Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 8 разів
А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 94 рази
Спробуйте відправити ту ж саму ПН повторно (не копіюючи). Іноді допомагає.Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Нас уже двое таких.Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
Только 18 число на дворе и как сдавать Декларацию - вопрос.
-
- Просвещенный
Наскільки я знаю, з реєстраційного ліміту зніметься вся сума по зареєстрованих ПН. До того ж, навіть якщо ви здасте зараз декларацію, "загубивши" ці 2 ПН, рано чи пізно Вам доведеться робити уточнюючу за цей період і доплачувати і ПДВ і самоштраф, так як кредит вам за цей період не збільшиться, а зобов'язання потрібно буде допоказати. У Покупця, з нашою роботою ДФС, також можуть виникнути проблеми, хоча не повинні, податкові то зареєстровані, але як мінімум розбіжності у вас будуть, і хто і яких пояснень зажадає - величезне питання.#curtsey#Nastya2016 писав:при наших скромных оборотах нарисовалась сумма 50 000 грн к оплате по итогам декларации,поставщик из Донецка ,без проблем раньше все было,регили нам наклданые и все,в пятницу позвонила узать номера,сказали,что по одому предприятию нам зарегистр. накладную,а по второму не успели.(((((((поотключали донецким всем эл.договора
как мне выйти из ситуации чтоб не платить такую неподъемную для нас сумму ндс???
мои накладные все зарегистрированны ,отправлены покупателям
можно ли исключить 2 накладные например (обязательства) ,типа забыла включить в декларацию..на сумму НДС 35 000 , какие последствия для нас?я так понимаю ,штраф,сколько 10 %? у покупателей не будет проблем??
спасибо..
-
- Мастер
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 8 разів
Знову В ДФС???Марина бух писав:Спробуйте відправити ту ж саму ПН повторно (не копіюючи). Іноді допомагає.Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Согласуйте с покупателями. Можно перенести отгрузку, если не было оплаты, выписать РК с причиной помилково виписана и будет вам меньше обязательств. Просто исключать нНН из декларации нельзя, ваши покупателю поставять ваши НН в кредит, будут розбыжносты, будет плохо и вам и покупателям.Nastya2016 писав:при наших скромных оборотах нарисовалась сумма 50 000 грн к оплате по итогам декларации,поставщик из Донецка ,без проблем раньше все было,регили нам наклданые и все,в пятницу позвонила узать номера,сказали,что по одому предприятию нам зарегистр. накладную,а по второму не успели.(((((((поотключали донецким всем эл.договора
как мне выйти из ситуации чтоб не платить такую неподъемную для нас сумму ндс???
можно ли исключить 2 накладные например (обязательства) ,типа забыла включить в декларацию..на сумму НДС 35 000 , какие последствия для нас?я так понимаю ,штраф,сколько 10 %? у покупателей не будет проблем??
спасибо..
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
А покупатель не может самостоятельно вытянуть ее из реестра?Ната911119 писав:Знову В ДФС???Марина бух писав:Спробуйте відправити ту ж саму ПН повторно (не копіюючи). Іноді допомагає.Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
-
- Просвещенный
Так. Можете отримати 2 комплекти квитанцій.Ната911119 писав:Знову В ДФС???Марина бух писав:Спробуйте відправити ту ж саму ПН повторно (не копіюючи). Іноді допомагає.Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
-
- Гуру
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 2 рази
оплаты были((-Latka- писав:Согласуйте с покупателями. Можно перенести отгрузку, если не было оплаты, выписать РК с причиной помилково виписана и будет вам меньше обязательств. Просто исключать нНН из декларации нельзя, ваши покупателю поставять ваши НН в кредит, будут розбыжносты, будет плохо и вам и покупателям.Nastya2016 писав:при наших скромных оборотах нарисовалась сумма 50 000 грн к оплате по итогам декларации,поставщик из Донецка ,без проблем раньше все было,регили нам наклданые и все,в пятницу позвонила узать номера,сказали,что по одому предприятию нам зарегистр. накладную,а по второму не успели.(((((((поотключали донецким всем эл.договора
спасибо..