1 с 8.2

Продукти компанії 1С
-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Unnak писав:
Nadiy писав:
Unnak писав:Cкажіть, якв 8-ці зробити налаштування,щоб була нумерація ПН помісячно?

підприємство-облікова політика по організації-(якщо у вас там вже є створений док то відкриваєте його, якщо ні створюєте новий)-
оформлення податкових докум- вибрати вести помісячну нумерацію...

Чомусь знову пише "значенме поля "номер" не уникально
так программа ругается если такой номер в системе уже есть, вы исправляли вручную номер? если да, то нужно проверить все номера НН

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Unnak писав:І ще таке питання,не проводиться ПН,пише "не заполнено значение реквизита "сделка", де цей реквізит повинен бути,в карточці товару?
перевірте в пн додатково чи заповнені всі дані, на рахунок нумерації, вона активна з дати зміни, тобто
якщо у вас були документи до 06.08. то нумерація з одинички почнеться з наступного місяця

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Unnak писав:І ще таке питання,не проводиться ПН,пише "не заполнено значение реквизита "сделка", де цей реквізит повинен бути,в карточці товару?
договір або рахунок

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

svitlass писав:
договір або рахунок
в податковій накладній остання таблична частина-додатково

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

svitlass писав:
договір або рахунок
в шапці договір
і документ розрахунків
і документ-підстава

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

як правильно зробити це в програмі, а то я проведення розумію, а як їх отримати за допомогою документів не зовсім.
стосується це ПДВ для негосподарської діяльності.
ми собі в офіс купуємо воду, до 01.07, я це все спокійно відносила разом з пдв на негоспод. діяльність.
а з 01.07. треба це пдв донарахувати.
я оприбуткувала воду
Дт 209 Кт 631 100 грн (без пдв)
Дт 6442 Кт 631 20 грн
Дт 6415 Кт 6442 20 грн
а далі, який документ виписати щоб мені показало моє умовне ПЗ? щоб виписати пн чи просто це все зробити ручним проведенням?

NTL
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 174 рази

Повідомлення NTL »

Добрый день! Помогите, пожалуйста! При списании товара программа использует метод FIFO, а мне нужно, чтобы у меня была возможность выбирать из какой партии списывать. Можно это как-то сделать?

nezdara
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення nezdara »

NTL писав:Добрый день! Помогите, пожалуйста! При списании товара программа использует метод FIFO, а мне нужно, чтобы у меня была возможность выбирать из какой партии списывать. Можно это как-то сделать?
Добрый день.
надо перейти предприятие -> учетная политика -> учетная политика организаций.

Postpred
Гений
Гений
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 265 разів

Повідомлення Postpred »

Метод выбытия запасов фиксируется: Сервис-Настройка учета-Настройка параметров учета-Закладка "Параметры бух учета"-Закладка "Аналитический учет МПЗ"- ставите галочку в ячейке "вести партионный учет".

NTL
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 174 рази

Повідомлення NTL »

В "Учетной политике предприятия"- "Бух. и налоговый учет"- "Способ оценки стоимости запасов при выбытии" можно выбрать FIFO или "по средней". Мне нужен метод "Идентифицированной себестоимости". Т.е. мне нужно иметь возможность выбрать партию, по которой я хочу списать товар. Как это сделать"

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”