Расчеты по з/п - проверьте пожалуйста..

Сарасвати
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Сарасвати »

У Вас, один сотрудник ? если Да, то отчет можно сдать на бумаге без флешки (до 5 человек)

Alesya
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Alesya »

Сарасвати писав:У Вас, один сотрудник ? если Да, то отчет можно сдать на бумаге без флешки (до 5 человек)
меня одного сотрудника очень!попосили на флешке )

Gedda
Гений
Гений
Дякував (ла): 253 рази
Подякували: 264 рази

Повідомлення Gedda »

Фифулета писав:Девочки, а на каких сейчас счетах учитывается ЕСВ?
Не бросайте камнями, ЗП не занималась никогда#blush#
План счетов бы хоть открыли... #rtfm# Почему на элементарные свои вопросы не попробовать самостоятельно найти ответы? Не обижайтесь уважаемая - я не со зла, просто, работа у нас такая, что истину часто приходится выгрызать зубами.#wall# А если лень самостоятельно искать - то может и не Ваше это.

Сорша
Гений
Гений
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Сорша »

Gedda писав:
Фифулета писав:Девочки, а на каких сейчас счетах учитывается ЕСВ?
Не бросайте камнями, ЗП не занималась никогда#blush#
План счетов бы хоть открыли... #rtfm# Почему на элементарные свои вопросы не попробовать самостоятельно найти ответы? Не обижайтесь уважаемая - я не со зла, просто, работа у нас такая, что истину часто приходится выгрызать зубами.#wall# А если лень самостоятельно искать - то может и не Ваше это.
неужели вы себя забыли, что тоже когда то начинали... тут проработав не один год... в голове такая каша бывает, что задаешь элементарные вопросы... задавать вопросы никогда не стыдно..

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

я веду на 651, некоторые добавляли новый счет (чтобы отдельно от ПФ был)-657. Вы просто субконто добавьте, что это ЕСВ.Удачи!

Биба
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 192 рази

Повідомлення Биба »

Наталья__1982 писав:я веду на 651, некоторые добавляли новый счет (чтобы отдельно от ПФ был)-657. Вы просто субконто добавьте, что это ЕСВ.Удачи!
Наказ Мінфіну "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку" № 664 від 31.05.2011 (діє з 04.07.11):

"5. В Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій підприємств і організацій, затвердженій наказом Міністерства фінансів України від 30.11.99 N 291, зареєстрованій у Міністерстві юстиції України 21.12.99 за N 893/4186 (із змінами):

...5.6. У тексті до рахунку 65 "Розрахунки за страхуванням":

5.6.1. В абзаці першому слова "зборами на обов'язкове державне пенсійне страхування, на обов'язкове соціальне страхування, на обов'язкове соціальне страхування на випадок безробіття тощо" замінити словами "відрахуванням на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

5.6.2. В абзаці третьому слова "обов'язкове державне пенсійне страхування, на обов'язкове соціальне страхування, на обов'язкове соціальне страхування на випадок безробіття" замінити словами "загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

5.6.3. В абзаці четвертому назву субрахунку 651 викласти в такій редакції: "За розрахунками із загальнообов'язкового державного соціального страхування".

5.6.4. Субрахунок "653 "За страхуванням на випадок безробіття" виключити.

5.6.5. Абзац п'ятий викласти в такій редакції:

"На субрахунку 651 "За розрахунками із загальнообов'язкового державного соціального страхування" ведеться облік розрахунків за єдиним внеском на загальнообов'язкове державне соціальне страхування тощо.".

5.6.6. Абзац сьомий виключити.

У зв'язку з цим абзаци восьмий - десятий вважати абзацами сьомим - дев'ятим.

5.7. В абзаці третьому тексту до рахунку 66 "Розрахунки за виплатами працівникам" слова "збору на обов'язкове державне пенсійне страхування, внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" замінити словами "відрахування на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

5.8. У тексті до рахунку 82 "Відрахування на соціальні заходи":

5.8.1. В абзаці третьому назву субрахунку 821 викласти в такій редакції: "Відрахування на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

5.8.2. Субрахунки "822 "Відрахування на соціальне страхування" та "823 "Страхування на випадок безробіття" виключити.

5.8.3. Абзац четвертий викласти в такій редакції:

"На субрахунку 821 "Відрахування на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" ведеться облік розрахунків за єдиним внеском на загальнообов'язкове державне соціальне страхування тощо.".

5.8.4. Абзаци п'ятий і шостий виключити.

У зв'язку з цим абзац сьомий вважати абзацом п'ятим.

Lolita
УченикУченик

Повідомлення Lolita »

Подскажите,а если я забыла заполнить таблицу 5, как исправиться?У нас только открылся филиал и принят директор 01.08.2011г.,я сдала отчет ,а таб.5 не заполнила.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Lolita писав:Подскажите,а если я забыла заполнить таблицу 5, как исправиться?У нас только открылся филиал и принят директор 01.08.2011г.,я сдала отчет ,а таб.5 не заполнила.
Постанова 22-2:
" 5.6. У разі якщо в таблиці 5 додатка 4 до цього Порядку страхувальник не зазначив застраховану особу, з якою було укладено або розірвано трудовий договір за попередній період, він подає разом із звітом за поточний звітний період звіт за попередній період, який містить: титульний аркуш (перелік таблиць звіту), дані на цю застраховану особу із зазначенням статусу таблиці 5 - додаткова.
Аналогічно подається таблиця 7 додатка 4 до цього Порядку."

Lolita
УченикУченик

Повідомлення Lolita »

Lolita wrote:
Подскажите,а если я забыла заполнить таблицу 5, как исправиться?У нас только открылся филиал и принят директор 01.08.2011г.,я сдала отчет ,а таб.5 не заполнила.

Постанова 22-2:
" 5.6. У разі якщо в таблиці 5 додатка 4 до цього Порядку страхувальник не зазначив застраховану особу, з якою було укладено або розірвано трудовий договір за попередній період, він подає разом із звітом за поточний звітний період звіт за попередній період, який містить: титульний аркуш (перелік таблиць звіту), дані на цю застраховану особу із зазначенням статусу таблиці 5 - додаткова.
Аналогічно подається таблиця 7 додатка 4 до цього Порядку."

Правильно я поняла,я должна подать отчет за сентябрь+ярлык и таблицу 5(статус додаткова)за август

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”