Приобретение и сопровождение ПО M.E.doc от ГРУППЫ IT КОМПАНИЙ "ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫЙ СЕРВИС"!!!

luch07
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення luch07 »

дякую!!!!!!!!!все вийшло....

luch07
ПрофиПрофи

Повідомлення luch07 »

у мене немає повідомлення про додатковий спец.рахунок. працюю в МЕДОК. не було діяльності три місяці а зараз пішла оплата .треба срочно зареєструвати податкові.ДОПОМОЖІТЬ.....

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

luch07 писав:у мене немає повідомлення про додатковий спец.рахунок. працюю в МЕДОК. не було діяльності три місяці а зараз пішла оплата .треба срочно зареєструвати податкові.ДОПОМОЖІТЬ.....
Сельхоз счет?

vilena
Гений
Гений
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 73 рази

Повідомлення vilena »

Не могу отправить "запит про стан рахунка" - выдаёт нет сертификата шифрування. Что делать?

Sancho Panza
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 341 раз

Повідомлення Sancho Panza »

День добрий. Медок ИС лицензійний. Стояли ключі ІВК. Зараз хочу сформувати заявки на ключі АЦСК "Україна". Заявки формує, але не записує і згенерувати ключі не можу - пише "Поміняйте центр серитифікації в програмі". Як і де це міняєтья ?
Підкажіть, будь-ласка.

vilena
Гений
Гений

Повідомлення vilena »

Sancho Panza писав:День добрий. Медок ИС лицензійний. Стояли ключі ІВК. Зараз хочу сформувати заявки на ключі АЦСК "Україна". Заявки формує, але не записує і згенерувати ключі не можу - пише "Поміняйте центр серитифікації в програмі". Як і де це міняєтья ?
Підкажіть, будь-ласка.
Параметры системы - пидпис - и вверху окошко выберете то что нужно.

vilena
Гений
Гений

Повідомлення vilena »

vilena писав:Не могу отправить "запит про стан рахунка" - выдаёт нет сертификата шифрування. Что делать?
Нашла!!!! После обновления прописало по новой в настройках подписи для "довидок" подпись и печать (шифр.). "Запит" отправила.

luch07
ПрофиПрофи

Повідомлення luch07 »

позвонила в МЕДОК не допоміг.......позвонила в податкову--допомогли!!!!!!!!! у мене таке враження що МЕДОК "загордився" ....

Sancho Panza
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 341 раз

Повідомлення Sancho Panza »

vilena писав:
Sancho Panza писав:День добрий. Медок ИС лицензійний. Стояли ключі ІВК. Зараз хочу сформувати заявки на ключі АЦСК "Україна". Заявки формує, але не записує і згенерувати ключі не можу - пише "Поміняйте центр серитифікації в програмі". Як і де це міняєтья ?
Підкажіть, будь-ласка.
Параметры системы - пидпис - и вверху окошко выберете то что нужно.
Спробував от тільки заявки все одно не формує. Просить їх підписати ключами АЦСК "УКРАЇНА" яких в мене немає (я ж тільки пробую їх попередньо згенерувати).
Я думаю що якщо в мене були ключі ІВК, то згенерувати ключі "України" я ніяк не зможу - немає чим підписати заявку. ІВКовські ключі не йдуть під заявку для "України" чи як ?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Sancho Panza писав:
Sancho Panza писав:День добрий. Медок ИС лицензійний. Стояли ключі ІВК. Зараз хочу сформувати заявки на ключі АЦСК "Україна". Заявки формує, але не записує і згенерувати ключі не можу - пише "Поміняйте центр серитифікації в програмі". Як і де це міняєтья ? Підкажіть, будь-ласка.
Спробував от тільки заявки все одно не формує. Просить їх підписати ключами АЦСК "УКРАЇНА" яких в мене немає (я ж тільки пробую їх попередньо згенерувати).
Я думаю що якщо в мене були ключі ІВК, то згенерувати ключі "України" я ніяк не зможу - немає чим підписати заявку. ІВКовські ключі не йдуть під заявку для "України" чи як ?
А шо Вы вообще хотите? Я так понял, что хотите иметь новые ключи от "Украины" ?
Если да, то (по крайней мере, так делают не в Киеве):
1. Обращаетесь к местному дилеру "Украины".
2. Он вам даёт список док-тов, выставляет счета (оплата за ключи "Украине" и оплата своих услуг).
3. Оплачиваете и с док-тами идете к дилеру. Он вам всё и сделает...

Відповісти

Повернутись до “ІТ послуги”