Дуже вдячний Вам за відповідь.
1. Перевірив на сайті  там нова назва міста.
2. РРО не використовую і не планую. Всі розрахунки тільки безготівка, а останні мабуть 2 роки працюю тільки з фоп та юрособами.
А що Ви скажете стосовно цих моїх запитань:
"Чим більше намагаюсь з цим розібратись тим більше виникає питань.
4. Для того щоб змінити адресу реєстрації, адресу провадження діяльності, кведи, потрібно подавати три окремих заяви? Чи можна все зробити однією заявою?
В кабінеті платника податків бачу інформацію що в мене є податковий борг з 2021 року, ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК З ФIЗИЧНИХ ОСIБ ( сума боргу з 2021 року не змінюється), але в мене ні коли не було у власності земельних ділянок.
5. Чи може цей борг стати проблемою при поданні заяви на зміни в реєстрі платників єдиного податку? І що мені з цим робити?"

Витяг з реєстру платників ЄП
- 
				Vlad-d
- Ученик
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
Доброго дня.
Прошу допомогти ще раз.
Що я зробив:
1.Отримав платний витяг на сайті мінюсту.
Там зазначено:
Місцезнаходження фізичної особи - підприємця:
Україна, 49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
..., будинок хх, квартира хх
(тобто назва міста нова, назва району не вказана, я в свою чергу заяву на зміну назви міста на нову не подавав)
2.Подав заяву на застосування спрощеної системи оподаткування з відміткою "зміни" та проставив галочки в рядках:
- зміна видів господарської діяльності
- зміна податкової адреси
- зміна місця провадження господарської діяльності
При заповненні заяви податкова адреса підтягнулася автоматично: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
А місце провадження діяльності написав: код КОАТУУ Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
...., будинок хх, квартира хх (індекс)
(обидві адреси співпадають і завжди співпадали)
Зачекав майже два тижні і сьогодні отримав витяг з реєстру платників єдиного податку, де маю таку картину:
1. Коди квед всі додались.
2. Місце провадження діяльності таке як я вказав в заяві (Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
...., будинок хх, квартира хх (індекс))
3. Податкова адреса лишилась як раніше зі старою назвою міста, старою назвою району.
Це нормально?
Ці дві адреси в принципі одне і теж, тільки назви до перейменування та після перейменування.

Прошу допомогти ще раз.
Що я зробив:
Там зазначено:
(тобто назва міста нова, назва району не вказана, я в свою чергу заяву на зміну назви міста на нову не подавав)
2.Подав заяву на застосування спрощеної системи оподаткування з відміткою "зміни" та проставив галочки в рядках:
При заповненні заяви податкова адреса підтягнулася автоматично: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
А місце провадження діяльності написав: код КОАТУУ Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
...., будинок хх, квартира хх (індекс)
Зачекав майже два тижні і сьогодні отримав витяг з реєстру платників єдиного податку, де маю таку картину:
2. Місце провадження діяльності таке як я вказав в заяві (Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ
...., будинок хх, квартира хх (індекс))
3. Податкова адреса лишилась як раніше зі старою назвою міста, старою назвою району.
Це нормально?
Ці дві адреси в принципі одне і теж, тільки назви до перейменування та після перейменування.
					Востаннє редагувалось 09 квітня 2025, 12:59 користувачем Vlad-d, всього редагувалось 1 раз.

- Яков
- Гигант Мысли 
- Дякував (ла): 14226 разів
- Подякували: 28060 разів
В ЕК в "Облікові дані платника" яка Адреса вказана (з новою назвою, чи старою)? Має бути нова назва (якщо в ЄДР нова). Але, якщо стара — дзвонить в відділ ДПС, що займається обліком та реєстрацією ФОПівVlad-d писав: ↑02 квітня 2025, 14:54Доброго дня.
Прошу допомогти ще раз.Що я зробив:
Там зазначено:
Р...А, будинок хх, квартира хх
Р...А, будинок хх, квартира хх
Р...А, будинок хх, квартира хх (індекс)
Р...А, будинок хх, квартира хх (індекс))
Це нормально?
Якщо нова — дзвонить в відділ ДПС, що займається внесеннем змін по ЄП ФОПів, щоб виправили помилку

- 
				Vlad-d
- Ученик
Дякую Вам за відповідь.
1.
скажу більше в "ЕК громадян" нова назва. (адреса реєстрації)
2.
І чи можна полишити все так як є?
Чи можливі наслідки?

1.
В ЕК в "Облікові дані платника" вказана адреса зі старими назвами. (у витягу з ЄДРПОУ нова назва)В ЕК в "Облікові дані платника" яка Адреса вказана (з новою назвою, чи старою)?" Має бути нова назва (якщо в ЄДР нова).
скажу більше в "ЕК громадян" нова назва. (адреса реєстрації)
2.
де мені брати ці телефони?Але, якщо стара — дзвонить в відділ ДПС, що займається обліком та реєстрацією ФОПів
Якщо нова — дзвонить в відділ ДПС, що займається внесеннем змін по ЄП ФОПів, щоб виправили помилку"
І чи можна полишити все так як є?
Чи можливі наслідки?
- 
				Наталія Солило
- Мудрец 
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 8 разів
Нажаль, наслідки можуть бути, бо на вас є обов'язок повідомити фіскальний орган про зміни,  які у вас відбувались для цього є 10 днів від моменту змін.
Якщо ви змінили адресу,КВЕД, тощо, а зробили ви це через якийсь держорган чи нотаріуса, то відтоді мали б подати Заяву про застосування спрощеної сис....з позначкою "зміни" і вказати вашу актуальну адресу. І ви й контролюєте, яку саме інформацію "оновлює" податкова в електронному кабінеті. Чи є ваша актуальна там адреса, КВЕДи і якщо все фіскалами грамотно внесено подаєте запит на новий витяг з реєстру платників єдиного податку (достатньо електронного).
Щодо земельного податку, тут ви повинні дізнатись в телефонному режимі, чому і як утворився борг.
Заборгованість є основною причиною відмови внести зміни та й взагалі перебувати на спрощеній системі

