Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?

Подання звітності в електронному вигляді
IrynaM
ЗнатокЗнаток

Повідомлення IrynaM »

у меня пришли квитанции №2, но какие-то странные, не прописано, что квитанция №2, а сразу текст начинается, но рег. номера присвоены и все остальное в прядке, отчеты отправляла в пятницу 14.12.12

lasimsim
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення lasimsim »

Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.

ОКРУЖНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА – ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС З ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ
03680, м. Київ, вул.Леваневського,2
Телефон (044) 457-37-24, факс (044) 408-47-10

06.12.2012 № 15636/10/39-347

Шановний платник !

Окружна державна податкова служба – Центральний офіс з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби, у зв’язку з запровадженням нового сервісу - подання контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді, повідомляє наступне.
Починаючи з 1 січня 2013р. наберуть чинності зміни до Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», внесені законами України від 02.12.2010 р. та інших законів, якими передбачено створення реєстраторами розрахункових операцій контрольних стрічок в електронному вигляді, забезпечення неможливості спотворення або знищення даних про проведені розрахункові операції, копій розрахункових документів, які на ній містяться, можливість ідентифікації зазначеного реєстратора на такій стрічці......

Цей "прівєтік" я отримала сьогодні#drinks#

ІринаД
Гений
Гений
Дякував (ла): 169 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення ІринаД »

lasimsim писав:Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.
Офигеть..............#wall# #wall# #wall#
Сертификаты получала в прошлом году....................
Это нам к концу года вместо базы персон.данных?????

opz
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 912 разів

Повідомлення opz »

lasimsim писав:Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.

ОКРУЖНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА – ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС З ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ
03680, м. Київ, вул.Леваневського,2
Телефон (044) 457-37-24, факс (044) 408-47-10

06.12.2012 № 15636/10/39-347

Шановний платник !

Окружна державна податкова служба – Центральний офіс з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби, у зв’язку з запровадженням нового сервісу - подання контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді, повідомляє наступне.
Починаючи з 1 січня 2013р. наберуть чинності зміни до Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», внесені законами України від 02.12.2010 р. та інших законів, якими передбачено створення реєстраторами розрахункових операцій контрольних стрічок в електронному вигляді, забезпечення неможливості спотворення або знищення даних про проведені розрахункові операції, копій розрахункових документів, які на ній містяться, можливість ідентифікації зазначеного реєстратора на такій стрічці......

Цей "прівєтік" я отримала сьогодні#drinks#
СПАМеры блин...
см тут http://forum.sts.gov.ua/index.php?......

lasimsim
УченикУченик

Повідомлення lasimsim »

Шановний (а) opz, чому Ви такі категоричні. Якщо Вам цей лист без потреби, то Ви його ігноруйте, а у мене аудиторська фірма, на обслуговуванні 24 фірми і 75 ФОПів, практично нема видів діяльності, які не використовуються, тому я зобов'язана це все читати на протязі останніх 24 років. Нажаль, для мене це не спам, а проф. інформація.

lasimsim
УченикУченик

Повідомлення lasimsim »

УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#

ІринаД
Гений
Гений
Дякував (ла): 169 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення ІринаД »

lasimsim писав:УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#
В мене теж прийшла!!!!!!!#yahoo##dance# Буду хоч спокійно спати!!!!!!
Дякую за поздоровлення, і Вас також зі святом!!!!!!

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

lasimsim писав:УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#
+1. В выходные отчеты в ПФ не пошли .
Почитала что 17-го шлюзы ПФ не принимают,
18-го звоню на горяч.линию ПФ - говорят извините, но сегодня дежурит специалист по начислению пенсий и ничего не знают что их шлюзы "принимают или нет ..."
Свой ПФ - ни гу-гу о шлюзах - не знают... Целый день никто ничего не мог ответить...
Сегодня повторно отправила - Аналогично 1-я квитанция ПФ пришла только вечером.
Почему какие-то работы с их шлюзами делать накануне 20 числа, а период с 20-го по 1-е число нельзя использовать???

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

почему-почему...уральские пельмни давно уже ответили - потому что гладиолус! http://www.youtube.com/watch?v=Yhc_Tt0FwFs
Люблю и горжусь Донбассом!!

vilena
Гений
Гений
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 73 рази

Повідомлення vilena »

Дека по НДС по двум предприятиям тишина. Это только у меня? Как приходят квитанции?

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”