Оля, не путай меня, ты же писала, что предоплата была в декабре, а отпускали в январе. Остатки в 1С ты вводила на 01.01.12. Счет 643 не велся и потому остатков на нем не было по состоянию на 01.01.12. При отгрузке ранее оплаченного товара вылез хвост на сч.643. Или я чего-то не правильно поняла?оляля писав:
вона і так перша подія,
Платник ПДВ вказаний в реєстрі як неплатник
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я не правильно сказала: 1 С її рахує як першу, а фактично це друга подія Ви все правильно написали
я вже й сама заплуталась....... мені здається, що я вже не знаю НІЧОГО! а на іншій роботі перевірила ПН на наявність хрестиків, ноликів і т д . І виявила, що частина постачальників або не ставить індекс, або ставить неправильний. Це можна було зауважити в минулому році, коли почалася істерія з адресами , ЯКБИ ці ПН хтось дивився. але оскільки цього не сталося, то треба міняти ПН за минцлий рік і цей теж.#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
я вже й сама заплуталась....... мені здається, що я вже не знаю НІЧОГО! а на іншій роботі перевірила ПН на наявність хрестиків, ноликів і т д . І виявила, що частина постачальників або не ставить індекс, або ставить неправильний. Це можна було зауважити в минулому році, коли почалася істерія з адресами , ЯКБИ ці ПН хтось дивився. але оскільки цього не сталося, то треба міняти ПН за минцлий рік і цей теж.#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#