Податкова декларація з ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
one--**
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення one--** »

доброго дня! Прошу сказати,
1. чи відображаємо в деклараціїзПДВ операціїї з придбанням товарів у неплатників ПДВ?? Дякую!!!!
2. в якому рядку відображаємо операціїї з придбанням товарів звільнених від ПДВ? Дякую!

alicaalena
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 195 разів

Повідомлення alicaalena »

one--** писав:доброго дня! Прошу сказати,
1. чи відображаємо в деклараціїзПДВ операціїї з придбанням товарів у неплатників ПДВ?? Дякую!!!!
2. в якому рядку відображаємо операціїї з придбанням товарів звільнених від ПДВ? Дякую!
Операції з придбання у неплатників ПДВ я не відображаю в декларації. Хватит и всех остальных. А вот придбання товарів звільнених від ПДВ показую в декл. в стр 10.3, ведь такие НН тоже регистрируются.

ИнспекторПДВ
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 121 раз

Повідомлення ИнспекторПДВ »

alicaalena писав:
one--** писав:доброго дня! Прошу сказати,
Операції з придбання у неплатників ПДВ я не відображаю в декларації. Хватит и всех остальных. А вот придбання товарів звільнених від ПДВ показую в декл. в стр 10.3, ведь такие НН тоже регистрируются.
Відображаємо все в р.10.3

MariNka92
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 101 раз
Подякували: 6 разів

Повідомлення MariNka92 »

Підкажіть, будь ласка. Чи буде правильно, якщо в додатку 3 заповнити лише 1 графу таблиці 1 ?

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

MariNka92 писав:Підкажіть, будь ласка. Чи буде правильно, якщо в додатку 3 заповнити лише 1 графу таблиці 1 ?
А для чого заповнювати лише гр.1, табл.1 Д3, тоді якщо не подаєте на відшкодування, то і Д3 не потрібний.

MariNka92
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 101 раз
Подякували: 6 разів

Повідомлення MariNka92 »

ANKO писав:
MariNka92 писав:Підкажіть, будь ласка. Чи буде правильно, якщо в додатку 3 заповнити лише 1 графу таблиці 1 ?
А для чого заповнювати лише гр.1, табл.1 Д3, тоді якщо не подаєте на відшкодування, то і Д3 не потрібний.
Якщо виникає від ємне значення можна додаток 3 не подавати?

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення ANKO »

MariNka92 писав:
ANKO писав:
Якщо виникає від ємне значення можна додаток 3 не подавати?
Д3 подається при заповненні р.20.2- це БВ на р/р або у рахунок сплати грошових зобов'язань при цьому подається і Д4.
Якщо є мінус, то здаємо Д2 і переносимо в наступну деку.

kameliy2
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення kameliy2 »

При формировании в Мед-ке реестра , (с видсутних у реестри) отправила налоговые вместо сентября в августовский реестр. Кто подскажет как их вернуть.
Заранее спасибо.

Ольга24
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 349 разів

Повідомлення Ольга24 »

Светлана6 писав:
ANKO писав: В табл.2 додатку Д3 я розписала мінус оплачений і він дорівнює р.2 табл.1 Д3. Запит на перевірку отримала, зауважень поки не було.
Та я також розписала мінус оплачений, тобто весь від"ємний ПДВ та його оплату.
Р.1 табл.1 - це весь від"ємний ПДВ (р.20-р.20.1)
Р.2 табл.1 - весь оплачений ПДВ з р.1 табл.1
Р.3 табл.1 - заявлене бюджетне відшкодування
Відповідно р.1 табл.1 = колонка 5 табл.2
р.2 табл.1 = колонка 6 табл.2
Питання в тому, чи потрібно було розписувати весь від"ємний ПДВ чи тільки те, що стосується декларації та бюджетного відшкодування за серпень?
У меня ДОДАТОК 3 ряд 1 табл.1 не равен колонке 5 табл.2, колонка 5 табл.2 = колонке 6 табл.2 = рядку 2 табл.1= рядку 3 табл.1. Звонила на горячую линию сказали, что в табл.2 должено быть отриц. значение "фактично сплачено у попередніх та звітному періодах постачальниками". Я тоже хотела поставить в колонку 5 все отриц. значение, а в колонку 6 только оплач. значение, но прочитав название таблицы 2 поняла, что что-то тут не так.

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення ANKO »

Ольга24 писав:
Светлана6 писав:
ANKO писав: В табл.2 додатку Д3 я розписала мінус оплачений і він дорівнює р.2 табл.1 Д3. Запит на перевірку отримала, зауважень поки не було.
Та я також розписала мінус оплачений, тобто весь від"ємний ПДВ та його оплату.
Р.1 табл.1 - це весь від"ємний ПДВ (р.20-р.20.1)
Р.2 табл.1 - весь оплачений ПДВ з р.1 табл.1
Р.3 табл.1 - заявлене бюджетне відшкодування
Відповідно р.1 табл.1 = колонка 5 табл.2
р.2 табл.1 = колонка 6 табл.2
Питання в тому, чи потрібно було розписувати весь від"ємний ПДВ чи тільки те, що стосується декларації та бюджетного відшкодування за серпень?
У меня ДОДАТОК 3 ряд 1 табл.1 не равен колонке 5 табл.2, колонка 5 табл.1 = колонке 6 табл.1 = рядку 2 табл.1= рядку 3 табл.1. Звонила на горячую линию сказали, что в табл.2 должено быть отриц. значение "фактично сплачено у попередніх та звітному періодах постачальниками". Я тоже хотела поставить в колонку 5 все отриц. значение, а в колонку 6 только оплач. значение, но прочитав название таблицы 2 поняла, что что-то тут не так.
В мене також р,1 табл.1 не дорявнює кол.5 табл. 2. В колонці 5 табл. 2 я розписала всю оплату тільки вересня. А що ви пишете в кол.5 табл.2 мінус, який виник за звітний період чи р.17 деки ???

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”