Веселые рецепты.

Розмови на різні теми
MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 2248
З нами з: 05 грудня 2011, 07:27
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

Сегодня смотрела по СТБ передачу "Все буде смачно"
с Надеждой Матвеевой, вот она умничка, такими классными
рецептами на передаче делятся, и передача сама по себе интересная.
Сегодня Эктор Хименес показывал,как правильно делать салат ЦЕЗАРЬ,
там сколько всяких мелких хитростей узнала, нигде об
этом в инете не прочитаешь,я думала,что в этот салат
добавляют пекинскую капусту, оказывается, нет, нужны листья салата
ромен \его еще называют римский\, первый раз об этом слышу.
У них есть сайт, там можно все посмотреть.
http://video.infoua.org/video-324882-sa ... 07-15.html

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 2248
З нами з: 05 грудня 2011, 07:27
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

Еще записала рецепт сырных крекеров от кулинара Сергея Калинина.
В наше время дети так любят чипсы, прям жрут их килограммами,
а это ж такая химия, вот сырными крекерами спокойно можно
заменить чипсы.
100 гр. слив. масла \охлажденное режем кубиками\
200 гр.сыра твердого \ на терку\
1 стак. муки
2 ст. лож. воды
1\2 чай.лож. соли
1 желток
все смешать,замесить тесто , в пищевую пленку и на 20 мин.
в холодильник.
Тесто раскатать в пласт 3-4 мм. рюмкой вырезать кружечки,
выложить на пергамент, выпекать 10-12 мин.



Аватар користувача
Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 5224
З нами з: 10 жовтня 2011, 04:48
Дякував (ла): 5116 разів
Подякували: 17318 разів

Повідомлення Ин »

Зображення

Аватар користувача
Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 5224
З нами з: 10 жовтня 2011, 04:48
Дякував (ла): 5116 разів
Подякували: 17318 разів

Повідомлення Ин »

MilaA писав:Еще записала рецепт сырных крекеров от кулинара Сергея Калинина.
В наше время дети так любят чипсы, прям жрут их килограммами,
а это ж такая химия, вот сырными крекерами спокойно можно
заменить чипсы.
100 гр. слив. масла \охлажденное режем кубиками\
200 гр.сыра твердого \ на терку\
1 стак. муки
2 ст. лож. воды
1\2 чай.лож. соли
1 желток
все смешать,замесить тесто , в пищевую пленку и на 20 мин.
в холодильник.
Тесто раскатать в пласт 3-4 мм. рюмкой вырезать кружечки,
выложить на пергамент, выпекать 10-12 мин.
Сьогодні спекла, дуже смачні получилися.

Зображення








karmen2011
Гений
Гений
Повідомлень: 492
З нами з: 28 листопада 2011, 07:20
Дякував (ла): 676 разів
Подякували: 178 разів

Повідомлення karmen2011 »

Всем привет!
Хочу поделится рецептом маринованных грибов .я делала шампиньоны .ну очень вкусно!
Грибы маринованные с овощами
2 кг грибов- варить 5 минут
Овощи:
3 шт луковицы—порезать полукольцами
1пучок петрушки – порезать
5 зуб часника -порезать
3 шт перца сладкого ( желтый и красный)-порезать дольками
(Можно овощи предварительно обдать кипятком )
Маринад:
150 гр—подсолнечного масла
100 гр -уксуса
1ст.лож.-соли
2ст.лож.-сахара
7 шт.перца горошок
Отваренные грибы перемешать с овощами и залить горячим маринадом
Настаивать 24 часа.
Приятного аппетита!#smile3#

Аватар користувача
Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 5224
З нами з: 10 жовтня 2011, 04:48
Дякував (ла): 5116 разів
Подякували: 17318 разів

Повідомлення Ин »

Чим замінити продукти в рецептах.
Іноді, читаючи рецепти і зіставляючи їх з наявними продуктами, ми розчаровано розводимо руками.
Щоб таких випадків стало менше, скористайтесь списком взаємозамінних продуктів для приготування різних страв:

Коричневий цукор – звичайний цукровий пісок.

Пекарський порошок (розпушувач) можна успішно замінити содою, погашеної лимонним соком.

Борошно соєве – пшеничне борошно.

Лимон 1 шт – лимонна кислота 6-10 гр

Ванільна есенція 0,5 гр – ванілін 0,037 гр

Патока 1 кг – цукор 750 гр

Ром 100 гр – ромова есенція 10-15 гр – коньяк 100 гр

Лайм – лимон

Кукурудзяний крохмал – картопляний крохмаль.

Діжонська гірчиця – це майже звичайна гірчиця з додаванням цукру.

Кленовий сироп з легкістю можна замінити медом.

Бальзамічний оцет – винним оцтом.

Кокосове молоко – в соусах кокосове молоко можна замінювати нежирними (10-15%) вершками, в десертах – звичайним молоком.

Артишок – свіжі артишоки можна замінити консервованими. А консервовані артишоки замінити консервованими солодкими перцями.

Лук-порей теж можна замінити ріпчастою цибулею і навпаки – для більш м’якого смаку можна замінити ріпчаста цибуля – пореєм.

Папайя – замінюється динею.

Шпинат – звичайним щавлем.

Шоколад – 3 ст. л. какао порошку і 1 ст. л. рослинного масла

Сметана – натуральним йогуртом і навпаки.

Збиті вершки – 1,5 чашки згущеного молока та ч.л. лимонного соку. Збивати, як звичайні вершки. Інший варіант заміни збитих вершків – зробити пюре з банана і збити його з яєчним білком. Додати кілька крапель ванільного екстракту і цукру.

Орегано – майоран.

Кисле молоко 1 стакан – 1 стіл. ложка лимонного соку,змішаного зі склянкою молока

Кукурудзяний крохмаль – замінюється будь-яким

Біле вино можуть замінити в будь-якому соусі 2 шматочки цукру, розчинені в невеликій кількості оцту.

Млинцеве борошно можна отримати, поєднавши пшеничне борошно і розпушувач.

Сир Пармезан – будь-яким твердим сиром.

Японський рис для суші – круглозерним рисом.

Васабі – іноді замінюють гірчицею або сумішшю гірчиці з хроном, але заміна за смаком нерівнозначна.

feoklena
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 1819
З нами з: 07 лютого 2013, 01:39
Дякував (ла): 830 разів
Подякували: 607 разів

Повідомлення feoklena »

Добрый день. Кто-то пробовал печь из дрожжевого теста в мультиварке?

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 6868
З нами з: 03 жовтня 2012, 07:09
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

feoklena писав:Добрый день. Кто-то пробовал печь из дрожжевого теста в мультиварке?
пробовала. Выходит хорошо

feoklena
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 1819
З нами з: 07 лютого 2013, 01:39
Дякував (ла): 830 разів
Подякували: 607 разів

Повідомлення feoklena »

Люлик писав:
feoklena писав:Добрый день. Кто-то пробовал печь из дрожжевого теста в мультиварке?
пробовала. Выходит хорошо
Спасибо, я боялась "взрыва" мультиварки. Сейчас в такую жару и с такой ценой на газ она просто спасает.

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 6868
З нами з: 03 жовтня 2012, 07:09
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

feoklena писав:
Люлик писав:
feoklena писав:Добрый день. Кто-то пробовал печь из дрожжевого теста в мультиварке?
пробовала. Выходит хорошо
Спасибо, я боялась "взрыва" мультиварки. Сейчас в такую жару и с такой ценой на газ она просто спасает.
ну как по мне, то лучше все равно выходит в духовке. Я была как-то засекала расход газа при выпечке хлеба - 0,1 куба.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”