Да, все равно делать нужно. Ведь тем самым Вы определяете процент "дозволенного" НК на следующий год. А вдруг в следующем году решите никому не дарить свой кредит?Allysya писав:Подскажите, пожалуйста,в случае, если есть облагаемые операции и необлагаемые ( продажа ПО) и кроме поставок товара для облагаемых и необлагаемых операций, из затрат , есть только услуги связи. На эту сумму выписывали НН с признаком 13. т.е. собственно НК по этим услугам не пользовались. Нужно ли делать годовой перерасчет по НДС?
НК при одновременном ведении облагаемых и льготируемых операций
-
rekin
- Высший разум

- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 389 разів
-
Ksushka
- Мудрец

- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 1 раз
Підкажіть, чи потрібно заповнювати таблицю 2 додатку 7, якщо в мене не було розприділення НК до 01.07, а тільки в жовтні було розприділення? Як заповнити цю таблицю стрічку 15 після 01.07 вже не заповняли?
-
rekin
- Высший разум

- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 389 разів
читайте письмо ДФС № 48122/7/99-99-19-03-02-17 від 31.12.15р. и хорошее разъяснение с примерами здесьKsushka писав:Підкажіть, чи потрібно заповнювати таблицю 2 додатку 7, якщо в мене не було розприділення НК до 01.07, а тільки в жовтні було розприділення? Як заповнити цю таблицю стрічку 15 після 01.07 вже не заповняли?
якщо було зареєстроване коригування до самосводної ПН з помилкою, тобто завищена сума коригування ПДВ? Як виправити?- вариантов-то немного-исправлять нужно только новым РК в минус.
-
Ksushka
- Мудрец

Так завищила суму пдв, виправила з допомогою нового РК, в витязі все відобразилось.rekin писав:читайте письмо ДФС № 48122/7/99-99-19-03-02-17 від 31.12.15р. и хорошее разъяснение с примерами здесьKsushka писав:Підкажіть, чи потрібно заповнювати таблицю 2 додатку 7, якщо в мене не було розприділення НК до 01.07, а тільки в жовтні було розприділення? Як заповнити цю таблицю стрічку 15 після 01.07 вже не заповняли?
якщо було зареєстроване коригування до самосводної ПН з помилкою, тобто завищена сума коригування ПДВ? Як виправити?- вариантов-то немного-исправлять нужно только новым РК в минус.
-
Ksushka
- Мудрец

Я не зайшла в статті щось з приводу заповнення Таблиці 2 Додатку 7, при заповненні цієї таблиці сума з колонки 7, тягне в стрічку 16 декларації по пдв, але ж ми не коригуєм кредит, коригуєм зобовязання. Як бути ?Ksushka писав:Так завищила суму пдв, виправила з допомогою нового РК, в витязі все відобразилось.rekin писав:читайте письмо ДФС № 48122/7/99-99-19-03-02-17 від 31.12.15р. и хорошее разъяснение с примерами здесьKsushka писав:Підкажіть, чи потрібно заповнювати таблицю 2 додатку 7, якщо в мене не було розприділення НК до 01.07, а тільки в жовтні було розприділення? Як заповнити цю таблицю стрічку 15 після 01.07 вже не заповняли?
-
Ksushka
- Мудрец

Хто як робив, поділіться досвідом, ато в мене вже голова йде обертом від цієї декларації(Ksushka писав:Я не зайшла в статті щось з приводу заповнення Таблиці 2 Додатку 7, при заповненні цієї таблиці сума з колонки 7, тягне в стрічку 16 декларації по пдв, але ж ми не коригуєм кредит, коригуєм зобовязання. Як бути ?Ksushka писав:Так завищила суму пдв, виправила з допомогою нового РК, в витязі все відобразилось.rekin писав: читайте письмо ДФС № 48122/7/99-99-19-03-02-17 від 31.12.15р. и хорошее разъяснение с примерами здесь
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
У меня необлагаемы появились в декабре 2015г. Я заполняла в деке стр. 2 табл. 1 и стр.3.1 табл. 1. В деке-8.4.2. Как рекомендуют в письме ДФС.Ksushka писав:Хто як робив, поділіться досвідом, ато в мене вже голова йде обертом від цієї декларації(Ksushka писав:Я не зайшла в статті щось з приводу заповнення Таблиці 2 Додатку 7, при заповненні цієї таблиці сума з колонки 7, тягне в стрічку 16 декларації по пдв, але ж ми не коригуєм кредит, коригуєм зобовязання. Як бути ?Ksushka писав: Так завищила суму пдв, виправила з допомогою нового РК, в витязі все відобразилось.
-
Ksushka
- Мудрец

А таблицю 2 Перерахунок частки не заповняли?Тюша писав:У меня необлагаемы появились в декабре 2015г. Я заполняла в деке стр. 2 табл. 1 и стр.3.1 табл. 1. В деке-8.4.2. Как рекомендуют в письме ДФС.Ksushka писав:Хто як робив, поділіться досвідом, ато в мене вже голова йде обертом від цієї декларації(Ksushka писав: Я не зайшла в статті щось з приводу заповнення Таблиці 2 Додатку 7, при заповненні цієї таблиці сума з колонки 7, тягне в стрічку 16 декларації по пдв, але ж ми не коригуєм кредит, коригуєм зобовязання. Як бути ?
-
Ksushka
- Мудрец

А таблицю 2 Додатка 7 заповняли про перерахунок частки?Dfcbkbcf писав:да я зарег РК, все прошло нормально и в лимите по формуле добавились деньги на этот РКIrinD писав:Коллеги, а кто-нибудь уже зарегистрировал РК по перерасчету по п.199. Я это письмо от 31.12.15 (вот уж действительно подарок под елку) уже наизусть выучила. В принципе там все довольно подробно написано, но у меня программа ругается, так как там заполнена только сумма корректировки НДС, а база обложения не корректируется. Если дословно, то в письме написано, что по графе 10 заполняется только последняя строчка- Сумма корректировки НО и НК , т.е по графе 10 вообще заполняется только эта последняя строчка, а все вышестоящие строки по графе 10 должны оставаться пустыми,так что ли?
в общем заполнила 10 строку полностью с базой налоггобложения и суммой НДС
в додатке 1 так же внесла эти РК, но в рядке в прил 1 "усього 8.4.2"оставила только 11 строку
потом в декларации стр 8.4.2 с колонкой Б, А не заполняла (при этом отключала автоматический рассчет) -- в общем все приняли, после сделала вытяг, там все красиво, никакие левые строчки не вылезли (все как должно быть)