как для бухгалтера разницы нет, проводки формирует что в 7 что в 8Nina2013 писав:а то ще є 8.3??? я зовсім відстала.... я думала про 8.2, а тут 8.3....це ніби 8,2,але вдосконалена чи як??Khomenkoop писав:різниця суттєва ) перше враження - якась не зручна , складна і інтерфейсно незвична. якщо у Вас просто розпил кругляка, то Бухгалтерїї для України на платформі 1с.8.3 буде достатньо.Nina2013 писав:Підкажіть, будь ласка, зараз відкривається нова фірма по переробці кругляка на дошки...
постало питання яку програму для виробництва та обліку краще взяти.... я всю свою практику пропрацювала в торгівлі в 1С7.7 а тепер дивлюся всі беруть 1с8.2
вона дійсно краща???? чи є якась суттєва різниця???
основи роботи в ютубі осилю, а от мене цікавить наскільки вона проводки добре буде кидати і чи багато потрібно буде доробляти??

1С 8 в ней больше аналитики для менеджеров и пр. Учитывая что у вас в производстве могут быть свои нюанся, нужно программу будет дорабатывать, доработка 8 будет дороже
1 С 8 больше подойдет для больших предприятий, которые требуют больше анализа и информации