= Отчет о финансовых результатах: вопросы, ответы, подсказки =

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

дівчатка, сьогодні здавала баланс в статистику. мене вчили що нерозп.прибпоч.року+-фінюрезультат=фінрезультат на кінець року. була виплата дивідендів, я її поставила в інші витрати. мені баланс приймали, але сказали: дивідендів в фін результатах немає бути. формула яку я навела вище, буде рвати на суму виплачених дивідендів. я звичайно не стала здавати, спитала тут на форумі, ще подзвонила до аудитора, всі сказали що може бути різниця якщо була виплата дивідендів. завтра буду здавати наново. І сказали мені ще в стаистиці, що зараз всі баланси перевіряє Київ, і ось етщо язробила одразу побачать.
А щодо "баланса на коліні" , хочу сказати наступне:якщо облік ведеться правильно цілий рік, то і баланс буде відповідати оборотці, і зробите ви його в 1 с легким порухом руки, залигшиться тільки перевірити, чи правильн розкидалося. а після балансів на коліні в нових бухгалтерів - геморой повний: маю приклад: баланс абсолютно не відповідає оборотці, є залишки на рах.00, якісь залишки по давно закритих банківських рахунках, позитиву до старого бухгалтреа немає. А ви хочете, щоб про вас думали погано? думаю що ні. та і самим буде легше розбиратися, якщо доведеться. все таки баланс і звіт про фін.результати - завершальний документ, який підсумовує роботу під-ва за рік. вважаю, що цим не можна легковажити. Можна дась схалтурити в проміжних (мені по серктеу сказали, що їх навіть в комп. не вносять тільки збираютьс в паочки, але річний варто вичитити. АЛе це моя думка.

Vikka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 159 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Vikka »

Большое спасибо за советы, но мне тяжело анализировать ведение бух. учета за год, который вела не я, тем более если учесть мой опыт работы всего-то 6 месяцев

Smoll
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення Smoll »

оляля писав:дівчатка, сьогодні здавала баланс в статистику. мене вчили що нерозп.прибпоч.року+-фінюрезультат=фінрезультат на кінець року. була виплата дивідендів, я її поставила в інші витрати. мені баланс приймали, але сказали: дивідендів в фін результатах немає бути. формула яку я навела вище, буде рвати на суму виплачених дивідендів. я звичайно не стала здавати, спитала тут на форумі, ще подзвонила до аудитора, всі сказали що може бути різниця якщо була виплата дивідендів. завтра буду здавати наново. І сказали мені ще в стаистиці, що зараз всі баланси перевіряє Київ, і ось етщо язробила одразу побачать.
Проверила весь баланс, цифра рвет в 430 грн, где не пойму#dntknw#

Vikka
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Vikka »

Тоже проверяю-проверяю, "рвет" больше тысячи

Vikka
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Vikka »

Все ,нашла ошибку, так радуюсь, не было начислений по сч. 981 за прошлые периоды , т.е. Суммы налога на прибыль были на 92 счете, и программа так и выгружала. Всем большое спасибо за помощь!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

вітання!

Наталка бух
Мудрец
Мудрец
Подякували: 2 рази

Повідомлення Наталка бух »

Добрый день. А подскажите пожалуйста,если графа 150 (чистий прибуток) со знаком минус,стоит сдавать такой отчёт в статистику или лутче подкоректировать в "0" или в "+",и надо ли сдавать Баланс с налоговую, если мы малое предприятие!?Спасибо.

сотрудник
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення сотрудник »

Наталка бух писав:Добрый день. А подскажите пожалуйста,если графа 150 (чистий прибуток) со знаком минус,стоит сдавать такой отчёт в статистику или лутче подкоректировать в "0" или в "+",и надо ли сдавать Баланс с налоговую, если мы малое предприятие!?Спасибо.
не нужно корректировать .Баланс-это реальная картина вашего предприятия.

Smoll
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення Smoll »

Где искать ошибку????????????

L.
УченикУченик

Повідомлення L. »

на вопрос сдавати или не сдавать малому пр. в наллоговой ответили - если сдаете декл по приб ., то финансовый тоже обезат.

Відповісти

Повернутись до “Фінансова звітність”