МЕДОК - отправка отчетов

Подання звітності в електронному вигляді
Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Help_Lviv писав:
Иташа писав:Я прошу прощения, может за глупый вопрос, но не могу отыскать свои квиташки (есть кв.2, но нет кв.1). Зашала на почту, которую завела спец. для Медка, для отчетов. И ужас....там вообще нет писем. А куда тогда приходят мои квиташки. Может кто-то изменил почту, как это проверить. Спасибо.
У Вас квитанції йдуть через пряме з'єднання тому на електронну пошту можуть не приходити.
Спосіб прийому: З використанням ручного керування трафіком.

inkognito
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1843 рази
Подякували: 1936 разів

Повідомлення inkognito »

NelyaD
Нет такой настройки. См. сообщение Help_Lviv и Иташа.

Help_Lviv
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 102 рази
Подякували: 210 разів

Повідомлення Help_Lviv »

Иташа писав:
Help_Lviv писав:
Иташа писав:Я прошу прощения, может за глупый вопрос, но не могу отыскать свои квиташки (есть кв.2, но нет кв.1). Зашала на почту, которую завела спец. для Медка, для отчетов. И ужас....там вообще нет писем. А куда тогда приходят мои квиташки. Может кто-то изменил почту, как это проверить. Спасибо.
У Вас квитанції йдуть через пряме з'єднання тому на електронну пошту можуть не приходити.
В медку стоїть галочка "Увімкнути ручне керування трафіком"?

Иташа
Гений
Гений

Повідомлення Иташа »

Help_Lviv писав:
Иташа писав:
Help_Lviv писав: У Вас квитанції йдуть через пряме з'єднання тому на електронну пошту можуть не приходити.
В медку стоїть галочка "Увімкнути ручне керування трафіком"?
Да. Надо убрать?

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

Це вже як Вам зручніше. Якщо стоїть галочка то квитанції Вам ідуть через електронну пошту, якщо ні то через пряме з'єднання. Якщо у Вас стоїть то значить всі квитанції приходять на електронну пошту (Адміністрування- параметри системи - ел. пошта) - на неї. Повідомлення ніхто не міг постирати? тільки Ви маєте доступ до цієї ел. пошти?

Иташа
Гений
Гений

Повідомлення Иташа »

Help_Lviv писав:Це вже як Вам зручніше. Якщо стоїть галочка то квитанції Вам ідуть через електронну пошту, якщо ні то через пряме з'єднання. Якщо у Вас стоїть то значить всі квитанції приходять на електронну пошту (Адміністрування- параметри системи - ел. пошта) - на неї. Повідомлення ніхто не міг постирати? тільки Ви маєте доступ до цієї ел. пошти?
Я заводили спец.для отчетов по Медку и пароль знаю только я. Поэтому большой вопрос. Все приходило четко и не заходила в нее, а тут .... А если нет кв.1 по самой деке НДС, но есть кв.2 - это очень важно? Дозвонится не могу к ним.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Так чего Вы паникуете? Есть кв.2 и этого достаточно.

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

Якщо є квитанція №2 то нічого страшного, без кв. №1 вони Вам б другу не надіслали, але краще після звітнього (бо легше буде додзвонитись) попросити хай скинуть повторно квитанцію № 1. Але от те що немає повідомлень на пошті..... У Вас gmail чи ukr.net? В папці Спам чи Корзині теж пусто?

Иташа
Гений
Гений

Повідомлення Иташа »

Help_Lviv писав:Якщо є квитанція №2 то нічого страшного, без кв. №1 вони Вам б другу не надіслали, але краще після звітнього (бо легше буде додзвонитись) попросити хай скинуть повторно квитанцію № 1. Але от те що немає повідомлень на пошті..... У Вас gmail чи ukr.net? В папці Спам чи Корзині теж пусто?
У мене ukr.net. В папці тільки 2 листа від податкової і пусто в спамі і корзині.

Ditrim
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення Ditrim »

Нажмите ещё раз отправить отчёт. По идей шлюз увидит что отчет с таким именем есть и вам повторно отправляют квитанции.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”