код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 422 рази
- Подякували: 85 разів
Доброе утро, спасиба большое, буду этот указывать.Manny писав:А что, если 52.21.24 - "Послуги паркувальних майданчиків"?БУХГАЛТЕР_2012 писав:Девочки, помогите, код услуги - "Стоянка авто" ? Ничего не подходит, может "Инши" код 96.09.19?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 15 разів
svetabez писав:Попробуйте 35.11.1vika23 писав:Не могу зарегистрировать н/н с кодом услуги 35.11, уже поставила полностью 35.11.10-00.00 (Енергія електрична) Ответ один и тот же
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Код послуги згідно з ДКПП зазначений у податковій накладній (35.11.10-00.00) не відповідає Державному класифікатору продукції та послуг.
#wall#
А цей код Вам підходить 2716 00 00 00 нам його проставляють в податковій РЕМ
Добрый день! Помогите найти код на ФОНТАН для налоговой накладной.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 7 разів
Допоможіть. Якщо надійшла предоплата за товари, які ми ще не купили і не оплатили
( а товар від постачальнику буде імпортний), як мені правильно ставити коди на ці товари ?
І ще одне питання. Якщо купили резистори , корпуси, мікросхеми і склали прилад (придбані товари імпорт), як правильно заповнити ПН?
У кого є така ситуація допоможіть!!!!
( а товар від постачальнику буде імпортний), як мені правильно ставити коди на ці товари ?
І ще одне питання. Якщо купили резистори , корпуси, мікросхеми і склали прилад (придбані товари імпорт), як правильно заповнити ПН?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Чекати на ПН від постачальника, а потім свою виписувати.цветок писав:Допоможіть. Якщо надійшла предоплата за товари, які ми ще не купили і не оплатили
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Аналогичная ситуация с комплектующими для компа: накупили кучу импортного "железа" и из него собрали совершенно новое устройство "Компьютер"... И это устройство - отечественное.цветок писав:Допоможіть. Якщо надійшла предоплата за товари, які ми ще не купили і не оплатили
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 7 разів
Чекати не можу . Предоплату отримали і я повинна зарееструвати ПН термін реестрації закінчується.
Ми будемо оплачувати ці товари через місяць, а зарееструвати треба зараз.
Як правильно зробити не можу додуматись.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Подзвонити до постачальника і попросити коди або ПН не зареєстровану для заповнення кодів.цветок писав:Чекати не можу . Предоплату отримали і я повинна зарееструвати ПН термін реестрації закінчується.