РРО контрольная лента в электронном виде

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
ZET
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 23 рази

Повідомлення ZET »

http://kyiv.minrd.gov.ua/media-ark/news-ark/103477.html
А податкова повідомляє знову про штрафи, недивлячись, що закон підписано.

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

ZET писав:http://kyiv.minrd.gov.ua/media-ark/news-ark/103477.html
А податкова повідомляє знову про штрафи, недивлячись, що закон підписано.
- а они просто живут отдельной страной...от налогоплательщиков.
Но в принципе в силу еще не вступили изменения - публикации нет...

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

marina26
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення marina26 »

Доброй ночи! Подскажите, пожалуйста, сколько после снятия с учета кассового аппарата, я должна подавать отчет 1-ЗВР пустышку, и должна ли я это делать??? Буду благодарна за ответ!!!

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 879 разів
Подякували: 191 раз

Повідомлення Ninok »

marina26 писав:Доброй ночи! Подскажите, пожалуйста, сколько после снятия с учета кассового аппарата, я должна подавать отчет 1-ЗВР пустышку, и должна ли я это делать??? Буду благодарна за ответ!!!
Если вы сняли его с учёта,то вроде пустышку подавать не нужно,пустышка подаётся до тех пор пока не снимите рро с учёта...

ZET
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ZET »

Ninok писав:
marina26 писав:Доброй ночи! Подскажите, пожалуйста, сколько после снятия с учета кассового аппарата, я должна подавать отчет 1-ЗВР пустышку, и должна ли я это делать??? Буду благодарна за ответ!!!
Если вы сняли его с учёта,то вроде пустышку подавать не нужно,пустышка подаётся до тех пор пока не снимите рро с учёта...
Скоріше, коли знімиться з реєстрації, а не з обліку, дві різні речі зняти з обліку РРО та з реєстрації.
Короче кажучи, коли на руках буде Довідка з ДПС про скасування реєстрації РРО, тоді можна не подавати Звіти по даному РРО, який знято з реєстрації.

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 879 разів
Подякували: 191 раз

Повідомлення Ninok »

ZET писав:
Ninok писав:
Скоріше, коли знімиться з реєстрації, а не з обліку, дві різні речі зняти з обліку РРО та з реєстрації.
Короче кажучи, коли на руках буде Довідка з ДПС про скасування реєстрації РРО, тоді можна не подавати Звіти по даному РРО, який знято з реєстрації.
А я думала она и имеет в виду снятие с регистрации....

ZET
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ZET »

Ninok писав:
ZET писав:
Ninok писав: Если вы сняли его с учёта,то вроде пустышку подавать не нужно,пустышка подаётся до тех пор пока не снимите рро с учёта...
Я сам незнаю, що на увазі мав автор, але "учет" це облік #dntknw# може і про реєстрацію мав на увазі автор, але слова "зняття з реєстарції" я не знайшов ))

marina26
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення marina26 »

ZET писав:
Ninok писав:
ZET писав: Скоріше, коли знімиться з реєстрації, а не з обліку, дві різні речі зняти з обліку РРО та з реєстрації.
Я сам незнаю, що на увазі мав автор, але "учет" це облік #dntknw# може і про реєстрацію мав на увазі автор, але слова "зняття з реєстарції" я не знайшов ))
Благодарна всем за ответы!!!! Мы сняли с учета по месту торговли, и с регистрации в налоговой где мы зарегистрированы.

ZET
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ZET »

Питанячко. Якщо я встановив РРО з податковим модемом 5 серпня, то я в бумажному виді подаю дані з РРО лише з 1 по 4 серпня?

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”