Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
Kassy79
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення Kassy79 »

voko писав: Що правда, у держреєстратора? Чи я чогось не зрозумів?
Інформацію про нормативно-грошову оцінку можуть надати територіальні органі Держгеокадастру, видавши витяг із технічної документації (ст. 20 Закону від 11.12.03 р. № 1378-IV «Про оцінку земель»). Замовити такий витяг можна:
або через центри надання адміністративних послуг, утворені при місцевих держадміністраціях та органах місцевого самоврядування територіальними органами Держгеокадастру (наказ Держземагентства від 25.12.14 р. № 4352). Такий витяг надається безплатно протягом 7 робочих днів із дати надходження відповідної заяви;
або через сайт Публічної кадастрової карти (http://map.land.gov.ua/kadastrova-kartа), на якому потрібно ввести кадастровий номер земельної ділянки. Отримати витяг можна в будь-якому центрі надання адмінпослуг особисто за пред’явленням документа, що посвідчує особу, або за довіреністю.

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

Kassy79 писав:
Інформацію про нормативно-грошову оцінку можуть надати територіальні органі Держгеокадастру, видавши витяг із технічної документації (ст. 20 Закону від 11.12.03 р. № 1378-IV «Про оцінку земель»). Замовити такий витяг можна:
або через центри надання адміністративних послуг, утворені при місцевих держадміністраціях та органах місцевого самоврядування територіальними органами Держгеокадастру (наказ Держземагентства від 25.12.14 р. № 4352). Такий витяг надається безплатно протягом 7 робочих днів із дати надходження відповідної заяви;
або через сайт Публічної кадастрової карти (http://map.land.gov.ua/kadastrova-kartа), на якому потрібно ввести кадастровий номер земельної ділянки. Отримати витяг можна в будь-якому центрі надання адмінпослуг особисто за пред’явленням документа, що посвідчує особу, або за довіреністю.
Возможно глупый вопрос)))но на меня в районе смотрят как на инопланетянина, и не могут понять что я от них хочу)))
Этот Вытяг можно заказать в эл. виде, по конкретному кадастровому коду? и будет ли этого достаточно, если вся земля находится на территории одной территориальной единице?
Спасибо.

Al Shurshun
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 614 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Al Shurshun »

Уважаемая коллега, Nin4ka

посмотрите здесь Зображення: Замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку

С уважением Зображення

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Kassy79 писав:
павло56 писав:Видно що фіскали самі себе перехитрили. По логіці цього листа то на 2017рік в порівнянні до попереднього потрібно брати коефіцієнт 0,9367 (1:1,2х1,124) А якщо брати по методиці минулого року то коеф має бути 1,0 Но я не здивуюсь якщо на місцях все перекрутять і на цей рік зроблять коеф 1,124 до минулого року ,На це і розраховане таке туманне розяснення.
Ви плутаєете грішне з праведним)) а саме единий податок з податком на землю
Для розрахунку єдиного податку коеф 1,2 в минулому році не застосовували (за 2015 рік взагалі ніякі коефіцієнти не брали). Тому на 2017 рік беремо минулорічну НГО і помножуємо на 1,124
Щойно з податкової. Інспектор: для ЄП 4 групи минулорічну НГО множимо на 1,124. Для розрахунку оренди землі НГО на рівні минулого року. Довідку про кількість землі служба кадастру не дає, тому, якщо треба - беремо в сільській раді або замовляємо у держреєстратора.

Що правда, у держреєстратора? Чи я чогось не зрозумів?

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Kassy79 писав:
Податковій довідка про кількість землі не потрібна. Принаймні, поки що. Для якогось контрагента простіше буде взяти у сільській раді. А з витягами гратись - на два підприємства 180 земельних паїв + 4 земельних ділянки сільських рад. Та ну його...

elen1962
Гений
Гений
Дякував (ла): 175 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення elen1962 »

У нас так. Отнес письмо голова фг в отдел земли( где раньше брали справки).Там ответили: напишем все данные(и в деньгах, и в га) на 01.01.2016 года. Печати у них пока нет, опять какое-то изменение названия...В нашей налоговой сказали, что цену брать прошлого -2016- года, а гектары внимательно считать самим.И ксерокопии принести прошлогодних Довидок.

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

Al Shurshun писав:Уважаемая коллега, Nin4ka

посмотрите здесь Зображення: Замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку

С уважением Зображення
Спасибо, конечно, но видео я уже видела))) А как на практике, выдают такие Вытяги или нет?Год назад говорили, что не успевают все запросы обработать, вот я и интересуюсь, как поступают другие налогоплательщики? И мой второй вопрос был о том, что хотят в налоговой: на каждый зем. участок этот Вытяг?#g_cray2#

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Nin4ka писав: Спасибо, конечно, но видео я уже видела))) А как на практике, выдают такие Вытяги или нет?Год назад говорили, что не успевают все запросы обработать, вот я и интересуюсь, как поступают другие налогоплательщики? И мой второй вопрос был о том, что хотят в налоговой: на каждый зем. участок этот Вытяг?#g_cray2#
За цією системою інакше не буде. Кожна окрема земельна ділянка має свій кадастровий номер, отже і витяг буде безпосередньо на цю землю. Це колись, за царя Пенька, коли ще земельні відділи існували, вони видавали довідку про середню вартість одного гектара землі по сільській раді. Минулося і забулося.

Але сумніви на мене напали. Колеги, ви як будете діяти? Брати витяги, чи не брати? Ось в чому питання.

Юлия11
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 435 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Юлия11 »

Допоможіть, будь ласка: фермерське господарство в 1 кварталі 2017 на загальній системі отримує передплату за продукцію. З 2 кварталу 2017 переходить на єдиний податок 4 групи і відвантажує цю продукцію покупцю (за видатковою накладною). Чи потрібно включати в дохід загальносистемника і сплачувати податок на прибуток з цієї операції?

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Юлия11З 2 кварталу 2017 переходить на єдиний податок 4 групи[/quote писав: А що, так можна?

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”