Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
щоб правельно закрилися рахунки потрібно у пн вхідній зняти галочку- оподатковувані пдв, якщо для не господарської діяльності, тоді теж знімаємо галочку,olgaVB писав:почитала, что надо было делать такой документ, как коригування оікуваного й підтвердженого ПДВ..а потом на основании надо было делать эту НН с типом 13? у меня не закрылся 6435..(((
проводите, після цього створюєте пн умовний продаж на закладці послуги-заповнити, автоматично заповняться всі дані з вхідної пн, результат-
""Реєстрація вхідного податкового документа"": Дт 6412 Кт 6435
""Податкова накладна"": Дт 6435 Кт 6412
можу скинути роз"яснення на електронку
-
- Гений
- Дякував (ла): 103 рази
- Подякували: 32 рази
спасибо, сбросила Вам в личку е-меил.Nadiy писав:щоб правельно закрилися рахунки потрібно у пн вхідній зняти галочку- оподатковувані пдв, якщо для не господарської діяльності, тоді теж знімаємо галочку,olgaVB писав:почитала, что надо было делать такой документ, как коригування оікуваного й підтвердженого ПДВ..а потом на основании надо было делать эту НН с типом 13? у меня не закрылся 6435..(((
проводите, після цього створюєте пн умовний продаж на закладці послуги-заповнити, автоматично заповняться всі дані з вхідної пн, результат-
Поснимала галочки, перепровела НН, а в ПН услов.продаже автоматич. не заполняется в услугах все данные(((
Nadiy, подскажите еще, уточненку за август я здаю, так как не туда попали и НК , и НО на условн.продажу? в додатке 5 оно должно быть: НО -інші, а НК- 14.1?
-
- Светоч Мысли
пн на умовний продаж потрібно створювати останнем днем того місяця в якому була вхідна пн, тоді заповниться автоматичноolgaVB писав:спасибо, сбросила Вам в личку е-меил.Nadiy писав:щоб правельно закрилися рахунки потрібно у пн вхідній зняти галочку- оподатковувані пдв, якщо для не господарської діяльності, тоді теж знімаємо галочку,olgaVB писав:почитала, что надо было делать такой документ, как коригування оікуваного й підтвердженого ПДВ..а потом на основании надо было делать эту НН с типом 13? у меня не закрылся 6435..(((
Поснимала галочки, перепровела НН, а в ПН услов.продаже автоматич. не заполняется в услугах все данные(((
Nadiy, подскажите еще, уточненку за август я здаю, так как не туда попали и НК , и НО на условн.продажу? в додатке 5 оно должно быть: НО -інші, а НК- 14.1?
ваша пн- інші, пн негоспод діяльн- 14.1, знову ж таки коли в пн ви знімаєте галочку негоспод діяльність ця сума попаде автомат в ряд 14.1 деклар,
спробуйте ще раз
-
- Гений
у меня и НН от поставщика, и моя НН 31.08. Время стоит-с начало проведен.НН от поставщика, позже выпис. мое НО на услов.продажуNadiy писав:пн на умовний продаж потрібно створювати останнем днем того місяця в якому була вхідна пн, тоді заповниться автоматичноolgaVB писав:спасибо, сбросила Вам в личку е-меил.Nadiy писав: щоб правельно закрилися рахунки потрібно у пн вхідній зняти галочку- оподатковувані пдв, якщо для не господарської діяльності, тоді теж знімаємо галочку,
ваша пн- інші, пн негоспод діяльн- 14.1, знову ж таки коли в пн ви знімаєте галочку негоспод діяльність ця сума попаде автомат в ряд 14.1 деклар,
спробуйте ще раз
-
- Гений
и еще подскажите, что ставить в виде договора, № и дата в НО по условн.продаже, и надо ли мне делать корректировку, если я неправильно заполнила табличную часть? указала саму услугу, а не НН поставщика..(
-
- Светоч Мысли
поле договору залишаєте пустим, рк робити не потрібноolgaVB писав:и еще подскажите, что ставить в виде договора, № и дата в НО по условн.продаже, и надо ли мне делать корректировку, если я неправильно заполнила табличную часть? указала саму услугу, а не НН поставщика..(
-
- Гений
а какая статья декларации пдв у Вас стоит в НО по условной продаже? так у меня и не заполняется автоматически..как не крутила...Nadiy писав:поле договору залишаєте пустим, рк робити не потрібноolgaVB писав:и еще подскажите, что ставить в виде договора, № и дата в НО по условн.продаже, и надо ли мне делать корректировку, если я неправильно заполнила табличную часть? указала саму услугу, а не НН поставщика..(
-
- Светоч Мысли
вхідна пн-/вкл. в 10.1 або 12 з 07.2015/ 14.1. Придбання із ПДВ товарів/ОЗ, НМА не для госп. діяльності (до 01.03.2011 - 14 (до 01.06.05 - не ВВ/без амортизаціїolgaVB писав:а какая статья декларации пдв у Вас стоит в НО по условной продаже? так у меня и не заполняется автоматически..как не крутила...Nadiy писав:поле договору залишаєте пустим, рк робити не потрібноolgaVB писав:и еще подскажите, что ставить в виде договора, № и дата в НО по условн.продаже, и надо ли мне делать корректировку, если я неправильно заполнила табличную часть? указала саму услугу, а не НН поставщика..(
умовний продаж-1.1. (1.2.) Операції по ставці 20% (7%) крім імпорту товарів (до 01.12.14 - 1. Операції по ставці 20%)
коли створюєте пн вверху операція-умовний продаж, ви так робите?
-
- Гений
да, умовний продаж, все верно.....Nadiy писав:вхідна пн-/вкл. в 10.1 або 12 з 07.2015/ 14.1. Придбання із ПДВ товарів/ОЗ, НМА не для госп. діяльності (до 01.03.2011 - 14 (до 01.06.05 - не ВВ/без амортизаціїolgaVB писав:а какая статья декларации пдв у Вас стоит в НО по условной продаже? так у меня и не заполняется автоматически..как не крутила...Nadiy писав: поле договору залишаєте пустим, рк робити не потрібно
умовний продаж-1.1. (1.2.) Операції по ставці 20% (7%) крім імпорту товарів (до 01.12.14 - 1. Операції по ставці 20%)
коли створюєте пн вверху операція-умовний продаж, ви так робите?