Електронний кабінет платника

Подання звітності в електронному вигляді
Нина1801
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Нина1801 »

Сашка111 писав:
Нина1801 писав:
Сашка111 писав: квитанція 1 прийшла одна, але там де вставка "Відправлені звіти" є всі три звіти, тобто звіт єсв і додаткі до нього.....як воно взагалі має виглядати?? допоможіть будь ласка
Ждіть кв.2,де буде написано,що пакет документів прийнято на основі всіх кв.1.
але ж квитанція перша прийшла одна, а не три як має бути.....можливо варто відправити ще раз???
Чекайте,ще час є до 20 числа.Якщо після святкових нічого не буде,відправляйте знову.А де ви дивитеся прихід квитанцій?

Сашка111
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення Сашка111 »

Чекайте,ще час є до 20 числа.Якщо після святкових нічого не буде,відправляйте знову.А де ви дивитеся прихід квитанцій?[/quote]
там, де "Ведення звітності" є маленький трикутником біля звіту, там прийшла квитанція №1, а ще там де вхідні/вихідні документи, там також дивлюся, я шось не правильно роблю???
А як відсилати ще раз звіт, то ставити стан "Звітний" чи "Новий звітний"???

Нина1801
Оракул
Оракул

Повідомлення Нина1801 »

Сашка111 писав:Чекайте,ще час є до 20 числа.Якщо після святкових нічого не буде,відправляйте знову.А де ви дивитеся прихід квитанцій?
там, де "Ведення звітності" є маленький трикутником біля звіту, там прийшла квитанція №1, а ще там де вхідні/вихідні документи, там також дивлюся, я шось не правильно роблю???
А як відсилати ще раз звіт, то ставити стан "Звітний" чи "Новий звітний"???[/quote]
Все правильно ви робите.При відправці ще раз звіту буде "Початковий новий".Тільки відправляйте після вихідних днів.

Сашка111
Гуру
Гуру

Повідомлення Сашка111 »

Нина1801 писав:
Сашка111 писав:Чекайте,ще час є до 20 числа.Якщо після святкових нічого не буде,відправляйте знову.А де ви дивитеся прихід квитанцій?
Все правильно ви робите.При відправці ще раз звіту буде "Початковий новий".Тільки відправляйте після вихідних днів.[/quote]
дякую Вам, що відгукнулися) але є ще така штука, там якщо зайти у "Стан розрахунків з бюджетом" і взяти ЄСВ із з/пл поставити дату 20.06.2017, то можна побачити нарахування єсв за звітом, тобто це відбувається, коли звіт прийшов і тоді проходять нарахування.....то виходить нарахування пройдуть, а квитанції 2 немає, так і у кабінеті там де "Перегляд звітності" звіту також немає....Боже мій, я вже не знаю що робити....

Нина1801
Оракул
Оракул

Повідомлення Нина1801 »

Сашка111 писав:
Нина1801 писав:
Все правильно ви робите.При відправці ще раз звіту буде "Початковий новий".Тільки відправляйте після вихідних днів.

дякую Вам, що відгукнулися) але є ще така штука, там якщо зайти у "Стан розрахунків з бюджетом" і взяти ЄСВ із з/пл поставити дату 20.06.2017, то можна побачити нарахування єсв за звітом, тобто це відбувається, коли звіт прийшов і тоді проходять нарахування.....то виходить нарахування пройдуть, а квитанції 2 немає, так і у кабінеті там де "Перегляд звітності" звіту також немає....Боже мій, я вже не знаю що робити....[/quote]
А попробуйте набрати стан звітності 19.06-буде нуль.Двадцятого числа буде сума по останньому поданому звіті.Не панікуйте,якщо не прийде завтра до вечора кв.2,відправляйте повторно звіт.По ЄСВ суми на задвоюються,всі дані в кабінеті враховуються по останньоподаному звітові.

Сашка111
Гуру
Гуру

Повідомлення Сашка111 »

Нина1801 писав:
Сашка111 писав:
Нина1801 писав: там, де "Ведення звітності" є маленький трикутником біля звіту, там прийшла квитанція №1, а ще там де вхідні/вихідні документи, там також дивлюся, я шось не правильно роблю???

