Не своевременно зарегистрированные кредитные НН июня - в декларацию за июль. По второму вопросу тоже в июль.Анна5164 писав:Добрый день, коллеги! У меня вопрос по Налоговому кредиту. В отчет за июнь, включать налоговые которые зарегистрированные не своевременно, на пару дней позже. (из-за вируса)? или уже в июль?
И еще вопрос, поставщик зарегистрировал июньскую НН вовремя, но сумма на 10коп оказалась меньше, корректировку он сделал 17.07.17 к этой наловой, эти две налоговые включать в Июньский в отчет?
Налоговый кредит
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 48 разів
Всім доброго дня! Скажіть будь ласка чи стикався хтось, в електрон. адміністр. є ПН від водофона, зараєстрована з запізненням через вірусну атаку, але ані вони не надіслали її мені через Медок, ані примусово втягнути не можу її "імпортувати" через Медок, витяг прийшов, ПН зареєстровано ще у понеділок...Що то?
п.с. Шановні колеги, останнім часом чомусь НІХТО не надсилає ПН через Медок, доводиться втягувати примусово(після того як побачиш її в електроному кабінеті), навіть не бачивши ПН вона вже відтоді вважається "погоджена з контрагенотом". ТО проблеми з медком чи мої постачальники розбалувалися?#smile3#
п.с. Шановні колеги, останнім часом чомусь НІХТО не надсилає ПН через Медок, доводиться втягувати примусово(після того як побачиш її в електроному кабінеті), навіть не бачивши ПН вона вже відтоді вважається "погоджена з контрагенотом". ТО проблеми з медком чи мої постачальники розбалувалися?#smile3#
-
- Светоч Мысли
Проблема в медке такая есть - выдает ошибку при отправке документа на контрагента.#g_mad# Так что не грешите на поставщиков#smile3# А на счет вытягов, то в медок сами налоговые могут затягиваться в течении нескольких дней....підрахуй писав:Всім доброго дня! Скажіть будь ласка чи стикався хтось, в електрон. адміністр. є ПН від водофона, зараєстрована з запізненням через вірусну атаку, але ані вони не надіслали її мені через Медок, ані примусово втягнути не можу її "імпортувати" через Медок, витяг прийшов, ПН зареєстровано ще у понеділок...Що то?
-
- Просвещенный
себто чекати можна декілька днів на ПН (щоб воно прийшло примусово)? Просто у липні ще не робили нічого подібного, тільки реєстрували зобов,язання...Раніше як побачишв електрон кабінеті за умови що постачальник прогавив надіслати можна було відразу затягнути через Медок...АЛЮШКА писав: Проблема в медке такая есть - выдает ошибку при отправке документа на контрагента.#g_mad# Так что не грешите на поставщиков#smile3# А на счет вытягов, то в медок сами налоговые могут затягиваться в течении нескольких дней....
-
- Светоч Мысли
Ну у нас теперь с каждым днем на лицо "ПОКРАЩЕННЯ", мать их.....Теперь и регистрация НН за 4 часа - это чудо#aggr# Так что и денек-второй можем ждать втягивания нн в медок#wall#підрахуй писав:себто чекати можна декілька днів на ПН (щоб воно прийшло примусово)? Просто у липні ще не робили нічого подібного, тільки реєстрували зобов,язання...Раніше як побачишв електрон кабінеті за умови що постачальник прогавив надіслати можна було відразу затягнути через Медок...АЛЮШКА писав: Проблема в медке такая есть - выдает ошибку при отправке документа на контрагента.#g_mad# Так что не грешите на поставщиков#smile3# А на счет вытягов, то в медок сами налоговые могут затягиваться в течении нескольких дней....
-
- Просвещенный
дякую за відповідь, заспокоїли, бо ми вже почали грішити на проблеми з налаштуваннями Медка з останнім ручним оновленням, тоді чекатимемо! #drinks#АЛЮШКА писав: Ну у нас теперь с каждым днем на лицо "ПОКРАЩЕННЯ", мать их.....Теперь и регистрация НН за 4 часа - это чудо#aggr# Так что и денек-второй можем ждать втягивания нн в медок#wall#
-
- Светоч Мысли
Не указываем. БезНДС-е операции только в самой деке графа 10.3g.let писав:а в колонке 6 Обсяг постачання без ПДВ ??АЛЮШКА писав:В додатке 5 показываем основную ставку и 7%g.let писав:а налоговые накладные без НДС должны быть в Д 5 декл НДС???? #wall#