Жириновський і ЛДПР не мають аналогів на Україні. Жириновського "кожній бабі по мужику" у мене асоціюєються в більшій мірі з ПР і Азаровим, який на питання, чому в уряді нема жінок відповів, що вони на кухні готують їсти і виховують дітей. А паралелі я б воліла проводити не з Росією, а з Європою, де в парламенті кожної країни присутня партія націоналістів. А теперішня влада дозволяє кричати лише собі та комуністам. Найбільш радикальна передвиборча програма була саме в комуністів " ВЕРНЕМО ЗАВОДИ НАРОДУ", "Оліхархів в тюрми". Жириновський відпочиває.
Я возмущена. Выходит, у этого урода столько денег, что даже не жалко разрушить построенное.
Жаль тех пролетевших кандидатов, которые гречкой народ кормили. Представляю как они, бедолаги, будут зазря розданное и уже съеденное взад требовать...
Я возмущена. Выходит, у этого урода столько денег, что даже не жалко разрушить построенное.
Жаль тех пролетевших кандидатов, которые гречкой народ кормили. Представляю как они, бедолаги, будут зазря розданное и уже съеденное взад требовать...
жаль???? ні фігашечки! хай би народ повернув їм ту гречку і хай би в ній захлинулись! оце власне обличчя влади: робимо щось перед виборами, а потім - не потрібні! от хай люди дивляться і бачать, що думають про них!
Бюгюльмэ писав:Жаль тех пролетевших кандидатов, которые гречкой народ кормили. Представляю как они, бедолаги, будут зазря розданное и уже съеденное взад требовать...
жаль???? ні фігашечки! хай би народ повернув їм ту гречку і хай би в ній захлинулись!
оляля писав:
жаль???? ні фігашечки! хай би народ повернув їм ту гречку і хай би в ній захлинулись! [/quote]