полистала посл 20 стр, не увидела, подскажите в октябре зарегила нн на неплательщика, и сег выяснила что они плательщик НДС, подскажите верен ли алгоритм исправления
региструю новую нн на покупателя октябрем и делаю РК на неплательщика, вопрос : какой код в РК (просто код 103 или что то другое) и дата РК какая? могу ли я сделать ее октябрем? (чтобы НДС не лез)
Коригування ПН (частина 3️⃣)
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Алгоритм вірний. РК на неплатника має бути зареєстровано протягом 14 днів з дати виписки РК (дата отримання=дата виписки), код 103, тож за жовтень не варто. А ПДВ "лізтиме" у будь-якому разі, так як маєте різні звітні періоди.ИринаОД31 писав: ↑03 грудня 2020, 13:04полистала посл 20 стр, не увидела, подскажите в октябре зарегила нн на неплательщика, и сег выяснила что они плательщик НДС, подскажите верен ли алгоритм исправления
региструю новую нн на покупателя октябрем и делаю РК на неплательщика, вопрос : какой код в РК (просто код 103 или что то другое) и дата РК какая? могу ли я сделать ее октябрем? (чтобы НДС не лез)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 833 рази
- Подякували: 695 разів
[/quote]
РК на неплатника має бути зареєстровано протягом 14 днів з дати виписки РК (дата отримання=дата виписки),
[/quote]
ПОдскажите пожалуйста, а про 14 дней -это откуда, я какие-то изменения пропустила? Вроде в 19 году в такой же ситуации регила РК 19.06 к НН от 03.05 и проблем не было.
РК на неплатника має бути зареєстровано протягом 14 днів з дати виписки РК (дата отримання=дата виписки),
[/quote]
ПОдскажите пожалуйста, а про 14 дней -это откуда, я какие-то изменения пропустила? Вроде в 19 году в такой же ситуации регила РК 19.06 к НН от 03.05 и проблем не было.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
[/quote]
[/quote]
Так, трохи змінилось в лютому 20. Преславуту електронну систему підкрутили. тепер якщо реєструєш РК на мінус неплатнику ПДВ пізніше аніж 14 днів після виписки ПН, можут блоконути. Хтось додумався приліпити ті РК до повернення товару в гарантійний строк

-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
Добрий день. Допоможіть будь ласка. Як правильно зробити рк до однієї ПН ? Потрібно змінити назву продавця , номенклатуру, (яка всього на два слова не збігається з актом) і кількість. Сума не міняється. Дякую.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 70 разів
Если ИНН правильный, а только название неправильное, то делаете РК с правильным наименованием.В таблице код 104 (изменение номенклатуры) - первая строка с минусом как была ранее, вторая строка правильная. Если же ИНН меняется, то делаете правильную НН и делаете полностью минусовую КНН с кодом 103 на зарегистрированного Покупателя и ищите его, чтобы он зарегистрировал.
А как ознакомиться в кабинете? Я нахожу в кабинете исходную накладную, вижу первую корректировку к ней, а вторую корректировку отклоняет налоговая:
Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Причина 102. Значення поля "зміна кількості, об'єму, обсягу"
розрахунку коригування (-9333) повинно дорівнювати значенню поля "Кількість (об'єм, обсяг)" податкової
накладної (0) із знаком "-"
Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Причина 102. Значення поля "Обсяги постачання" розрахунку
коригування (-181993.50) повинно дорівнювати значенню поля "Обсяги постачання" податкової накладної
(0.00) із знаком "-"
Я название товара копировала из налоговой, чтобы все совпадало (пробелы и тд). А оно все отклоняет...

-
- Светоч Мысли
Перевіряйтесь в нумерації рядків. Графа 1.2. Десь там помилка .Massy писав: ↑14 грудня 2020, 20:55А как ознакомиться в кабинете? Я нахожу в кабинете исходную накладную, вижу первую корректировку к ней, а вторую корректировку отклоняет налоговая:
Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Причина 102. Значення поля "зміна кількості, об'єму, обсягу"
розрахунку коригування (-9333) повинно дорівнювати значенню поля "Кількість (об'єм, обсяг)" податкової
накладної (0) із знаком "-"
Документ не може бути прийнятий - рядок 2. Причина 102. Значення поля "Обсяги постачання" розрахунку
коригування (-181993.50) повинно дорівнювати значенню поля "Обсяги постачання" податкової накладної
(0.00) із знаком "-"
Я название товара копировала из налоговой, чтобы все совпадало (пробелы и тд). А оно все отклоняет...Вот эти -9333 - с учетом первой корректировки. Было 9350, вернули 17, осталось 9333 шт. Теперь возвращают 3060 шт. Ставлю -9333, + 6273....Отклоняют. Что не так? У меня уже полная корзина в Медке этих отклоненных... Что делать?
-
- Гений
- Дякував (ла): 90 разів
- Подякували: 120 разів
Уважаемые коллеги, не понимаю с РК, помогите разобраться, а то так зачиталась уже, что не собрать мысли в кучу.
Если у меня РК выписана 30.11, к ПН от 10.11, зарегистрирована она 10.12, я же могу ее взять в деку листопад?
Если у меня РК выписана 30.11, к ПН от 10.11, зарегистрирована она 10.12, я же могу ее взять в деку листопад?
-
- Светоч Мысли
Рк зареєстрована в строки відведені для місячної реєстрації