Сьогодні подала через Медок, все прийнято і в ЕК є дорахування ЄСВ. ДякуюЯков писав: ↑30 квітня 2024, 22:36Напевно через ЕК здаєте, бо у платній програмі копіюєте той додаток із звітного, який потрібно виправити, видаляєте всі рядки, крім того, що потрібно (перший): на вилучення «1», далі — вводите правильний (другий) рядок: проставляємо «0»
Виправлення помилок в Додатку Д1 (ЄСВ)
-
- Гуру
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 55 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 119 разів
Підскажіть, будь-ласка. Потрібно виправити через уточнюючий звіт дод. 1, а саме видалити рядок з працівником ( нарахувань не було, а були вказані тільки стовбчики 13,14 ( кількість днів перебування у труд. відносинах і кількість днів без збереження зп). Його звільнили в липні, а в серпні помилково йому поставили дні перебування у труд. відносинах і дні без збереження заробітної плати. Як видалити цей рядок? Намагалася подати уточнюючий дод.1 з ознакою 1 на вилучення (ряд.25) та в квит. прийшла відмова- з 1 треба і рядок з ознакою 0. А мені тільки на видалення ... Ніхто не стикався з такою ситуацією? Як вилучити рядок без внесення з ознакою 0?
я не нашла никакого решения просто удалить сотрудника из отчета. У нас было что в отчет попало ему начисленая и выплаченная зп, хотя он бил уже уволен, поэтому просто виправила на без збереження зп
я не нашла никакого решения просто удалить сотрудника из отчета. У нас было что в отчет попало ему начисленая и выплаченная зп, хотя он бил уже уволен, поэтому просто виправила на без збереження зп
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно виправляти несумову помилку в звітах минулих періодів, а саме: неправильно обраний тип нарахувань, обрано "1", а потрібно нічого не ставити?
Добрий день, колеги!
Виявила, що за 1 квартал 2024 р. не включила у звіт ЦПХ, за яким послуги надавалися упродовж січня-березня 2024, а акт було складено та виплачено винагороду одразу за 3 місяці в кінці березня 2024 р. Знаю, що нарахування потрібно було відобразити у Додатку Д1 за березень трьома рядками по трьох місяцях (тобто в графі 10 в рядках вказую січень, лютий та березень) з Кодом типу нарахувань "1". Можливо хтось стикався, чи буде вірно, якщо в уточнюючій звітності в Додатку 1 за березень показати нарахування так само трьома рядками по трьох місяцях (тобто в графі 10 в рядках вказати січень, лютий та березень), але Код типу нарахувань уже ставити "2"?
Буду вдячна за допомогу!
Виявила, що за 1 квартал 2024 р. не включила у звіт ЦПХ, за яким послуги надавалися упродовж січня-березня 2024, а акт було складено та виплачено винагороду одразу за 3 місяці в кінці березня 2024 р. Знаю, що нарахування потрібно було відобразити у Додатку Д1 за березень трьома рядками по трьох місяцях (тобто в графі 10 в рядках вказую січень, лютий та березень) з Кодом типу нарахувань "1". Можливо хтось стикався, чи буде вірно, якщо в уточнюючій звітності в Додатку 1 за березень показати нарахування так само трьома рядками по трьох місяцях (тобто в графі 10 в рядках вказати січень, лютий та березень), але Код типу нарахувань уже ставити "2"?
Буду вдячна за допомогу!
-
- Профи
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 15 разів
У нас схожа ситуація: треба видалити людину з Додатку 1. Підкажіть, у вас щось вийшло?STO Iryna писав: ↑10 травня 2024, 09:44Підскажіть, будь-ласка. Потрібно виправити через уточнюючий звіт дод. 1, а саме видалити рядок з працівником ( нарахувань не було, а були вказані тільки стовбчики 13,14 ( кількість днів перебування у труд. відносинах і кількість днів без збереження зп). Його звільнили в липні, а в серпні помилково йому поставили дні перебування у труд. відносинах і дні без збереження заробітної плати. Як видалити цей рядок? Намагалася подати уточнюючий дод.1 з ознакою 1 на вилучення (ряд.25) та в квит. прийшла відмова- з 1 треба і рядок з ознакою 0. А мені тільки на видалення ... Ніхто не стикався з такою ситуацією? Як вилучити рядок без внесення з ознакою 0?
-
- Гений
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 119 разів
нет, так и оставила.BuhNewbie писав: ↑07 серпня 2024, 10:14У нас схожа ситуація: треба видалити людину з Додатку 1. Підкажіть, у вас щось вийшло?STO Iryna писав: ↑10 травня 2024, 09:44Підскажіть, будь-ласка. Потрібно виправити через уточнюючий звіт дод. 1, а саме видалити рядок з працівником ( нарахувань не було, а були вказані тільки стовбчики 13,14 ( кількість днів перебування у труд. відносинах і кількість днів без збереження зп). Його звільнили в липні, а в серпні помилково йому поставили дні перебування у труд. відносинах і дні без збереження заробітної плати. Як видалити цей рядок? Намагалася подати уточнюючий дод.1 з ознакою 1 на вилучення (ряд.25) та в квит. прийшла відмова- з 1 треба і рядок з ознакою 0. А мені тільки на видалення ... Ніхто не стикався з такою ситуацією? Як вилучити рядок без внесення з ознакою 0?
-
- Ученик
Підкажіть будь ласка як виправити помилку. у червні показала відпустку за червень+липе+серпень одним рядком разом із зарплатою. Звіт зданий. Робила і звітній новий і уточнюючий все не прийнято. Дякую
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2475 разів
- Подякували: 759 разів
Доброго дня.
Я в Д.1 за 10.2024 ошибочно указал кол-во дней в п "14. Кількість календарних днів перебування у трудових"
Я создал Нову Зв. и три Д.1, за 10.2024 заполненій как положено и два пустих додатка. Отказ
Помилка: Додаток 1 за місяць 3 кварталу не містить жодних значень.
Помилка: Додаток 1 за місяць 2 кварталу не містить жодних значень
Не смог отправить Н.Зв. с одним Додатком, Соната не дает подписать.
Как можно исправить ?
Я в Д.1 за 10.2024 ошибочно указал кол-во дней в п "14. Кількість календарних днів перебування у трудових"
Я создал Нову Зв. и три Д.1, за 10.2024 заполненій как положено и два пустих додатка. Отказ
Как можно исправить ?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Раніше подавала з 1-м Додатком (той що правиться)FyDD писав: ↑23 січня 2025, 14:37Доброго дня.
Как можно исправить ?
Як зараз - не скажу. Подавала через Медок.
Як варіант - спробувати через ел.кабінет - хоча він такий вредний, що....
Вірно вказано кільсть додатків у заг. таблиці ряд. 061 ?