Вероніка писав:
С прошлой работы и поздравили? И даже не смской? Вы балувана...
Ага,#sigh# печалька, щось без мене не йде робота#g_haha#
Ага, подруга тоже спрашивает, тебя с той работы поздравили с 8 марта, хотя бы за то, что ты полгода связной со всеми инстанциями у них продолжаешь работать. Я говорю - неа, вот только когда звонила директору сегодня сказать, что его начальник налоговой жаждет видеть, он мне сказал: "С прошедшим..." Вот такая щедрость
Вероніка писав:
С прошлой работы и поздравили? И даже не смской? Вы балувана...
Ага,#sigh# печалька, щось без мене не йде робота#g_haha#
Ага, подруга тоже спрашивает, тебя с той работы поздравили с 8 марта, хотя бы за то, что ты полгода связной со всеми инстанциями у них продолжаешь работать. Я говорю - неа, вот только когда звонила директору сегодня сказать, что его начальник налоговой жаждет видеть, он мне сказал: "С прошедшим..." Вот такая щедрость
А это только меня налоговая сегодня заваливает электронными письмами? Внесено зміни до Порядку справляння митних платежів при ввезенні товарів та ТЗ для особистого користування
При переміщенні валютних цінностей письмове декларування потрібне не завжди
Термін подання Розрахунку суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів – 10 днів
Или это карма у меня такая сегодня....Как день начался, так и пошло....
Вероніка писав:А это только меня налоговая сегодня заваливает электронными письмами? Внесено зміни до Порядку справляння митних платежів при ввезенні товарів та ТЗ для особистого користування
При переміщенні валютних цінностей письмове декларування потрібне не завжди
Термін подання Розрахунку суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів – 10 днів
Или это карма у меня такая сегодня....Как день начался, так и пошло....
оляля писав:Дівчата, звертаюсь до вас з проханням.
в 2008 році в Однокласниках була створена група Відкриваємо серця. вона об"єднала людей, які небайдужі до чужого горя. Учасники цієї групи займаються тим, що підтримують дітей сиріт. Опікуються сиротинцями с. Лаврів, Н.Милятин, Жовтанці, Новий Розділ, Буків та львівськими. Для дітей готуються вистави, проводяться майстер класу. Для діток готуються свята ііменинника, випускні вечори для діток, які закінчують садочок , готують подарунки для тих, хто йде в школу.фінансування здійснюється за рахунок небайдужих людей внесками або заробляються на майстер-класах та виставах. Зараз ця група налічує близько 1800 людей( я теж є її скромним учасником#blush# ) і виходить на новий рівень - створюється юридична особа - благочинна організація. якщо комусь цікаво глянути - ось тут http://www.odnoklassniki.ru/vdkrivamos
Зараз група номінована на номінацію "Народний благодійник" Національного конкурсу "Благодійна Україна".
Якщо маєте бажання - будь ласка , підтримайте: