Эх, никакого желания к профессиональному росту!#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#IN_NOCHKA писав:Я в ці перерви намагаюсь жити, якщо я ще й на тренинги буду ходити....#rrul#Nataliya 2201 писав:Что ж Вы так на самообразование и профессиональный рост забили? Нужно ходить на курсы, посещать тренинги всевозможные #g_crazy# а работать и изучать изменения в законодательстве в перерывах.#g_haha#IN_NOCHKA писав: Саме смішне те що ці перевірки потрібні тільки бухгалтеру. Я була на одній співбесіді у мене кадровичка питає "Як часто ви ходите на курси підвищення кваліфікації?" Я спочатку навіть не зрозуміла "Курси чого????". Вона мені знову, і так спинку вирівняла, голвку підняла і каже "Я як, КАДРОВИК, щороку ходжу на курси. А ви?". Я їй відповідаю "Якби в бухгалтерії як і в кадровій справі зміни вносились 1 раз на рік, то може і я кудись ходила, а так зміни щотижня, тому сенсу з цих курсів...." Здається моя відповідь їй не сподобалась
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1483 рази
- Подякували: 559 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Да уж, повезло. Держитесь и удачи Вам. Все будет хорошо! И, помните, ничего не стоит наших нервов.LyudMila76 писав:Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Людочка, спокойствие. Сначала спокойно продумайте все плюсы и минусы оттягивания. А, потом, примите решение. Может и не стоит без руководителя их принимать. В любом случае - работ у Вас сколько было? и проверок всяких-разных? А семья одна и хорошая. Она превыше всего!LyudMila76 писав:Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
И нервничать нельзя!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 3019 разів
- Подякували: 1572 рази
LyudMila76 писав:Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
Людочка тримайтесь! Ви ж сильна, все буде добре
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Дєвоньки,Ви знаєте які там апетити, наймать зразу адвоката, щоб супровожував перевірку, в нас в місті не має. Але коли приходять вже з планами, короче я в же в неадекваті, нерви здають, ні за що ні про що, не таку відповідь я їм надада, а взагалі сказали, що прийшла моя черга.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Люда, держитесь, мы с вами...
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
LyudMila76, а почему именно позапланова?! основание??!! их с бухты-барахты не проволят...
Дерните коньячку от нервов, и спокойно все проанализируйте!!
И что значит - выпадаю из семьи??!! Да выпадайте из работы!!!
Во время проверки на работу с опозданием, с работы - пораньше, в течение дня - по делу типа в пфу или еще куда типа по работе...
Чем меньше времени вы будете в офисе, тем меньше они проверят...а проверяют пусть только в вашем присутствии...сократите им это удовольствие!
Надеюсь, вы не собираетесь документы им в гни отвозить??!
Дерните коньячку от нервов, и спокойно все проанализируйте!!
И что значит - выпадаю из семьи??!! Да выпадайте из работы!!!
Во время проверки на работу с опозданием, с работы - пораньше, в течение дня - по делу типа в пфу или еще куда типа по работе...
Чем меньше времени вы будете в офисе, тем меньше они проверят...а проверяют пусть только в вашем присутствии...сократите им это удовольствие!
Надеюсь, вы не собираетесь документы им в гни отвозить??!
Люблю и горжусь Донбассом!!