дякую Вам, що відгукнулися) але є ще така штука, там якщо зайти у "Стан розрахунків з бюджетом" і взяти ЄСВ із з/пл поставити дату 20.06.2017, то можна побачити нарахування єсв за звітом, тобто це відбувається, коли звіт прийшов і тоді проходять нарахування.....то виходить нарахування пройдуть, а квитанції 2 немає, так і у кабінеті там де "Перегляд звітності" звіту також немає....Боже мій, я вже не знаю що робити....
А попробуйте набрати стан звітності 19.06-буде нуль.Двадцятого числа буде сума по останньому поданому звіті.Не панікуйте,якщо не прийде завтра до вечора кв.2,відправляйте повторно звіт.По ЄСВ суми на задвоюються,всі дані в кабінеті враховуються по останньоподаному звітові.[/quote] дякую Вам дуже)))

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

SonataEvol писав:
elbuh писав:Я не совсем корректно сформулировал. Извиняюсь, бывают разные случаи. В некоторых отчетах есть поля куда подается отчет и куда подается копия. Тогда куда подается оригинал ставится Ваша основная налоговая, а копия по месту. Тогда исправление в карточке действительно не поможет. Надо смотреть отчет в программе.
Ви не зовсім коректно сформулювали, тому що зовсім не розумієте, про що йде мова:)
Будь-який (абсолютно) податковий звіт можна відправити одразу у дві ДПІ - за місцем реєстрації та за місцем здійснення діяльності. І ніякі поля на бланку звіту для цього не потрібні.
elbuh писав:А Вы уверены в том о чем говорите? Вы сами пробовали? Предположим, что шлюз работает так как Вы думаете. Если у Меня один отчет должен идти в 3 налоговых
Цілком упевнений) Ми з Сонатою це вже 5 років пробуємо та й іншим допомагаємо.
Один звіт (один і той самий екземпляр) не може йти одразу до 3-х ДПІ - максимум до 2-х: як я вже писав вище, за місцем реєстрації та за місцем здійснення діяльності. Якщо у вас три, наприклад, торгові точки у різних районах, то звіт по кожній з них повинен піти до вашої основної ДПІ (за реєстрацією ПП) та до ДПІ району, де розташована торгова точка. Він не повинен йти до ДПІ інших двох районів, тому що вони ніяк не опікуються іншими вашими двома точками. Кожен район за розташуванням приймає тільки своє, а район за реєстрацією - усі звіти.
elbuh писав:Шлюз сам определит в какие? Интересно как?
За вмістом атрибутів <C_REG>, <C_RAJ> та <C_STI_ORIG> у XML-файлі звіту, та за відповідними позиціями у назві файлу.
elbuh писав:Для справки шлюз направляет 1 отчет в 1 налоговую. Поэтому нужно отправить 3 файла.
Пробачте, але ваша довідка нікчемна через брак технічних знань щодо подання податкової звітності у електронному вигляді :)
Раджу почитати Додаток 1 до наказу ДПА України від 03.05.2006 № 242 (у редакції наказу Міндоходів від 09.10.2013 №561).
Принаймні, будете знати, що клієнтам казати.
elbuh писав:П.С. Еще часто при смене юр. адреса бывает так что часть отчетов нужна подавать в новую налоговую, а часть еще в старую и все принимается с одни договором.
Точніше, при зміні реєстрації у ДПІ. Поки підприємство "приписане" до старої ДПІ, то усю електронну звітність по факту можна подати тільки туди, незалежно від поштової адреси підприємства.
Якщо після зміни реєстрації у ДПІ платнику треба подати щось до старої інспекції, то йому доведеться нести такі звіти фізично на флешці, тому що на шлюзі ДФС подібні випадки, на жаль, не враховано.
У будь-якому разі, цей випадок ніяк не стосується ситуації, коли треба подати звітність за місцем реєстрації та за місцем здійснення діяльності одночасно.
Особо спорить с Вами нет желания. К тому же с учетом, что понимания вопроса у Вас отсутствует. Прочитайте то о чем я говорю и по пробуйте. Когда убедитесь, что все работает напишите ))))))))) У Вас квитанции при подаче в две налоговых отчета приходит две (из каждой налоговой), а файл уходит один )))) Напишите когда поймете, что не правы.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

05.05.17 отримали нові ключі від ацск "Україна", зайти в електронний кабінет неможливо-"Виникла помилка при відкритті особистого ключа (невірний пароль чи ключ пошкоджений)", конвертувати теж не хоче- "помилка код 2", підкажіть в чому причина? Дякую.

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

Nadiy писав:05.05.17 отримали нові ключі від ацск "Україна", зайти в електронний кабінет неможливо-"Виникла помилка при відкритті особистого ключа (невірний пароль чи ключ пошкоджений)", конвертувати теж не хоче- "помилка код 2", підкажіть в чому причина? Дякую.
Уверены, что правильный пароль на ключ директора вводите. Подробно про вход в кабинет с ключами Украина
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

elbuh писав:
Nadiy писав:05.05.17 отримали нові ключі від ацск "Україна", зайти в електронний кабінет неможливо-"Виникла помилка при відкритті особистого ключа (невірний пароль чи ключ пошкоджений)", конвертувати теж не хоче- "помилка код 2", підкажіть в чому причина? Дякую.
Уверены, что правильный пароль на ключ директора вводите. Подробно про вход в кабинет с ключами Украина
пароль вводила правильний "новий", та напевно мозіла робить запам"ятовування паролів або що, взяла через медок змінила пароль на попередній-старий і проблеми як і не було#smile3#

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”