Який жах... Але дякую за розгорнуту відповідьNepogoda писав: ↑30 січня 2024, 22:00Если понадобится сменить адрес регистрации, то через госрегистратора или нотариуса подаете заяву на изменение места регистрации.Эта услуга платная. До войны я как то меняла адрес регистрации ФОПа через Дию, выбирала услугу "внести изменения" после заполнения формы, программа отсылала на страничку для оплаты этой услуги с карты ФОПа. Тогда все прошло успешно. Работает ли это сейчас онлайн не знаю.
Но при смене адреса учтите, что ЕСВ Вы будете платить сразу по новой регистрации, а налоги в бюджет до конца года-по предыдущей регистрации. Не очень удобно.
Реєстрація ФОПа
-
gilles
- Знаток
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 1 раз
Доброго дня! Сама була в схожій ситуації, була ВПО з Києва (перші місяці війни оформила статус) а проживала в Черкаській області. То теж були нюанси по цих всіх питаннях, то зверталась за консультацією юристів. ось їх сторінка. Допомогли, підказали як краще зробити. ВПО не знімала, обслуговуюсь в місцевій податковій службі.gilles писав: ↑30 січня 2024, 01:08Всім привіт. Хочу заново відкрити ФОП на 3 групі на спрощеній системі (5%). Але зараз я - ВПО в іншій області. Дяка Богові і ЗСУ домівка не в окупації, але все ж найближчим часом жити туди повертатись не планую.
При відкритті ФОП мені вказувати місце прописки чи теперішнє місце проживання? Як я розумію і податки тоді йтимуть в місцевий бюджет, де зараз проживаю.Чи все ж потрібно вказувати адресу прописки? Але як тоді буде з ВПО - автоматично знімуть?
-
Аллусик
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 872 рази
- Подякували: 670 разів
Добрый день!
Закрыли ФОП 2группа в 2020году. Проверки не было.
Сейчас нужно снова открыть, чтоб с июля был единый налог. Подскажите это можно? Или на едином я буду только со следующего года?
Закрыли ФОП 2группа в 2020году. Проверки не было.
Сейчас нужно снова открыть, чтоб с июля был единый налог. Подскажите это можно? Или на едином я буду только со следующего года?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
Відкрити ФОПа можна, але на ЄП він зможе перейти тільки з 01.01.25 ...
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
Йой, дуже дико прошу пробачення!!! Не побачив, що закрили в 2020!!! Авжеж, можна відкривати у червні, щоб з 01.07.24 бути на ЄП...