Фінансовий звіт малого підприємства

Звітність, адреси районних відділень
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

_oksana_ писав:У них время от времени (на уровне единого окна ДФС) пропадает связь со статистикой и баланс идет на районный уровень налоговой. Я уже пару кварталов так попадала. С одной стороны хорошо - налоговая Ваш отчет видит, наверняка, с другой - статистика не видит его, вообще. Что с этим делать:
- подождать, через 1-2 дня может прийти 2-ая квитанция еще и из статистики (как и должна)
- если таки статистика так и не появиться, еще раз отправляйте баланс. Только отсылайте не этот же файл повторно, а сделайте копию. Выявлено методом проб, на тот же самый файл всегда приходила опять 2-ая квитанция из налоговой.
У мене в цьому році прийшли зі статсистики кв.2на 2 звіті відіслані - 1 копіюванням, а інший новонабраний... так шо у нас тепер і метод проб не катить...
В мене з податкової кв 2 прийшла з 2-ї спроби, а зі статистики на всі надіслані повторно звіти надійшла кв.2 на 7 день, а одна - на 10....#g_hospita

shtorm
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення shtorm »

marinesko писав:
shtorm писав:
shtorm писав: хелп
что такое п/п?
предприятие

shtorm
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення shtorm »

Лапа писав:
29umka11 писав:
shtorm писав:
Дт 311 - строка 1165 гроші, Дт 1521 - строка 1005 незавершені капітальні інвестиції, Кт 685 - строка 1615 кредиторська заборгованість за товари
По капиталу строка 1400 - 2000грн с плюсом, строка 1425 - 2000 грн. с минусом
Капитал был внесён деньгами на счёт!
Неоплаченого не будет)))

Пусть поднимают предыдущие балансы
я понимаю что он был внесен - но по факту в активе нечего отобразить на этот уставный капитал - вот в чем вопрос

Aj
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1415 разів
Подякували: 777 разів

Повідомлення Aj »

А что Вы такое делаете#g_hospita , что две квитанции №2 (от налоговой и от статистики) приходят?????????!!!!!!!!!!!#g_cray2# #g_mad#
У меня в том году одна и в этом одна#umbr#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Aj писав:А что Вы такое делаете#g_hospita , что две квитанции №2 (от налоговой и от статистики) приходят?????????!!!!!!!!!!!#g_cray2# #g_mad#
У меня в том году одна и в этом одна#umbr#
Да не хвилюйтесь ви так... Я 3 рази звіт відправляла, в мене не було кв.2 ніякої довго, в статистику телефонувала рази3 - казали шо є мій звіт і відправлять кв.2 повторно,
ну в кінцевому результаті наотримувала цілу купу кв 2 #g_crazy# #g_crazy# сама в шоці...
Більшість не отримало по 2 квитанції №2....

ylia1111
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 227 разів
Подякували: 16 разів

Повідомлення ylia1111 »

А я отправила отчет через единое окто , бесплатніми ключами , получила с налоговой квит. № 1, что доставлено , и без ошибок , а сейчас получила со статистики квитанцию , не принято , сертификат відсутний ..... что делать можит кто то подскажит #wall# #wall# #wall#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ylia1111 писав:А я отправила отчет через единое окто , бесплатніми ключами , получила с налоговой квит. № 1, что доставлено , и без ошибок , а сейчас получила со статистики квитанцию , не принято , сертификат відсутний ..... что делать можит кто то подскажит #wall# #wall# #wall#
А Договір в статистику відправляли ? десь читала на днях, що треба...

ylia1111
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 227 разів
Подякували: 16 разів

Повідомлення ylia1111 »

Все разобралась ! все благодаря форуму , #curtsey#

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Зареєструвати ЕЦП посадових осіб респондента

Для подання електронних звітів до органів державної статистики респондент повинен зареєструвати ЕЦП посадових осіб, яким надано право підписувати відповідну статистичну або фінансову звітність, а також печатку підприємства (установи).

Реєстрація зазначених ЕЦП здійснюється респондентом перед поданням першого електронного звіту.

Для проведення процедури реєстрації ЕЦП у системі електронної звітності органів державної статистики респонденту необхідно заповнити відповідну заявку на реєстрацію електронних цифрових підписів респондента (далі – Заявка).

Подання Заявки може бути реалізовано у програмному забезпеченні для формування звітності в електронному вигляді або у будь-який інший спосіб із дотриманням вимог, які висуваються до уніфікованого формату транспортного повідомлення та формату електронного документа звітності. На зазначену Заявку повинні бути накладені ЕЦП усіх посадових осіб, яким передбачається надати право підписувати відповідну статистичну або фінансову звітність. Завершується процес підпису Заявки накладанням ЕЦП печатки підприємства (установи).

Заявка надсилається на електронну адресу приймального шлюзу системи електронної звітності Держстату України – elzvit@ukrstat.gov.ua.

Реєстрація здійснюється центром обробки електронних звітів (далі – ЦОЕЗ) автоматично.

Якщо респонденту потрібно оновити інформацію щодо ЕЦП посадових осіб, то необхідно подати нову Заявку, у якій перелічити всі ЕЦП з урахуванням унесених змін.
http://www.ukrstat.gov.ua

Елена77
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 94 рази
Подякували: 25 разів

Повідомлення Елена77 »

Подскажите пожалуйста, как в медке удалить эту довидку? окно не активно...
Спасибо

Відповісти

Повернутись до “Статистика”