та я теж на це натрапляла, але статті старі дужеNelli-Nelli писав:Натрапила наInna Medvetska писав:Дівчата, дайте наводку де почитати чи може хто обліковує таке?
Вирішили купувати працівникам комплексні готові обіди, звичайно по безналу.
як це все обліковується? на витрати звичайно спишу?
можу я їх надавати працівникам без компенсації? чи теба обов*язково включати в зп? утримувати ПДФО і ВЗ?
і Вісник
Будут затраты или нет, вот в чем вопрос.
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
-
Nelli-Nelli
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
на дебет-кредит є посилання на інструкції, вони не мінялись. посилання на статті ПКУ теж є. А фіскали стопудово не міняли своєї думки з 2013 року#g_crazy#Inna Medvetska писав:та я теж на це натрапляла, але статті старі дужеNelli-Nelli писав:Натрапила наInna Medvetska писав:Дівчата, дайте наводку де почитати чи може хто обліковує таке?
Вирішили купувати працівникам комплексні готові обіди, звичайно по безналу.
як це все обліковується? на витрати звичайно спишу?
можу я їх надавати працівникам без компенсації? чи теба обов*язково включати в зп? утримувати ПДФО і ВЗ?
і Вісник
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

я вже знайшла ще новішу інфу, можна організувати харчування типу "шведський стіл" і тоді немає доп. блага, бо немає кількісної вартості для кожного працівникаNelli-Nelli писав:на дебет-кредит є посилання на інструкції, вони не мінялись. посилання на статті ПКУ теж є. А фіскали стопудово не міняли своєї думки з 2013 року#g_crazy#Inna Medvetska писав:та я теж на це натрапляла, але статті старі дужеNelli-Nelli писав: Натрапила на
і Вісник
добрый день,подскажите ,пожалуйста,может ли Юр.лицо ставить в затраты запчасти и Топливо ,куплено на едином налоге ?
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

так, по єдинщиках різниць немаєБутузька писав:добрый день,подскажите ,пожалуйста,может ли Юр.лицо ставить в затраты запчасти и Топливо ,куплено на едином налоге ?
Я не так давно работаю главным бухгалтером и хочу уточнить.
Для того, чтоб сумма на приобретение топлива пошла в расход и уменьшить прибыль, нужно обязательно списать его в этом году? И будет ли предоплата за топливо идти в расход, если приход топлива будет в следующем году?
Всем спасибо!
Для того, чтоб сумма на приобретение топлива пошла в расход и уменьшить прибыль, нужно обязательно списать его в этом году? И будет ли предоплата за топливо идти в расход, если приход топлива будет в следующем году?
Всем спасибо!
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
В расход пойдет списаниеИринаНИК писав:Я не так давно работаю главным бухгалтером и хочу уточнить.
Всем спасибо!
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

раніше не коригувла фін результат, не було чим коригувати.
тепер виникло питання: якщо в офіс купується кава, часй, водв я можу це відносити на витрати? коригувати не потрібно? чи все ж таки краще це з витрат зняти? якщо зняти, то в якому р. додатка РІ це показати?
Дохід більше 20 млн
тепер виникло питання: якщо в офіс купується кава, часй, водв я можу це відносити на витрати? коригувати не потрібно? чи все ж таки краще це з витрат зняти? якщо зняти, то в якому р. додатка РІ це показати?
Дохід більше 20 млн