А як же 13-го, якщо 14-го ще працює і за 14-те повинна нарахувати зп?Natalenna писав:ви можете зробити наказ 13-го, хоча так не прийнято виплачувати, оскільки людина може не вийти на роботу в останній день...SMSka2017 писав:Добрый день! Подскажите, могу ли выплатить расчетные сотруднику за день до приказа об увольнении? Увольняется человек 14-го числа, но в этот день не будет доступа к Клиент-банку. Могу ли выплатить копменсацию 13-го?
Спасибо!
=РОЗРАХУНОК КОМПЕНСАЦІЇ ЗА НЕВИКОРИСТАНУ ВІДПУСТКУ=
-
Наталья Т
- Мудрец

- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 18 разів
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, при расчете компенсации за неиспользованный отпуск при увольнении, я так понимаю, необходимо учитывать коэффициент повышения оклада, а при расчете больничных его тоже надо учитывать?
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
ви 13-го видаєте наказ звільнити 14-го підставою для наказу є заява людини у якій вона пише, коли хоче розірвати договір з вами.SMSka2017 писав:А як же 13-го, якщо 14-го ще працює і за 14-те повинна нарахувати зп?Natalenna писав:ви можете зробити наказ 13-го, хоча так не прийнято виплачувати, оскільки людина може не вийти на роботу в останній день...SMSka2017 писав:Добрый день! Подскажите, могу ли выплатить расчетные сотруднику за день до приказа об увольнении? Увольняется человек 14-го числа, но в этот день не будет доступа к Клиент-банку. Могу ли выплатить копменсацию 13-го?
Спасибо!
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
ИркаЮрковна
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня чи ночі)
Допоможіть розібратися в ситуації.
31.03 звільнили працівника, а лише 14.04 нарахували компенсацію відпустки 268,91, з суми вирахували лише військовий збір, а ПДФО не вирахували (попередній бухгалтер стверджувала, що цього робити не потрібно....може, я чогось не знаю і є якісь умови, при яких не сплачується він...)
ситуацію з несплатою податку можна виправити тим, були помилково надлишково перераховані кошти в бюджет, тобто я у дф1 покажу, що ми заплатили його.
а що робити з тим, що на руки ми видали фактично більше, ніж мали видати?
буду дуже вдячна за будь-яку підказку
31.03 звільнили працівника, а лише 14.04 нарахували компенсацію відпустки 268,91, з суми вирахували лише військовий збір, а ПДФО не вирахували (попередній бухгалтер стверджувала, що цього робити не потрібно....може, я чогось не знаю і є якісь умови, при яких не сплачується він...)
ситуацію з несплатою податку можна виправити тим, були помилково надлишково перераховані кошти в бюджет, тобто я у дф1 покажу, що ми заплатили його.
-
Week_end
- Мудрец

- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 19 разів
На компенсацию, которая рассчитывается уже уволенному сотруднику, не начисляется только евс, пдфо необходимо было удержать обязательно. Если выдали уволенному больше, то тут либо его просить вернуть разницу, либо вносить самостоятельно данную сумму за него.ИркаЮрковна писав:Доброго дня чи ночі)
А почему ЕСВ не облагаеться ?Week_end писав:На компенсацию, которая рассчитывается уже уволенному сотруднику, не начисляется только евс, пдфо необходимо было удержать обязательно. Если выдали уволенному больше, то тут либо его просить вернуть разницу, либо вносить самостоятельно данную сумму за него.ИркаЮрковна писав:Доброго дня чи ночі)
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Тут відповідьKtyjxrf писав:А почему ЕСВ не облагаеться ?
А если я выплатила в июне компенсацию уволенному сотруднику и ЕСВ уплатила , что делать? оставить как есть или подать корегуючу?Tasa писав:Тут відповідьKtyjxrf писав:А почему ЕСВ не облагаеться ?
-
ИркаЮрковна
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
а каким документом внести сумму (работник согласен вернуть)? Просто приходный кассовый?