забыть и забить, при проверке физически не возможно перечитать все названия в н.н., ваша ошибка не мешает идентифцировать операциюTOSHKA_VIKA писав:добрый день!
при составлении налоговой в названии товара ошибка - пропущена буква в названии
вопрос: что делать? сроки прошли, НН за первую половину июня
Корректировка НН (часть 2)
- rubin
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Якщо у вас ціна збільшилася - ви робите 1-м рядком "коригування ціни" і добавляєте в колонку з ціною тільки різницю - і все..Уляна7 писав:Хочу зробити вірно,я так розумію роблю звичайне коригування вартості і в колонці 9 вказую ціну з мінусом,нижче правильну ціну з плюсом,тобто виходить якраз різниця?
Наприклад було 13,00 а треба було 13,05 - ви робите цей же рядок з коригуванням кол.ціни на 0,05
-
Уляна7
- Мастер

- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 2 рази
Дякую за відповідь,проте не зовсім Вас зрозуміла,формую РК на ПН,тобто мені автоматом вибиває все те,що в ПН,якщо я просто зміню ціну.то РК у мене буде на всю суму правильної ПН,а мені потрібно тільки донарахування вартість.....чи я вже з усім тим туплю,вибачайте,але роз'ясніть хтось толком.Дякую всім за розуміння і терпіння
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Для "дякую" є кнопочка )))Уляна7 писав:Дякую за відповідь,проте не зовсім Вас зрозуміла,формую РК на ПН,тобто мені автоматом вибиває все те,що в ПН,якщо я просто зміню ціну.то РК у мене буде на всю суму правильної ПН,а мені потрібно тільки донарахування вартість.....чи я вже з усім тим туплю,вибачайте,але роз'ясніть хтось толком.Дякую всім за розуміння і терпіння
у випадку коригування вартості товарів/послуг:
у графі 9 розділу Б зазначається сума різниці між ціною домовленості без ПДВ та фактичною ціною без ПДВ, за якою здійснено постачання (відповідно зі знаком «-»/«+»);
у графі 10 розділу Б – фактична кількість постачання товарів/послуг;
Нічого складного, в принципі... Але останнім часом ми всі тупимо )
Добрый день! Первый раз такое---- НН (зарегистрирована еще 20 июня) выписана на другого покупателя (т.е. неверный контрагент), как исправить ? В РК ,дату ставить примером когда обнаружили т.е. 14.07.17? В заглавной пишем того же покупателя на которого была выписана НН и с минусом товар , в причине написать просто исправление ошибки? А потом выписать правильную НН на правильного покупателя...и выписать сегодняшней датой или датой когда обязательства? Спасибо!
-
Alisa2014
- Оракул

- Дякував (ла): 217 разів
- Подякували: 63 рази
Правильную накладную выписываете датой возникновения обязательствnata66 писав:Добрый день! Первый раз такое---- НН (зарегистрирована еще 20 июня) выписана на другого покупателя (т.е. неверный контрагент), как исправить ? В РК ,дату ставить примером когда обнаружили т.е. 14.07.17? В заглавной пишем того же покупателя на которого была выписана НН и с минусом товар , в причине написать просто исправление ошибки? А потом выписать правильную НН на правильного покупателя...и выписать сегодняшней датой или датой когда обязательства? Спасибо!
Добрый день, подскажите, пожалуйста. Я не указала в НН код единицы измерения, и зарегистрировала НН. Хотя раньше налоговая такую накладную отклоняла. Что мне грозит? Нужно делать корректировку? Спасибо