послезавтра, т.к. такой приказ не может быть выдан и подписан раньше даты окончания проверки.Альона1 писав:А якщо у мене завтра останній день перевірки , то якщо вони надумають продовжити копію наказу під розпис про продовження вони повинні завтра вручити директору чи післязавтра?
ПОДАТКОВА ПЕРЕВІРКА
-
Лилия-НИКА
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Мені сьогодні сказали, що перевірку їм не закривають , а продовжують, документа ніхто ніякого мені не вручав і не знаю коли вручить. а перевірку не закривають, бо вони не можуть добрати суми до плану. а плани у них космічні до і після. Каюк мені буде. Кажуть , що вони через день ходять в область доповідають, що у нас все правильно , а вони не вірять. Заставили їх зняти збитки мої за 2010 рік, я іх не включала в 1-шому кварталі 2011 року , а показала уточнюючою за 2-4 2011 року. І включила 25% у декларації за 1-ше півріччя 2012 р. ну ідо кінця року відповідно. І сказали, що їм повезло , що нікчемку мені втулили, бо так не зналиб що нараховувати,мало того фірма в товаротранспортній , яка робила доставку нікчемній мені теж нікчемна. Вони сказали, що це спокійно можна відстояти у суді,#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
Лилия-НИКА
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
- о любимые и одинаковые слова запугиваний : планы, отчитываемся каждый день в область...-моральная давка...Альона1 писав:Мені сьогодні сказали, що перевірку їм не закривають , а продовжують, документа ніхто ніякого мені не вручав і не знаю коли вручить. а перевірку не закривають, бо вони не можуть добрати суми до плану. а плани у них космічні до і після. Каюк мені буде. Кажуть , що вони через день ходять в область доповідають, що у нас все правильно , а вони не вірять. Заставили їх зняти збитки мої за 2010 рік, я іх не включала в 1-шому кварталі 2011 року , а показала уточнюючою за 2-4 2011 року. І включила 25% у декларації за 1-ше півріччя 2012 р. ну ідо кінця року відповідно. І сказали, що їм повезло , що нікчемку мені втулили, бо так не зналиб що нараховувати,мало того фірма в товаротранспортній , яка робила доставку нікчемній мені теж нікчемна. Вони сказали, що це спокійно можна відстояти у суді,#g_crazy#
держитесь...
а я твердила - что буду оспаривать... да и вообще не жду акта, а только "довидку" (т.е. нет нарушений )- чем повергла их в шоковое состояние - сказали инспектор 10лет в аудите и только акты , а довидок ни одной - опять же моральная давка...
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
-
ZELENEC
- Оракул

- Дякував (ла): 387 разів
- Подякували: 49 разів
Чтоб вы себе знали, если судде не забашляеете, то он никогда не примет решение в пользу налогоплательщека,Альона1 писав:Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
испытанно на собственном горьком опыте.
возможно есть какие то исключения, но они наверное в основном по блату(кум,сват,брат)
фигня какая и не надо пугать народ, по никчему, к примеру, проигрывает только совсем ленивыйZELENEC писав:Чтоб вы себе знали, если судде не забашляеете, то он никогда не примет решение в пользу налогоплательщека,Альона1 писав:Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
возможно есть какие то исключения, но они наверное в основном по блату(кум,сват,брат)
-
Бюгюльмэ
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Не знаю как выгодонабувачі выигрывают суды, а у транзитера по никчемам ситуация неоднозначная. Транзитеру при проверке пишут акт о никчемности, в карточке плательщика выводы акта не отображают, т.е не снимают НО/НК и дох./расх. Получается, что Акт есть, а суд не усматривает необходимости признавать его нелигитимность, так как нет финансово пострадавших. А свое черное дело этот акт сделает в дальнейшем, как для самого транзитера, так и для его покупателей.
По этому поводу есть статья
Предметом адміністративного позову в такому випадку буде не оскарження акта перевірки, а визнання протиправними дій податкового органу, які він вчинив за результатами перевірки і які знайшли своє відображення в акті перевірки. Це висвітлено, наприклад, в ухвалі Харківського апеляційного адміністративного суду від 08.11.2011 р. (№ рішення в ЄДРСР 22016446). В ухвалі Київського апеляційного адміністративного суду від 08.08.2012 р. (№ рішення в ЄДРСР 25817275), якою було залишено без змін постанову суду першої інстанції та відмовлено в задоволенні апеляційної скарги податкового органу, суд постановив, що «...дані висновку акта перевірки про нікчемність правочину податковим органом були внесені у програмне забезпечення (АС «АУДИТ»), однак при цьому податковим органом податкового повідомлення-рішення на підставі даного акта не виносилося, а відтак, вказані дії відповідача тягнуть негативні наслідки для позивача і є предметом оскарження».
-
ZELENEC
- Оракул

- Дякував (ла): 387 разів
- Подякували: 49 разів
Себя ленивой не считаю,5 марта писав:фигня какая и не надо пугать народ, по никчему, к примеру, проигрывает только совсем ленивыйZELENEC писав:Чтоб вы себе знали, если судде не забашляеете, то он никогда не примет решение в пользу налогоплательщека,Альона1 писав:Ви знаєте , Ви праві на 100 %, точно лякають, зарази, я теж казала, що буду в суді відстоювати.
заказана юридическая экспертиза, для того чтобы уверется правильно ли вела себя налоговая, составляя акт проверки,
поверьте это не маленькие деньги,
суд длится уже 4 месяца,
то отлаживают, то суддя заболел, то с налоговой что поменялась то еще какая то хрень,
реально понимаю что будет длится годами,
да мне и налоговики так сказали, они пишут акт, я не согласна пишу возражение, они дают ответ идентичный акту проверки,
их слова:"Бумага все терпит, а их юристы и следователи за что получают деньги, - пускай и ходят судами." а это как я вижу из практики чуть ли не веечность.
так что зря вы так насчет ленивых, иногда деньги решают все,
мы к сожалению не живем, а пробуем существовать в такой стране где законов для простых смертных нету, а если и есть то явно не в их пользу.