Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Гонза
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Гонза »

У мене з п'ятниці нічого не реєструється.Дзвонила в Медок казали відправити їх знову.Якщо не вийде,то в Медку під адміном зайти,параметри системи,звітність,документообіг і там зняти галочку ,де пряме з'єднання ,а залишити тільки галочку "електр.пошта"-зробила нічого не змінило.Буду дзвонити програмістам в податкову.Ось такі справи.Якщо буде нова інформація обов'язково відпишусь.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Гонза писав:У мене з п'ятниці нічого не реєструється.Дзвонила в Медок казали відправити їх знову.Якщо не вийде,то в Медку під адміном зайти,параметри системи,звітність,документообіг і там зняти галочку ,де пряме з'єднання ,а залишити тільки галочку "електр.пошта"-зробила нічого не змінило.Буду дзвонити програмістам в податкову.Ось такі справи.Якщо буде нова інформація обов'язково відпишусь.
Все життя відправляю через пряме з"єднання...
Швидше щось ДФС намутила. Тримайтесь #hi5#

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

Tasa писав:
Гонза писав:У мене з п'ятниці нічого не реєструється.Дзвонила в Медок казали відправити їх знову.Якщо не вийде,то в Медку під адміном зайти,параметри системи,звітність,документообіг і там зняти галочку ,де пряме з'єднання ,а залишити тільки галочку "електр.пошта"-зробила нічого не змінило.Буду дзвонити програмістам в податкову.Ось такі справи.Якщо буде нова інформація обов'язково відпишусь.
Все життя відправляю через пряме з"єднання...
Швидше щось ДФС намутила. Тримайтесь #hi5#
Это точно у них что-то! Вопрос когда этот бардак закончиться? Вроде я спокойный человек, но уже придушить кого-то хочется из этих экспериментаторов#hunter#

IrinD
Гений
Гений
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 95 разів

Повідомлення IrinD »

Девочки, подскажите кто-нибудь уже регистрировал сводную налоговую накладную с ИНН 600000000000. Там все нормально с регистрацией? А то в свете последних событий не знаю чего и ждать.

vaskovskaya
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення vaskovskaya »

Sniper писав: Виявлені помилки:
Відповідно до п.74.2 ПКУ з 01.04.2017 в тестовому режимі працює система моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків (СМКОР). За результатами опрацювання ПН/РК СМКОР виявлено невідповідність обсягів постачання обсягам придбання по товарах відповідно до УКТЗЕД: 43.99 .
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.12.6

А у меня услуги.... Т.е., когда закончится тестовый режим, то я ничего не зарегистрирую??? Или как??? Я проверяла, колонкой не ошиблась: поставила код по ДКПП.
уххх....пошла проверила квитанции на свои услуги...
все нормально прошли- без примечаний (суммы не маленькие)

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

IrinD писав:Девочки, подскажите кто-нибудь уже регистрировал сводную налоговую накладную с ИНН 600000000000. Там все нормально с регистрацией? А то в свете последних событий не знаю чего и ждать.
НН регятся а вот РК - глухо

Natashik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Natashik »

Sniper писав:Может до меня уже кто-то жаловался, но я не увидела. Вот такая петрушка у меня: вчера отправляла на регистрацию 9 НН. Квитанции пришли только сегодня, но в НН, где суммы НДС больше 7000 грн (т.е. в 3 из 9 НН) вот такая приписка:
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки:
Відповідно до п.74.2 ПКУ з 01.04.2017 в тестовому режимі працює система моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків (СМКОР). За результатами опрацювання ПН/РК СМКОР виявлено невідповідність обсягів постачання обсягам придбання по товарах відповідно до УКТЗЕД: 43.99 .
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.12.6

А у меня услуги.... Т.е., когда закончится тестовый режим, то я ничего не зарегистрирую??? Или как??? Я проверяла, колонкой не ошиблась: поставила код по ДКПП. Я хочу их травы покурить!
У меня такая же ерунда по услугам.

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Только что пришла зарегенная накладная по услугам- просто принято, никаких замечаний. Кто его знает, что происходит.....

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

ar4ik писав:Только что пришла зарегенная накладная по услугам- просто принято, никаких замечаний. Кто его знает, что происходит.....
Тараканы у них там происходят. Шо хотят то и творят

volodya1122
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 34 рази

Повідомлення volodya1122 »

Sniper писав:Может до меня уже кто-то жаловался, но я не увидела. Вот такая петрушка у меня: вчера отправляла на регистрацию 9 НН. Квитанции пришли только сегодня, но в НН, где суммы НДС больше 7000 грн (т.е. в 3 из 9 НН) вот такая приписка:
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки:
!
Підкажіть, в Медку якось виділяються такі податкові накладні? Не хочеться переглядати кожну квитанцію і шукати в ній запис про їх "тестовий режим"

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”