зпавло56 писав:Якщо у Вас немає оборотів по Заг Декларації заповнюйте як завжди І в пакеті прилучіть Дод 4.В додатку є спец таблиця де вказуєте скільки вернути грошей з електронно (першого відкритого рахунку призначеного тепер для Загальних деклар) на поточний і вквзується реквізити поточного рахунку.петрович писав:спасибо за полезную ссылку для с-г виробникив , только не ясно как заполнить загальну декларацию , какой рядок , и додаток 4 как правильно заполнить
Доброго дня! а я зрозуміла так : із ел. рахунка який працював в липні тобто рахунок відкритий в грудні 2014р. та поповнений в липні для реєстрації податкових накладних буде використовуватись : якщо по спец.декларації за липень буде заповнено рядок 25.2, то сума із цього рядка повернеться нам на рахунок ПДВ для цільового використання , якщо сума на ел. рахунку буде меншою то поповнювать згідно декларації за липень ,не потрібно, зарахується поповнення нового ел.рахунка поповненого в серпні, якщо сума на ел.рахунку буде більша за нарахування в липні , то цю переплату,зарахують в оплату по декларації за серпень і т д. Виправте мене будь ласка , боюсь що я все неправильно зрозуміла нововведені зміни , ДЯКУЮ