Податкова декларація з ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

Nadiy писав:
Лёшик писав:Предприятие в декларации по НДС показывает в рядке 10.3 приобретения у СПД (без НДС) и рко банка. Интересно узнать как поступаете вы? Кто показывает покупки товаров/услуг без НДС? Как на это смотрит налоговая? В лиге нашла ответ, но так не хочется выбирать все поставки (знать бы, что можно вообще их не учитывать).
в 10.3 включаю суму тільки на основі отриманих податкових накладних без пдв або 0%
и я + поставлю, только по НН, было время все банковские показывала, СПД в 1ДФ видят

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

IRINAST писав:
Nadiy писав:
Лёшик писав:Предприятие в декларации по НДС показывает в рядке 10.3 приобретения у СПД (без НДС) и рко банка. Интересно узнать как поступаете вы? Кто показывает покупки товаров/услуг без НДС? Как на это смотрит налоговая? В лиге нашла ответ, но так не хочется выбирать все поставки (знать бы, что можно вообще их не учитывать).
в 10.3 включаю суму тільки на основі отриманих податкових накладних без пдв або 0%
и я + поставлю, только по НН, было время все банковские показывала, СПД в 1ДФ видят

а якщо ПН немає, приходую по акту і видаткових накладних, то треба показувать???

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

Снежынка писав:
IRINAST писав:
Nadiy писав: в 10.3 включаю суму тільки на основі отриманих податкових накладних без пдв або 0%

а якщо ПН немає, приходую по акту і видаткових накладних, то треба показувать???
Вопрос спорный, у меня тоже такие есть, я не показывала. Было время, что налоговая слала письма счастья, что мол дека по НДС не сходится с прибылью, и даже затраты снимали. Это конечно не правильно, если уверенны в себе можно отстоят эти суммы.

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

IRINAST писав:
Снежынка писав:
IRINAST писав: и я + поставлю, только по НН, было время все банковские показывала, СПД в 1ДФ видят

Вопрос спорный, у меня тоже такие есть, я не показывала. Было время, что налоговая слала письма счастья, что мол дека по НДС не сходится с прибылью, и даже затраты снимали. Это конечно не правильно, если уверенны в себе можно отстоят эти суммы. [/quot

краще показувати приход в 10.3, правда???
А що ставить у приході, щоб сума тягнулася в декларацію???

scs
Гений
Гений
Дякував (ла): 131 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення scs »

якщо я виписую податкову на себе від нерезидента з кодом 14 умовний іпн 50000,то в додатку 5 декларації його ніде не відображати?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

scs писав:якщо я виписую податкову на себе від нерезидента з кодом 14 умовний іпн 50000,то в додатку 5 декларації його ніде не відображати?
Нет, в дод. 5-ничего не отображаете. Только в самой деке:стр. 6 и 11.4.

oks111
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 159 разів
Подякували: 73 рази

Повідомлення oks111 »

Підкажіть, будь-ласка, пише помилку в декларації по ПДВ ( Рядок 12 колонка А повинен дорівнювати рядку Усього за звітний період графа 4 Додатку 1 таблиця2 до Декларації (Податковий кредит)
Наче все вірно заповнила, де помиляюся?
Зображення[/img]
Додаток 1
Зображення[/img]

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

oks111 писав:
Скрытый текст
Підкажіть, будь-ласка, пише помилку в декларації по ПДВ ( Рядок 12 колонка А повинен дорівнювати рядку Усього за звітний період графа 4 Додатку 1 таблиця2 до Декларації (Податковий кредит)
Наче все вірно заповнила, де помиляюся?
Зображення[/img]
Додаток 1
Зображення[/img]
Я в Д.1 вказую без копійок - перевіряю спершу Д.1, потім перевіряєте деку - все має бути нормально.

oks111
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 159 разів
Подякували: 73 рази

Повідомлення oks111 »

Дякую, Tasa
Спробувала в Д1 без копійок, зберегла, в д1 помилок не має, в деці світить все одно червоним, та помилка та ж сама, що й з копійками.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

oks111 писав:Дякую, Tasa
Спробувала в Д1 без копійок, зберегла, в д1 помилок не має, в деці світить все одно червоним, та помилка та ж сама, що й з копійками.
Закрийте деку - потім знову відкрийте і натисніть перевірити звіт...

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”