Налоговая накладная 2014.

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Ирина06
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 57 разів

Повідомлення Ирина06 »

Это все понятно...у меня таких нету с УКТ ЗЕД, и в електронном виде не сохраняю - уж очень мало контрагентов...Так все же надо регистрировать НН которые не выдаються покупателю?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Ирина06 писав:Это все понятно...у меня таких нету с УКТ ЗЕД, и в електронном виде не сохраняю - уж очень мало контрагентов...Так все же надо регистрировать НН которые не выдаються покупателю?
нет, не надо.

наста
Гений
Гений
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення наста »

в первый раз необходимо зарегистрировать НН, в НН я ставлю "х"- где паперова копія залишається у продавця, потом отметку "х" підлягає реєстрації в ЄРН.
А еще при открытии НН пишется ,что документ имеет додатки т.е.дод.1, он мне не нужен я его удаляю?.

cleo
Гений
Гений
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення cleo »

наста писав:в первый раз необходимо зарегистрировать НН, в НН я ставлю "х"- где паперова копія залишається у продавця, потом отметку "х" підлягає реєстрації в ЄРН.
А еще при открытии НН пишется ,что документ имеет додатки т.е.дод.1, он мне не нужен я его удаляю?.
да все верно.. только не понятно почему имеет приложение 1#search# удаляйте если не нужен

наста
Гений
Гений

Повідомлення наста »

я вот думаю я ставлю "х"- где паперова копія залишається у продавця, а почему у продавця ,якщо я її повинна віддати покупцю, може "х" поставити напроти покупця?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

наста писав:я вот думаю я ставлю "х"- где паперова копія залишається у продавця, а почему у продавця ,якщо я її повинна віддати покупцю, може "х" поставити напроти покупця?
при выгрузке из 1с или опз накл. выгружается с Х в графе паперова копія залишається у продавця. Экземпляр покупателя автоматом подтягивается

ElSi
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення ElSi »

Добрый день! Помогите ПЖЛ разобраться... #wall#

ПО освобождено от НДС, но НН регистрируем т.к. импортный товар.

Наш поставщик програм. обеспечения ЧП не плательщик НДС, понятное дело не дал нам НН.

Вопрос: Нашим покупателям я должна дать зарегистрированную НН или нет?

наста
Гений
Гений

Повідомлення наста »

чтобы выйти на общую сумму необходимо указать цену без ндс после запятой семизначное . Что делать?

rekin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 389 разів

Повідомлення rekin »

наста писав:чтобы выйти на общую сумму необходимо указать цену без ндс после запятой семизначное . Что делать?
Поставьте цену за кол-во 100 000 шт.

lilikap
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення lilikap »

Доброго дня! Виписую щоденну підсумкову накладну по роздрібу. Відповідно ІПН має стояти 40000000000. Він має переноситися в реєстр і дод.5? І як це все в 1С автоматично зробити? Є стандартне поновлення чи тільки конфігурацію змінювати? бо зараз у мене всюди нулі за замовчуванням?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”