Та же история, только с плательщиком... Какой выход нашли из ситуации? Ведь не должны учитываться эти 180 дней.bcbiz писав:Надо зарегистрировать РК к НН за сентябрь 2014 года, выписана на неплатника ПДВ и не подлежала регистрации в ЕРНН. Отправляю НН на регистрацию, в квитанции приходит ответ с отказом:
"Документ не може бути прийнятий - порушено вимоги п.120.2. статті 120 Податкового кодексу України, а саме: дата реєстрації не може перевищувати 180 календарних днів з дати складання. Податкову накладну виписано за минулий період"
В НН импортный товар и указаны коды УКТ ЗЕД.
Корректировка НН (часть 2)
-
Unnak
- Высший разум

- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Доброго дня, можливо не в тему, таке питання
В червні відвантажили товар, покупець заявив, що товар відв. не повністю / це аптека/, тому вони оприбуткували товар по факту, за мінусом недостающого.
ПН виписана і зареєстрована на всю суму, тепер вони говорять, щоб ми переробили ВН на суму по факту відв.
Як мені тепер зробити РК на суму товару, якого ми не відгрузили, до ПН , як помилково виписану, чи як, немає ніяких підстав ,у кого була подібна ситуація, допоможіть, будь ласка.
В червні відвантажили товар, покупець заявив, що товар відв. не повністю / це аптека/, тому вони оприбуткували товар по факту, за мінусом недостающого.
ПН виписана і зареєстрована на всю суму, тепер вони говорять, щоб ми переробили ВН на суму по факту відв.
Як мені тепер зробити РК на суму товару, якого ми не відгрузили, до ПН , як помилково виписану, чи як, немає ніяких підстав ,у кого була подібна ситуація, допоможіть, будь ласка.
-
marinna_90
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
Помогите, пожалуйста: третий день долбусь с корректировкой - не сходятся копейки с НН, когда "подогнала", то сумма ндс общая не сходится с формулой " Х* 20%"
Было у кого-то такое? Как обмануть программу?((
-
Unnak
- Высший разум

Якщо Ви робите РК в медку, то після коми робіть скільки знаків, щоб отримати потрібну сумуmarinna_90 писав:Помогите, пожалуйста: третий день долбусь с корректировкой - не сходятся копейки с НН, когда "подогнала", то сумма ндс общая не сходится с формулой " Х* 20%"
-
Вика23
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
ну так у ВАС и для выписки НН не було ніяких підстав. Но ведь выписали.Unnak писав:Доброго дня, можливо не в тему, таке питання
-
Unnak
- Высший разум

Ми ж виписали по відвантаженню, а покупець тільки зараз все заявив, так як всі були у відпустках, то я ж і запитую у форумчан, як зробити рк, серпнем, і підстава,як виправлення помилки?Я і сама знаю, що НЕ БУЛО ПІДСТАВ, це помилка нашого контрагента, вони не мали права приходувати без вірних документів.Вика23 писав:ну так у ВАС и для выписки НН не було ніяких підстав. Но ведь выписали.Unnak писав:Доброго дня, можливо не в тему, таке питання
-
Unnak
- Высший разум

Справа в тому, що вони зробили прибуткування за мінусом позицій, яких не було, і все продали, як зробити накладну на повернення товару, якого не було?Вика23 писав:не, не было ж помилки.
1. накладная
2. возвратная накладная
3. и этой же датой - РК.
я так понимаю, что п. 2 и 3 уже после 16.08.
-
marinna_90
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
В 1 с делаю, а потом импортирую в сонату(Unnak писав:Якщо Ви робите РК в медку, то після коми робіть скільки знаків, щоб отримати потрібну сумуmarinna_90 писав:Помогите, пожалуйста: третий день долбусь с корректировкой - не сходятся копейки с НН, когда "подогнала", то сумма ндс общая не сходится с формулой " Х* 20%"