БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 4

Розмови на різні теми
Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Лимончелитто , хорошо отдохнуть!!!!#love#

Зображення

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

romanenko писав: Есть фирма Милана качество не плохое берем давно, фирменный магазин находится на магнитогорской 1 Дом культуры Химволокно, еще хорошо отзываются о Велме фирменный магазин на Клеманская, 6-8. А вообще вот ссылка http://doshkolenok.kiev.ua/roditeljam-n ... formy.html
Подзвонила щойно в Мілану. Я думала, що в Юності ціни високі#g_cray2# #g_cray2# -530,0 грн. за піджак. В Мілані- 700,0 грн. #rrul# #rrul# #rrul# Вчора була в Benetton і GAP, краще там куплю. Теж є шкільна форма.

romanenko
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 694 рази
Подякували: 462 рази

Повідомлення romanenko »

Agatha писав:
romanenko писав: Есть фирма Милана качество не плохое берем давно, фирменный магазин находится на магнитогорской 1 Дом культуры Химволокно, еще хорошо отзываются о Велме фирменный магазин на Клеманская, 6-8. А вообще вот ссылка http://doshkolenok.kiev.ua/roditeljam-n ... formy.html
Подзвонила щойно в Мілану. Я думала, що в Юності ціни високі#g_cray2# #g_cray2# -530,0 грн. за піджак. В Мілані- 700,0 грн. #rrul# #rrul# #rrul# Вчора була в Benetton і GAP, краще там куплю. Теж є шкільна форма.
Дорогое нынче удовольствие собрать в школу ребенка.#g_cray2# #g_cray2#

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

Agatha писав:
Но уже конечно поздно, но лучше уже пошить. Буквально неделю назад была в тканях на Боженко (склады) просто город тканей от....до... Прозрела - надо искать портниху. Видела набирали по 50-100 метров разной ткани на школьные формы.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Я чула про ці склади. Де саме на Боженка? Я як подумаю ,що його возити на примірки, то мені погано робиться. Тим більше, що знайома кравчиня живе на Борщагівці. Але для себе можна щось і пошити, я вже думала над цим.

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Agatha писав:Я чула про ці склади. Де саме на Боженка? Я як подумаю ,що його возити на примірки, то мені погано робиться. Тим більше, що знайома кравчиня живе на Борщагівці. Але для себе можна щось і пошити, я вже думала над цим.
Кажись номер 86. В здании где был, может вы были, соцстрах Печерского района, только с др.стороны под шлагбаум вьезд. И там 2 этажа, входиш и заходиш #swoon# , куча комнат, все разные фирмы...Мы провели там часа 3. Девочки, какие там ткани....шелка...#cray# Прям захотелось пойти на курсы кройки и шитья#g_haha#

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

Иташа писав:
Agatha писав:Я чула про ці склади. Де саме на Боженка? Я як подумаю ,що його возити на примірки, то мені погано робиться. Тим більше, що знайома кравчиня живе на Борщагівці. Але для себе можна щось і пошити, я вже думала над цим.
Кажись номер 86. В здании где был, может вы были, соцстрах Печерского района, только с др.стороны под шлагбаум вьезд. И там 2 этажа, входиш и заходиш #swoon# , куча комнат, все разные фирмы...Мы провели там часа 3. Девочки, какие там ткани....шелка...#cray# Прям захотелось пойти на курсы кройки и шитья#g_haha#
Тоже точно не помню номер. Мне б портниху хорошую, есть у кого? У меня там покупает жена директора и шьет у портнихи. Все офисное здание у меня спрашивает где одевается, правда портниха заоблачная.... Ткани - #love# на каждый карман.

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

Добренького дня всем!!!! Кто обедает- прияненьго аппетита

aniri
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 401 раз
Подякували: 1233 рази

Повідомлення aniri »

всех с пятницей!!!

кстати я сегодня получила смс что в gap скидка на две вещи для школьников 20%.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Вчора купляли сорочки малому, ніякої скидки нема. Це стосується тільки акційних товарів: в основному літніх. З якого числа діє скидка?

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”