Альона1 писав:А якщо у мене завтра останній день перевірки , то якщо вони надумають продовжити копію наказу під розпис про продовження вони повинні завтра вручити директору чи післязавтра?
послезавтра, т.к. такой приказ не может быть выдан и подписан раньше даты окончания проверки.
Мені сьогодні сказали, що перевірку їм не закривають , а продовжують, документа ніхто ніякого мені не вручав і не знаю коли вручить. а перевірку не закривають, бо вони не можуть добрати суми до плану. а плани у них космічні до і після. Каюк мені буде. Кажуть , що вони через день ходять в область доповідають, що у нас все правильно , а вони не вірять. Заставили їх зняти збитки мої за 2010 рік, я іх не включала в 1-шому кварталі 2011 року , а показала уточнюючою за 2-4 2011 року. І включила 25% у декларації за 1-ше півріччя 2012 р. ну ідо кінця року відповідно. І сказали, що їм повезло , що нікчемку мені втулили, бо так не зналиб що нараховувати,мало того фірма в товаротранспортній , яка робила доставку нікчемній мені теж нікчемна. Вони сказали, що це спокійно можна відстояти у суді,#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Альона1 писав:Мені сьогодні сказали, що перевірку їм не закривають , а продовжують, документа ніхто ніякого мені не вручав і не знаю коли вручить. а перевірку не закривають, бо вони не можуть добрати суми до плану. а плани у них космічні до і після. Каюк мені буде. Кажуть , що вони через день ходять в область доповідають, що у нас все правильно , а вони не вірять. Заставили їх зняти збитки мої за 2010 рік, я іх не включала в 1-шому кварталі 2011 року , а показала уточнюючою за 2-4 2011 року. І включила 25% у декларації за 1-ше півріччя 2012 р. ну ідо кінця року відповідно. І сказали, що їм повезло , що нікчемку мені втулили, бо так не зналиб що нараховувати,мало того фірма в товаротранспортній , яка робила доставку нікчемній мені теж нікчемна. Вони сказали, що це спокійно можна відстояти у суді,#g_crazy#
- о любимые и одинаковые слова запугиваний : планы, отчитываемся каждый день в область...-моральная давка...
держитесь...
а я твердила - что буду оспаривать... да и вообще не жду акта, а только "довидку" (т.е. нет нарушений )- чем повергла их в шоковое состояние - сказали инспектор 10лет в аудите и только акты , а довидок ни одной - опять же моральная давка...
Альона1 писав:Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
Чтоб вы себе знали, если судде не забашляеете, то он никогда не примет решение в пользу налогоплательщека,
испытанно на собственном горьком опыте.
возможно есть какие то исключения, но они наверное в основном по блату(кум,сват,брат)
Альона1 писав:Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
Чтоб вы себе знали, если судде не забашляеете, то он никогда не примет решение в пользу налогоплательщека,
возможно есть какие то исключения, но они наверное в основном по блату(кум,сват,брат)
фигня какая и не надо пугать народ, по никчему, к примеру, проигрывает только совсем ленивый
Не знаю как выгодонабувачі выигрывают суды, а у транзитера по никчемам ситуация неоднозначная. Транзитеру при проверке пишут акт о никчемности, в карточке плательщика выводы акта не отображают, т.е не снимают НО/НК и дох./расх. Получается, что Акт есть, а суд не усматривает необходимости признавать его нелигитимность, так как нет финансово пострадавших. А свое черное дело этот акт сделает в дальнейшем, как для самого транзитера, так и для его покупателей.
Предметом адміністративного позову в такому випадку буде не оскарження акта перевірки, а визнання протиправними дій податкового органу, які він вчинив за результатами перевірки і які знайшли своє відображення в акті перевірки. Це висвітлено, наприклад, в ухвалі Харківського апеляційного адміністративного суду від 08.11.2011 р. (№ рішення в ЄДРСР 22016446). В ухвалі Київського апеляційного адміністративного суду від 08.08.2012 р. (№ рішення в ЄДРСР 25817275), якою було залишено без змін постанову суду першої інстанції та відмовлено в задоволенні апеляційної скарги податкового органу, суд постановив, що «...дані висновку акта перевірки про нікчемність правочину податковим органом були внесені у програмне забезпечення (АС «АУДИТ»), однак при цьому податковим органом податкового повідомлення-рішення на підставі даного акта не виносилося, а відтак, вказані дії відповідача тягнуть негативні наслідки для позивача і є предметом оскарження».
фигня какая и не надо пугать народ, по никчему, к примеру, проигрывает только совсем ленивый
Себя ленивой не считаю,
заказана юридическая экспертиза, для того чтобы уверется правильно ли вела себя налоговая, составляя акт проверки,
поверьте это не маленькие деньги,
суд длится уже 4 месяца,
то отлаживают, то суддя заболел, то с налоговой что поменялась то еще какая то хрень,
реально понимаю что будет длится годами,
да мне и налоговики так сказали, они пишут акт, я не согласна пишу возражение, они дают ответ идентичный акту проверки,
их слова:"Бумага все терпит, а их юристы и следователи за что получают деньги, - пускай и ходят судами." а это как я вижу из практики чуть ли не веечность.
так что зря вы так насчет ленивых, иногда деньги решают все,
мы к сожалению не живем, а пробуем существовать в такой стране где законов для простых смертных нету, а если и есть то явно не в их пользу.