Nataliya 2201 писав:В карточке клиента в закладке счета... - договора - ведение взаиморасчетов по .......(ставите что нужно)
Посмотрите сдесь, может что-то полезное найдете http://www.teachvideo.ru/catalog/24/rating
По расчетным документам - это "оно"?
Я поставила по счетам
У меня есть 2 варианта : "по договору в целом" и "по расчетным документам"! У меня нет по счетам#g_mad#
А какая у Вас версия 1с8.2?
Валюша с писав:
По расчетным документам - это "оно"?
Я поставила по счетам
У меня есть 2 варианта : "по договору в целом" и "по расчетным документам"! У меня нет по счетам#g_mad#
А какая у Вас версия 1с8.2?
1с8 Бух учет для Украины ред.1.2
Я у себя посмотрела у меня где выбрано По дог. вцелом, то в оборотке по 631 стоит Договор, а если выбрано по расч. документам, тогда по счетам
оляля писав:Підкажіть, як правильно ввести початкові залишки по нематеріальних активах в 1 с 8 управління торговим підприємством ( поштова програма і 1 С)? Дякую
Відкривайте документ "Принятие к учету НМА", ставите вид операції (зліва зверху) "Ввод начальных остатков" і заповняєте всі майже поля.
чта писав:Доброго дня! Скажіть чи можна в 1с 7.7 вести кілька клієнтів, якщо програма була придбана однією організацією?
Не робіть цього. Краще для кожного клієнта зробіть окрему базу. Не будете плутатись
Як правило саму програму ставлять на дист С. А робочі бази на Д. База (якщо ви її не переіменовували) має ім"я 1SBUKR. Клацніть по ній правою кнопкою миші - Копіювати- і в цьому ж каталозі - Вставити. З"явиться копія цієї папки. Потім на робочому столі (чи звідки ви запускаєте 1С), з"явиться вікно запуску. В ньому нової бази ще немає. Ви натискаєте "Добавить" і прописуєте путь до нової бази. І все. Зробіть це і буде вам щасття#laugh# #laugh#