БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Оля, я проголосовала.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Альона1 писав:Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.
Ваша настановка - це Ваш настрій і любов до себе, до ЖІНКИ! по-перше, розгрібайтесь зі своєю перевіркою, потім - в салон краси, шоппінг, тур.агенція і відпочивати. І як доречно зауважили в іншій темі, малу на цей час передати люблячим бабусі і дідусю.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

У мене до речі у хаті комарі минулорічні проснулися, це що вже тепло буде????

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Альона1 писав:У мене до речі у хаті комарі минулорічні проснулися, це що вже тепло буде????
вчора десь натрапила на прогноз погоди на весну. березень - холодний, мінусова + періодично сніг, квітень - холодний і дощовий, а в травні стрімке потепління і одразу літо. тобто весни не буде, буде літо #g_crazy#

LARI
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4054 рази
Подякували: 3655 разів

Повідомлення LARI »

Evelina писав:
Альона1 писав:У мене до речі у хаті комарі минулорічні проснулися, це що вже тепло буде????
вчора десь натрапила на прогноз погоди на весну. березень - холодний, мінусова + періодично сніг, квітень - холодний і дощовий, а в травні стрімке потепління і одразу літо. тобто весни не буде, буде літо #g_crazy#
як завжди останні роки -до квітня холодно, а з травневими святами приходить спека

1
Гений
Гений
Дякував (ла): 2028 разів
Подякували: 484 рази

Повідомлення 1 »

оляля писав:Дівчата, звертаюсь до вас з проханням.
в 2008 році в Однокласниках була створена група Відкриваємо серця. вона об"єднала людей, які небайдужі до чужого горя. Учасники цієї групи займаються тим, що підтримують дітей сиріт. Опікуються сиротинцями с. Лаврів, Н.Милятин, Жовтанці, Новий Розділ, Буків та львівськими. Для дітей готуються вистави, проводяться майстер класу. Для діток готуються свята ііменинника, випускні вечори для діток, які закінчують садочок , готують подарунки для тих, хто йде в школу.фінансування здійснюється за рахунок небайдужих людей внесками або заробляються на майстер-класах та виставах. Зараз ця група налічує близько 1800 людей( я теж є її скромним учасником#blush# ) і виходить на новий рівень - створюється юридична особа - благочинна організація. якщо комусь цікаво глянути - ось тут http://www.odnoklassniki.ru/vdkrivamos
Зараз група номінована на номінацію "Народний благодійник" Національного конкурсу "Благодійна Україна". Якщо маєте бажання - будь ласка , підтримайте: потрібно проголосувати ось тут до 14 березня за "Ініціативна благодійна група"Відкриваємо серця"(Львівщина)" Щодня можна голосувати з однієї ІР адреси один раз.
Щиро вдячні вам усім за підтримку!
А как быть мне? Я в одноклассниках не зарегистрирована #cray# . А очень хочется помочь...

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Альона1 писав:Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.
Даю установку, в первую очередь Алёне и не только на сегодня. А, потом, и нам Всем. Вот такая установка!!!

Зображення[/img]

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

1 писав:
А как быть мне? Я в одноклассниках не зарегистрирована #cray# . А очень хочется помочь...
Я не зареєстрована, проголосвувала 2 рази, нормально все вийшло.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

оляля писав:Дівчата, звертаюсь до вас з проханням.
в 2008 році в Однокласниках була створена група Відкриваємо серця. вона об"єднала людей, які небайдужі до чужого горя. Учасники цієї групи займаються тим, що підтримують дітей сиріт. Опікуються сиротинцями с. Лаврів, Н.Милятин, Жовтанці, Новий Розділ, Буків та львівськими. Для дітей готуються вистави, проводяться майстер класу. Для діток готуються свята ііменинника, випускні вечори для діток, які закінчують садочок , готують подарунки для тих, хто йде в школу.фінансування здійснюється за рахунок небайдужих людей внесками або заробляються на майстер-класах та виставах. Зараз ця група налічує близько 1800 людей( я теж є її скромним учасником#blush# ) і виходить на новий рівень - створюється юридична особа - благочинна організація. якщо комусь цікаво глянути - ось тут http://www.odnoklassniki.ru/vdkrivamos
Зараз група номінована на номінацію "Народний благодійник" Національного конкурсу "Благодійна Україна". Якщо маєте бажання - будь ласка , підтримайте: потрібно проголосувати http://vboabu.org.ua/vote.html[/b]]ось тут до 14 березня за "Ініціативна благодійна група"Відкриваємо серця"(Львівщина)" Щодня можна голосувати з однієї ІР адреси один раз.
Щиро вдячні вам усім за підтримку!
Дуже вдячні вам усім!
Дублюю ще раз повідомлення.
голосувати можна за посиланням http://vboabu.org.ua/vote.html

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”