Якщо ви змінили адресу,КВЕД, тощо, а зробили ви це через якийсь держорган чи нотаріуса, то відтоді мали б подати Заяву про застосування спрощеної сис....з позначкою "зміни" і вказати вашу актуальну адресу. І ви й контролюєте, яку саме інформацію "оновлює" податкова в електронному кабінеті. Чи є ваша актуальна там адреса, КВЕДи і якщо все фіскалами грамотно внесено подаєте запит на новий витяг з реєстру платників єдиного податку (достатньо електронного).
Щодо земельного податку, тут ви повинні дізнатись в телефонному режимі, чому і як утворився борг.
Заборгованість є основною причиною відмови внести зміни та й взагалі перебувати на спрощеній системі
- 
				Vlad-d
- Ученик
Дякую за відповідь.Наталія Солило писав: ↑09 квітня 2025, 12:14Нажаль, наслідки можуть бути, бо на вас є обов'язок повідомити фіскальний орган про зміни, які у вас відбувались для цього є 10 днів від моменту змін.
В тому і справа що з 2012 року ні куди ні яких змін не подавав.
Останні зміни що я подавав до ЄДР це зміна кведів на квед2010. і тоді ж була остання заява на застосування спрощеної системи, на зміни КВЕДів в реєстрі платників єдиного податку (отримав свідоцтво ЄП).
І ось в 2025 році я вирішив отримати витяг реєстру платників єдиного податку а там:
1. кведів нема
2. адреси провадження нема (тільки код КОАТУУ)
3.адреса реєстрації зі старими назвами Міста та району.
У витягу з ЄДР (від березня 2025) зараз нова назва міста, я на зміну назви міста в ЄДР не подавав і коли там назва змінилась я навіть не здогадуюсь.
Зараз після подачі заяви на застосування спрощеної системи (зміни по трьох пунктах, кведи, адреса реєстрації та адреса провадження діяльності) отримав витяг:
1. кведи з'явились у витягу
2. адреса провадження з'явилася
3. адреса реєстрації залишилась зі старою назвою міста та району.
Крім того в електронному кабінеті платника
у вкладці "ЕК для громадян" - Нові назви міста та району
у вкладці "Облікові данні платника" - Старі назви міста та району
При заповненні декларації, запиту на витяг автоматично підтягується адреса реєстрації з новою назвою міста і новою назвою району.
Вже голова пухне від цього всього, що робить, куди звертатись?
P.S. нова стара назва міста та району - результат перейменувань. Фізично адреса в мене не змінювалась.
- 
				Оля-ля777
- Гений 
- Дякував (ла): 125 разів
- Подякували: 216 разів
Спойлер
Vlad-d писав: ↑09 квітня 2025, 12:58Дякую за відповідь.Наталія Солило писав: ↑09 квітня 2025, 12:14Нажаль, наслідки можуть бути, бо на вас є обов'язок повідомити фіскальний орган про зміни, які у вас відбувались для цього є 10 днів від моменту змін.
В тому і справа що з 2012 року ні куди ні яких змін не подавав.
Останні зміни що я подавав до ЄДР це зміна кведів на квед2010. і тоді ж була остання заява на застосування спрощеної системи, на зміни КВЕДів в реєстрі платників єдиного податку (отримав свідоцтво ЄП).
І ось в 2025 році я вирішив отримати витяг реєстру платників єдиного податку а там:
1. кведів нема
2. адреси провадження нема (тільки код КОАТУУ)
3.адреса реєстрації зі старими назвами Міста та району.
У витягу з ЄДР (від березня 2025) зараз нова назва міста, я на зміну назви міста в ЄДР не подавав і коли там назва змінилась я навіть не здогадуюсь.
Зараз після подачі заяви на застосування спрощеної системи (зміни по трьох пунктах, кведи, адреса реєстрації та адреса провадження діяльності) отримав витяг:
1. кведи з'явились у витягу
2. адреса провадження з'явилася
3. адреса реєстрації залишилась зі старою назвою міста та району.
Крім того в електронному кабінеті платника
у вкладці "ЕК для громадян" - Нові назви міста та району
у вкладці "Облікові данні платника" - Старі назви міста та району
При заповненні декларації, запиту на витяг автоматично підтягується адреса реєстрації з новою назвою міста і новою назвою району.
Вже голова пухне від цього всього, що робить, куди звертатись?
P.S. нова стара назва міста та району - результат перейменувань. Фізично адреса в мене не змінювалась.