Проверьте за другие числа.Наташа 1296111 писав:Добрий день. В Медку є зареєстрована ПН, квитанція 1 "Документ прийнято" № реєстр. , а в Ел. кабінеті цієї накладної не має. Таке буває?
Електронний кабінет платника
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Привіт! Сьогодні я в роздумах. от зробила я в арт звіті запит за 14.06 мені прийшло у витягу 2 ПН і вони ж і вигрузилися із ЄДР, а в електронногму кабінеті є ще одна зареєстрована 14.06 (та, яку я шукаю).
От чудо... Як мені її тепер витягнути?
ПДВ я здала, але хотілося би і ту податкову мати, щоб у червень включити.
#hunter#
От чудо... Як мені її тепер витягнути?
ПДВ я здала, але хотілося би і ту податкову мати, щоб у червень включити.
#hunter#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Гений
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
а что Вы выбираете при входе? асцк украина?V.O-Sem писав:Подскажите пожалуйста у меня есть ключи из медка , но я ими зайти не могу, не дает нажать на кнопку "войти" Как вы ими пользуетесь?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Підкажіть, будь ласка, випадково помітила, що в Кабінеті біля Декларацій з ПДВ за квітень та березень цього року стоїть примітка "дозволено тільки перегляд, не пройдено камеральну перевірку, отриманий по E-Mail, перевірений" - щоб це мало значити?.... Квитанції 2 всі без зауважень і помилок....
Біля інших Декларацій написано"дозволено тільки перегляд, отриманий по е-мейл".
Біля інших Декларацій написано"дозволено тільки перегляд, отриманий по е-мейл".
-
- Оракул
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 10 разів
Коллеги! А квитанции из кабинета как-то можно печатать?
А то в "Перегляд звитности" в крайней правой колонке написано "Звіт направлено до ПФУ, прийнято в режимі он-лайн, дозволено тільки перегляд"
Это значит что принят или еще надо поволноваться? #umbr#
А то в "Перегляд звитности" в крайней правой колонке написано "Звіт направлено до ПФУ, прийнято в режимі он-лайн, дозволено тільки перегляд"
-
- Знаток
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 7 разів
Зайдите в "вхідні/вихідні документи" - там должны быть квитанцииУчетчица писав:А можно ли увидеть в электронном кабинете, что Декларация принята? Все надписи(Дозволено тільки перегляд Отриманий по E-mail) такие же как в прошлых отчетах.
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
С начала нужно считать.V.O-Sem писав:Подскажите пожалуйста у меня есть ключи из медка , но я ими зайти не могу, не дает нажать на кнопку "войти" Как вы ими пользуетесь?
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Там ви можете побачити тільки реєстраційний номер звіту - у другій колонці. Якщо номер є - звіт прийнятий.ANNA_N писав:Коллеги! А квитанции из кабинета как-то можно печатать?