м-дяя...мабудть пришли...#sigh# Ну порви их!!!#hunter# И выгони!!!#g_witch#LyudMila76 писав: А приходять сьогодні, в 11 годин... чекаю..
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Ні він поїхав на планову операцію, це не підстава. До речі гості прийшли.#hunter# #hunter# #hunter#IN_NOCHKA писав:А він за кордон поїхав до чи після того як довідався про перевірку?LyudMila76 писав:Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Такие гости - хуже тех, что хуже татар.
Держитесь и держите нас в курсе.
Удачи!
Держитесь и держите нас в курсе.
Удачи!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
#g_crazy# А это им вместо хлеба-солиelen_maman писав:м-дяя...мабудть пришли...#sigh# Ну порви их!!!#hunter# И выгони!!!#g_witch#LyudMila76 писав: А приходять сьогодні, в 11 годин... чекаю..

-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
А є у нього якісь родичі, щоб хоча б за спиною у вас постоялиLyudMila76 писав:Ні він поїхав на планову операцію, це не підстава. До речі гості прийшли.#hunter# #hunter# #hunter#IN_NOCHKA писав:А він за кордон поїхав до чи після того як довідався про перевірку?LyudMila76 писав:Дєвоньки, всім привіт! Я в шоці подзвонили 10 хвилин назад з ДПІ, сказали комплексна позапланова, сказать , що я в шоці , нічого не сказать, Це добре, що друзі на тому тижні попередили про таку можливість, блін що за життя, так що я випадаю з нашою сім'ї, реву, керівник за кордоном на місяць, я одна, знаю, що можна відтягнути, а смислу, теліпає всю
-
- Светоч Мысли
Я тимчасово виконуюча обов'язки родича#g_crazy# , сама у себе за спиною.IN_NOCHKA писав:
А є у нього якісь родичі, щоб хоча б за спиною у вас постояли
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Ми хоч і не родичі але за спиною, чекаємо новин
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Люда, если формально, то вы вообще не можете проходить проверку без разрешения руководителя, т.к. он принимает решение о допуске проверяющих....или я не права?LyudMila76 писав:Дєвоньки,Ви знаєте які там апетити, наймать зразу адвоката, щоб супровожував перевірку, в нас в місті не має. Але коли приходять вже з планами, короче я в же в неадекваті, нерви здають, ні за що ні про що, не таку відповідь я їм надада, а взагалі сказали, що прийшла моя черга.
-
- Светоч Мысли
Та все вірно, ну ми з ним полюбовно домовились, що нехай провіряють, ну не зараз, то через місяць, перший прикол давайте птичкувать податкові накладні по реєстру, я нагрубила, в мене окрім вас роботи, ось податкові ось реєстри, працюйте.офигевшая писав:Люда, если формально, то вы вообще не можете проходить проверку без разрешения руководителя, т.к. он принимает решение о допуске проверяющих....или я не права?LyudMila76 писав:Дєвоньки,Ви знаєте які там апетити, наймать зразу адвоката, щоб супровожував перевірку, в нас в місті не має. Але коли приходять вже з планами, короче я в же в неадекваті, нерви здають, ні за що ні про що, не таку відповідь я їм надада, а взагалі сказали, що прийшла моя черга.