Модераторам

Басти
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 737 разів
Подякували: 2025 разів

Повідомлення Басти »

Вы - финансовый гений!
И на этом основании можете себе позволить не только консультироваться и консультировать , а вообще ВСЕ,,,))

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Дозволю висловити свою думку.
наш сайт - це професійний сайт бухгалтерів. Всі консультації тут надаються на добровільній і безкоштовній основі. Якщо не хочеш відповідати - не відповідаєш. Особисто я даю відповіді на ті запитання, які знаю, сподіваючись ( і небезпідставно), що якщо я буду мати потребу - допоможуть мені. Особисто я не можу відрізнити початківця від жадібного підприємця, та якщо чесно і не стараюся: є питання - знаю відповідь - даю її . Але я важаю, що навіть якщо ми надамо консультацію куди іти і що здавати - користі підприємцю буде мало: бухгалтерія - це не тільки і не стільки реєстарція, скільки система обліку і її за одне, та й навіть сто відвідувань на форумі не освоїш. Робота бухгалтера - це щоденне ознайомлення з новинами законодовства і застосування їх на практиці із врахуванням того, що уже відбулося. Економлячи на бухгалтері підприємець не виграє ніколи, це аксіома. на наш вік роботи вистачить усім. Давайте не будемо сваритися, давайте будемо допомагати один одному, давайте будемо ввічливим і коректними один до одного: пересваритися - дуже легко, а зараз такий час, що сваритися нам не можна, он уже нові зміни до кодексу готують.
Ребята, давайте жить дружно!
http://www.youtube.com/watch?v=W7kCphG1ofY

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

оляля писав:Дозволю висловити свою думку.
наш сайт - це професійний сайт бухгалтерів. Всі консультації тут надаються на добровільній і безкоштовній основі. Якщо не хочеш відповідати - не відповідаєш. Особисто я даю відповіді на ті запитання, які знаю, сподіваючись ( і небезпідставно), що якщо я буду мати потребу - допоможуть мені. Особисто я не можу відрізнити початківця від жадібного підприємця, та якщо чесно і не стараюся: є питання - знаю відповідь - даю її . Але я важаю, що навіть якщо ми надамо консультацію куди іти і що здавати - користі підприємцю буде мало: бухгалтерія - це не тільки і не стільки реєстарція, скільки система обліку і її за одне, та й навіть сто відвідувань на форумі не освоїш. Робота бухгалтера - це щоденне ознайомлення з новинами законодовства і застосування їх на практиці із врахуванням того, що уже відбулося. Економлячи на бухгалтері підприємець не виграє ніколи, це аксіома. на наш вік роботи вистачить усім. Давайте не будемо сваритися, давайте будемо допомагати один одному, давайте будемо ввічливим і коректними один до одного: пересваритися - дуже легко, а зараз такий час, що сваритися нам не можна, он уже нові зміни до кодексу готують.
Ребята, давайте жить дружно!
http://www.youtube.com/watch?v=W7kCphG1ofY
Я всегда говорил, что ты умница.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

#blush# #blush# #blush#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

bt писав:Я всегда говорил, что ты умница.
Згодна з вами, Оляля - розумничка #ok# А я, останнім часом, тільки вдома біла і пухнаста #g_dance#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

tacha писав:
bt писав:Я всегда говорил, что ты умница.
Згодна з вами, Оляля - розумничка #ok# А я, останнім часом, тільки вдома біла і пухнаста #g_dance#
Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

оляля писав:Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#
Дикообразом чтоли?

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

bt писав:
оляля писав:Не хваліть мене, бо загорджуся і стану чорною і вся в голочках !#smile3#
Дикообразом чтоли?
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

bt писав:
Дикообразом чтоли?
bt - а вы оказывается шутник #g_crazy#

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#

Відповісти

Повернутись до “Питання, зауваження, пропозиції щодо сайту Бухгалтер 911”