Тогда получается будет одна корректировка где будет указано 2 строки и все? т.е не надо выписывать новую НН? и декларации я не показываем эту корректировку и Д1?Тюша писав:Я думаю, что будет смена номенклатуры, где в 1 стр- все с "-", а во второй уже с кодом все с "+". Должно будет пройти. Но время покажет.иск писав:я вот думаю зарегистрировала вчера февральскую НН по услугах принята была, если надо будет ее обнулить то необходимо делать корректировку а корректировка будет тоже новая а там есть графа код услуг и что в ней писать если я НН зарегистрировала без кода по-старому?
Выписка Налоговых накладных
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 94 рази
За логікою має бути так. Але ж де догіка а де наші держструктури на чолі з ДФС... Зачекаємо, доки хоча-б хтось там зрозуміє, що вони зробили і спроможеться на якусь відповідь на наші питання.иск писав:Тогда получается будет одна корректировка где будет указано 2 строки и все? т.е не надо выписывать новую НН? и декларации я не показываем эту корректировку и Д1?Тюша писав:Я думаю, что будет смена номенклатуры, где в 1 стр- все с "-", а во второй уже с кодом все с "+". Должно будет пройти. Но время покажет.иск писав:я вот думаю зарегистрировала вчера февральскую НН по услугах принята была, если надо будет ее обнулить то необходимо делать корректировку а корректировка будет тоже новая а там есть графа код услуг и что в ней писать если я НН зарегистрировала без кода по-старому?
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Я тоже так думаю. Но давайте чуток подождем.Марина бух писав:За логікою має бути так. Але ж де догіка а де наші держструктури на чолі з ДФС... Зачекаємо, доки хоча-б хтось там зрозуміє, що вони зробили і спроможеться на якусь відповідь на наші питання.иск писав:Тогда получается будет одна корректировка где будет указано 2 строки и все? т.е не надо выписывать новую НН? и декларации я не показываем эту корректировку и Д1?Тюша писав: Я думаю, что будет смена номенклатуры, где в 1 стр- все с "-", а во второй уже с кодом все с "+". Должно будет пройти. Но время покажет.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 34 рази
А чи варто виписувати корегування на неплатників (вчора зареєстровані податкові)?
І ще напрошуються питання.
1. Податкові на товар зареєстровані з кодами. Враховуючи що з березня в ПН вже має бути позначка імпортного товару, то виходить що в зареєстрованих ПН весь товар Made in Ukraine?
2. як робити корегування? Так як тепер код послуги обовязковий реквізит, то чи зможемо зареєструвати корегування без коду послуги (так як повинно відповідати податковій накладній)
1. Податкові на товар зареєстровані з кодами. Враховуючи що з березня в ПН вже має бути позначка імпортного товару, то виходить що в зареєстрованих ПН весь товар Made in Ukraine?
2. як робити корегування? Так як тепер код послуги обовязковий реквізит, то чи зможемо зареєструвати корегування без коду послуги (так як повинно відповідати податковій накладній)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 332 рази
По первому вопросу, я так понимаю, они не ставили разделение на импортный/украинский товар. Просто НАДО указать (хотя если 4 знака - то укр., а если 10 - то не понятно).volodya1122 писав:А чи варто виписувати корегування на неплатників (вчора зареєстровані податкові)?
1. Податкові на товар зареєстровані з кодами. Враховуючи що з березня в ПН вже має бути позначка імпортного товару, то віходить що в зареєстрованих ПН весь товар Made in Ukraine?
По второму вопросу: не должно соответствовать н/н. Зачем же делать корректировку? Чтобы что-то изменить. А теперь к этому "что-то" добавится и код услуги.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 34 рази
Якраз повинно відповідати. Ви ставите в першій лінійці "-" для товару із податкової накладної (яка повинна повністю відповідати). І в другій лінійці "+" для нового товару (на який міняється).vika23 писав:По первому вопросу, я так понимаю, они не ставили разделение на импортный/украинский товар. Просто НАДО указать (хотя если 4 знака - то укр., а если 10 - то не понятно).volodya1122 писав:А чи варто виписувати корегування на неплатників (вчора зареєстровані податкові)?
1. Податкові на товар зареєстровані з кодами. Враховуючи що з березня в ПН вже має бути позначка імпортного товару, то віходить що в зареєстрованих ПН весь товар Made in Ukraine?
По второму вопросу: не должно соответствовать н/н. Зачем же делать корректировку? Чтобы что-то изменить. А теперь к этому "что-то" добавится и код услуги.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 332 рази
О Боже! ТАК я не подумала #blush# Да, вы правы, первая стока с минусом должна соответствовать. А будут ли такие РК регистрироваться - узнаем методом тыка#smile3#volodya1122 писав:Якраз повинно відповідати. Ви ставите в першій лінійці "-" для товару із податкової накладної (яка повинна повністю відповідати). І в другій лінійці "+" для нового товару (на який міняється).vika23 писав:По первому вопросу, я так понимаю, они не ставили разделение на импортный/украинский товар. Просто НАДО указать (хотя если 4 знака - то укр., а если 10 - то не понятно).volodya1122 писав:А чи варто виписувати корегування на неплатників (вчора зареєстровані податкові)?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
читали вышло письмо
З 1 березня 2017 року всі податкові накладні слід реєструвати за новою формою
02.03.17 45 0 Печатать Обычный шрифт
Нагадуємо, що Наказом Мінфіну № 276 від 23.02.2017 року затверджено у новій редакції форму податкової накладної та податкової декларації з ПДВ. Також внесено ряд змін щодо порядку складання податкової накладної. Цей наказ набув чинності 1 березня 2017 року.
Керуючись п.3 Порядку заповнення податкової накладної, усі податкові накладні, у тому числі накладні, особливості заповнення яких викладені в пунктах 9-15 та 19 цього Порядку, підлягають реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, та за формою, чинною на день такої реєстрації, тобто податкові накладні, складені до 1 березня 2017 року, але зареєстровані після цієї дати, підлягають реєстрації у ЄРПН за оновленою формою. Це саме стосується і розрахунків коригування до податкових накладних.
Державна фіскальна служба вже підготувала електронний формат нової податкової накладної, тому радимо платникам податків зачекати з реєстрацією податкових накладних до оновлення програмного забезпечення.
З 1 березня 2017 року всі податкові накладні слід реєструвати за новою формою
02.03.17 45 0 Печатать Обычный шрифт
Нагадуємо, що Наказом Мінфіну № 276 від 23.02.2017 року затверджено у новій редакції форму податкової накладної та податкової декларації з ПДВ. Також внесено ряд змін щодо порядку складання податкової накладної. Цей наказ набув чинності 1 березня 2017 року.
Керуючись п.3 Порядку заповнення податкової накладної, усі податкові накладні, у тому числі накладні, особливості заповнення яких викладені в пунктах 9-15 та 19 цього Порядку, підлягають реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, та за формою, чинною на день такої реєстрації, тобто податкові накладні, складені до 1 березня 2017 року, але зареєстровані після цієї дати, підлягають реєстрації у ЄРПН за оновленою формою. Це саме стосується і розрахунків коригування до податкових накладних.
Державна фіскальна служба вже підготувала електронний формат нової податкової накладної, тому радимо платникам податків зачекати з реєстрацією податкових накладних до оновлення програмного забезпечення.
-
- Гений
- Дякував (ла): 676 разів
- Подякували: 178 разів
А я вчера зарегистрировала ...это не справедливо .поставили бы какой блок и не регистрировали бы ..И что теперь делать .всем РК?