БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 4
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
+1 Очень жаль#:(Маюля писав:+1Бюгюльмэ писав:Да, барышни, теряем хороших людей.
Видимо, "Something is rotten in the state of Denmark." - Подгнило что-то в Датском королевстве. #g_hospita
Оленька, очень хочу, чтобы ты к нам вернулась. Нам будет плохо без тебя.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 5794 рази
- Подякували: 3610 разів
Всем добрый день#g_crazy# , с пятницей#g_dance# !
Уже разгребла все что можно по работе, можно и поздороваться.!!
А здесь у нас новости печальные..
Жаль , что Оля-ля ушла, а может она появится уже как Трал-ля-ля? Хотелось бы побыстрее!!! Ждем!!!
Уже разгребла все что можно по работе, можно и поздороваться.!!
А здесь у нас новости печальные..
Жаль , что Оля-ля ушла, а может она появится уже как Трал-ля-ля? Хотелось бы побыстрее!!! Ждем!!!
-
- Светоч Мысли
Все куда-то подевались.....#search#
Доброго дня усім!
Мене ви знаєте як оляля. Я дійсно пішла з форуму. Мабуть, допустила помилку, коли не попередила усіх, з ким мене стільки зв”язує. Вибачте мене, я виправляюсь.#blush#
Моє рішення – не одноденне, не спонтанне. Я йшла до нього дуже довго. Чому я пішла – я озвучила редакторам і адміністратору. Так як моє рішення співпало в часі з певною колотнечею, я вирішила не говорити про своє рішення на загал, щоб не будоражити форум( ці події абсолютно не пов”язані між собою і співпали в часі випадково). Це була помилка – промовчати , ще раз прошу пробачення.Оскільки я вирішила не озвучувати на форумі причину і пообіцяла не робити цього – не буду, вибачте. Будемо це вважати дамським капризом.#smile3#
Я не образилась ні на кого з форумчан, навіть якщо і були якісь суперчки – вони були конструктивними.
Дякую долі за те, що цей форум був у моєму житті: я дуже багато навчилась і в професійному і особистому плані. Знайомство з усіма вами дало мені дуже багато.
Дуже хочу, щоб форум був найпопулярнішим, найактуальнішим і найпрофесійнішим. Чого йому і бажаю.
Кожному з форумчан – здоров”я, щастя, успіху, кохання, професійного зростання, високих доходів, хорошого керівництва.
Профіль, з якого я пишу, створений тільки для цього повідомлення і більше використовуватись не буде.
Будь ласка, прийміть і зрозумійте моє рішення. Правильне воно чи ні – воно моє.
Щасти усім!#kiss# #kiss# #kiss# #bye# #bye# #bye#
Мене ви знаєте як оляля. Я дійсно пішла з форуму. Мабуть, допустила помилку, коли не попередила усіх, з ким мене стільки зв”язує. Вибачте мене, я виправляюсь.#blush#
Моє рішення – не одноденне, не спонтанне. Я йшла до нього дуже довго. Чому я пішла – я озвучила редакторам і адміністратору. Так як моє рішення співпало в часі з певною колотнечею, я вирішила не говорити про своє рішення на загал, щоб не будоражити форум( ці події абсолютно не пов”язані між собою і співпали в часі випадково). Це була помилка – промовчати , ще раз прошу пробачення.Оскільки я вирішила не озвучувати на форумі причину і пообіцяла не робити цього – не буду, вибачте. Будемо це вважати дамським капризом.#smile3#
Я не образилась ні на кого з форумчан, навіть якщо і були якісь суперчки – вони були конструктивними.
Дякую долі за те, що цей форум був у моєму житті: я дуже багато навчилась і в професійному і особистому плані. Знайомство з усіма вами дало мені дуже багато.
Дуже хочу, щоб форум був найпопулярнішим, найактуальнішим і найпрофесійнішим. Чого йому і бажаю.
Кожному з форумчан – здоров”я, щастя, успіху, кохання, професійного зростання, високих доходів, хорошого керівництва.
Профіль, з якого я пишу, створений тільки для цього повідомлення і більше використовуватись не буде.
Будь ласка, прийміть і зрозумійте моє рішення. Правильне воно чи ні – воно моє.
Щасти усім!#kiss# #kiss# #kiss# #bye# #bye# #bye#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
И ещё раз, Оляля, очень жаль...
Надеюсь, вы когда-нибудь передумаете и вернетесь.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
+1И.О. писав:И ещё раз, Оляля, очень жаль...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
Оля, спасибо большое, что неоднократно помогали! Лично мне Вас будет не хватать, ведь Ваши ответы всегда были наполнены чем-то особенным.. В общем, спасибо за всё!!! Вас будет не хватать, так как Вы были частью нашего дружного форума!!! Здоровья и благополучия Вам и вашей семье;)))
-
- Светоч Мысли
С 27/08 я не была на форуме, что за колотнеча тут була?#impossibl
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
А мне всё-равно не по себе.
Очень жаль.
Прощаться... да не хочется этого..