Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.
Альона1 писав:Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.
Ваша настановка - це Ваш настрій і любов до себе, до ЖІНКИ! по-перше, розгрібайтесь зі своєю перевіркою, потім - в салон краси, шоппінг, тур.агенція і відпочивати. І як доречно зауважили в іншій темі, малу на цей час передати люблячим бабусі і дідусю.
Альона1 писав:У мене до речі у хаті комарі минулорічні проснулися, це що вже тепло буде????
вчора десь натрапила на прогноз погоди на весну. березень - холодний, мінусова + періодично сніг, квітень - холодний і дощовий, а в травні стрімке потепління і одразу літо. тобто весни не буде, буде літо #g_crazy#
Альона1 писав:У мене до речі у хаті комарі минулорічні проснулися, це що вже тепло буде????
вчора десь натрапила на прогноз погоди на весну. березень - холодний, мінусова + періодично сніг, квітень - холодний і дощовий, а в травні стрімке потепління і одразу літо. тобто весни не буде, буде літо #g_crazy#
як завжди останні роки -до квітня холодно, а з травневими святами приходить спека
оляля писав:Дівчата, звертаюсь до вас з проханням.
в 2008 році в Однокласниках була створена група Відкриваємо серця. вона об"єднала людей, які небайдужі до чужого горя. Учасники цієї групи займаються тим, що підтримують дітей сиріт. Опікуються сиротинцями с. Лаврів, Н.Милятин, Жовтанці, Новий Розділ, Буків та львівськими. Для дітей готуються вистави, проводяться майстер класу. Для діток готуються свята ііменинника, випускні вечори для діток, які закінчують садочок , готують подарунки для тих, хто йде в школу.фінансування здійснюється за рахунок небайдужих людей внесками або заробляються на майстер-класах та виставах. Зараз ця група налічує близько 1800 людей( я теж є її скромним учасником#blush# ) і виходить на новий рівень - створюється юридична особа - благочинна організація. якщо комусь цікаво глянути - ось тут http://www.odnoklassniki.ru/vdkrivamos
Зараз група номінована на номінацію "Народний благодійник" Національного конкурсу "Благодійна Україна". Якщо маєте бажання - будь ласка , підтримайте: потрібно проголосувати ось тут до 14 березня за "Ініціативна благодійна група"Відкриваємо серця"(Львівщина)" Щодня можна голосувати з однієї ІР адреси один раз.
Щиро вдячні вам усім за підтримку!
А как быть мне? Я в одноклассниках не зарегистрирована #cray# . А очень хочется помочь...
Альона1 писав:Везе ж Вам, дайте мені на сьогодні настановку , щоб мене теж сьогодні запросив мужчина, в кінотеатр навряд, та хоча би в баню. У минулу неділю я засиділася на роботі до пізна. Їхали повз мене два мужчини вирішили заїхати мене відвезти додому , то так розважили, співали мені романси , українські народні і я з ними, так було приємно#blush# У одного з них голос гарний , сильний , він брав участь у Х-факторі.
Даю установку, в первую очередь Алёне и не только на сегодня. А, потом, и нам Всем. Вот такая установка!!!
оляля писав:Дівчата, звертаюсь до вас з проханням.
в 2008 році в Однокласниках була створена група Відкриваємо серця. вона об"єднала людей, які небайдужі до чужого горя. Учасники цієї групи займаються тим, що підтримують дітей сиріт. Опікуються сиротинцями с. Лаврів, Н.Милятин, Жовтанці, Новий Розділ, Буків та львівськими. Для дітей готуються вистави, проводяться майстер класу. Для діток готуються свята ііменинника, випускні вечори для діток, які закінчують садочок , готують подарунки для тих, хто йде в школу.фінансування здійснюється за рахунок небайдужих людей внесками або заробляються на майстер-класах та виставах. Зараз ця група налічує близько 1800 людей( я теж є її скромним учасником#blush# ) і виходить на новий рівень - створюється юридична особа - благочинна організація. якщо комусь цікаво глянути - ось тут http://www.odnoklassniki.ru/vdkrivamos
Зараз група номінована на номінацію "Народний благодійник" Національного конкурсу "Благодійна Україна". Якщо маєте бажання - будь ласка , підтримайте: потрібно проголосувати http://vboabu.org.ua/vote.html[/b]]ось тут до 14 березня за "Ініціативна благодійна група"Відкриваємо серця"(Львівщина)" Щодня можна голосувати з однієї ІР адреси один раз.
Щиро вдячні вам усім за підтримку!