Вы - финансовый гений!
И на этом основании можете себе позволить не только консультироваться и консультировать , а вообще ВСЕ,,,))
Модераторам
-
Басти
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Дозволю висловити свою думку.
наш сайт - це професійний сайт бухгалтерів. Всі консультації тут надаються на добровільній і безкоштовній основі. Якщо не хочеш відповідати - не відповідаєш. Особисто я даю відповіді на ті запитання, які знаю, сподіваючись ( і небезпідставно), що якщо я буду мати потребу - допоможуть мені. Особисто я не можу відрізнити початківця від жадібного підприємця, та якщо чесно і не стараюся: є питання - знаю відповідь - даю її . Але я важаю, що навіть якщо ми надамо консультацію куди іти і що здавати - користі підприємцю буде мало: бухгалтерія - це не тільки і не стільки реєстарція, скільки система обліку і її за одне, та й навіть сто відвідувань на форумі не освоїш. Робота бухгалтера - це щоденне ознайомлення з новинами законодовства і застосування їх на практиці із врахуванням того, що уже відбулося. Економлячи на бухгалтері підприємець не виграє ніколи, це аксіома. на наш вік роботи вистачить усім. Давайте не будемо сваритися, давайте будемо допомагати один одному, давайте будемо ввічливим і коректними один до одного: пересваритися - дуже легко, а зараз такий час, що сваритися нам не можна, он уже нові зміни до кодексу готують.
Ребята, давайте жить дружно!
наш сайт - це професійний сайт бухгалтерів. Всі консультації тут надаються на добровільній і безкоштовній основі. Якщо не хочеш відповідати - не відповідаєш. Особисто я даю відповіді на ті запитання, які знаю, сподіваючись ( і небезпідставно), що якщо я буду мати потребу - допоможуть мені. Особисто я не можу відрізнити початківця від жадібного підприємця, та якщо чесно і не стараюся: є питання - знаю відповідь - даю її . Але я важаю, що навіть якщо ми надамо консультацію куди іти і що здавати - користі підприємцю буде мало: бухгалтерія - це не тільки і не стільки реєстарція, скільки система обліку і її за одне, та й навіть сто відвідувань на форумі не освоїш. Робота бухгалтера - це щоденне ознайомлення з новинами законодовства і застосування їх на практиці із врахуванням того, що уже відбулося. Економлячи на бухгалтері підприємець не виграє ніколи, це аксіома. на наш вік роботи вистачить усім. Давайте не будемо сваритися, давайте будемо допомагати один одному, давайте будемо ввічливим і коректними один до одного: пересваритися - дуже легко, а зараз такий час, що сваритися нам не можна, он уже нові зміни до кодексу готують.
-
bt
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
Я всегда говорил, что ты умница.оляля писав:Дозволю висловити свою думку.
-
оляля
- Акула НКУ

- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
Згодна з вами, Оляля - розумничка #ok# А я, останнім часом, тільки вдома біла і пухнаста #g_dance#bt писав:Я всегда говорил, что ты умница.
-
оляля
- Акула НКУ

Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#tacha писав:Згодна з вами, Оляля - розумничка #ok# А я, останнім часом, тільки вдома біла і пухнаста #g_dance#bt писав:Я всегда говорил, что ты умница.
-
Ир4ик
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#bt писав:Дикообразом чтоли?оляля писав:Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
bt - а вы оказывается шутник #g_crazy#bt писав:Дикообразом чтоли?оляля писав:Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#
-
Виктория 80
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів