Тема называется "Єдиний податок 3 група, 2%"
ФОПы 3 группы 2% сдают декларации помесячно; платят ЕН помесячно

Тема называется "Єдиний податок 3 група, 2%"

Так. Здавати дві декларації: квартальну (за півріччя) за той період, коли ще було 5%, і щомісячну (по 2%). Потім квартальну припинити здавати

Якщо було подано своєчасно, тобто штраф по такій звітності не загрожує, то можна УР на мінус. Навіть самі податківці надають такі роз'яснення. Якщо звітність проблемна (вищеописана ситуація або щось інше), то тоді лист, щоб її анулювати взагалі.Анири0607 писав: ↑10 серпня 2022, 20:05Доброго дня !Хочу порадитись стосовно такой ситуації.ФОП на 3 групі 5 %. "Наклацав" в Дії щомісячную звітність 2% .Нарахування в кабінеті відобразились.Але на 2 % не переходив( заказала витяг,перевірила). Як краще зробити? Подати уточнюючу щомісячну та "обнулити" ці нарахування? Схиляюсь саме к такому варіанту.Чи написати листа, з проханням визнати цю звітність недійсною, бо він взагалі її подавати не повинен був ?
Зазделегідь дякую )))

77Helen писав: ↑11 серпня 2022, 16:14Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить Уточнюючу декларацию, если я ошибочно, вместо р.1 и 2, заполнила 3 и 4.
Правильно ли я понимаю, что теперь я должна заполнить р.1,2,6 и 7?
И еще - нужно ли подавать Додаток, если я продолжаю платить ЕСВ? или он за год подается?

Спасибо!Яков писав: ↑11 серпня 2022, 17:4677Helen писав: ↑11 серпня 2022, 16:14Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить Уточнюючу декларацию, если я ошибочно, вместо р.1 и 2, заполнила 3 и 4.
Правильно ли я понимаю, что теперь я должна заполнить р.1,2,6 и 7?
И еще - нужно ли подавать Додаток, если я продолжаю платить ЕСВ? или он за год подается?

Повернутись до “Спрощена система оподаткування”