Декларація на прибуток!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я не зрозуміла запитання.Ви хочете включити суму податку за попередній період? як що Ви хочете тїї включити?
Податок на прибуток за результатами попереднього звітного (податкового) періоду поточного року з урахуванням уточнень (рядок 14 Податкової декларації за попередній звітний (податковий) період) в 15 стр. ставиться в самій деці?
може я не зрозуміло запитую))
в мене по балансу -інші витрати 160 тис. , а по деці, якщо я не включаю акт перевірки ПДВ то сума до сплати податку дуже велика.
в мене по балансу -інші витрати 160 тис. , а по деці, якщо я не включаю акт перевірки ПДВ то сума до сплати податку дуже велика.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Дека складається наростаючим. тому у 1 кварталі нічого не буде, за півріччя - 16=загадьна сума прибутку за півріччя - 1 квартал.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
доход надо было отражать по факту предоставления услуг, т.е. услуги ноября и декабря должны были попасть в деку за 2-4 кв.11 года, а услуги января в деку за 1кв 2012г.Лера+ писав:Как отразить в декларации полученный доход по маркетинговому договору ?(услуги оказаны -ноябрь, декабрь, январь; деньги получены в феврале) очень срочно, подскажите пожалуйста
-
- Гений
- Дякував (ла): 127 разів
- Подякували: 7 разів
а в какой стоке отражать такие доходы? в 02 или в 03.28 приложения ІД?Evelina писав:доход надо было отражать по факту предоставления услуг, т.е. услуги ноября и декабря должны были попасть в деку за 2-4 кв.11 года, а услуги января в деку за 1кв 2012г.Лера+ писав:Как отразить в декларации полученный доход по маркетинговому договору ?(услуги оказаны -ноябрь, декабрь, январь; деньги получены в феврале) очень срочно, подскажите пожалуйста
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
если в уставе предусм такой вид деят- стр 02Лера+ писав:а в какой стоке отражать такие доходы? в 02 или в 03.28 приложения ІД?Evelina писав:доход надо было отражать по факту предоставления услуг, т.е. услуги ноября и декабря должны были попасть в деку за 2-4 кв.11 года, а услуги января в деку за 1кв 2012г.Лера+ писав:Как отразить в декларации полученный доход по маркетинговому договору ?(услуги оказаны -ноябрь, декабрь, январь; деньги получены в феврале) очень срочно, подскажите пожалуйста