Сегодня была у инспектора все узнала, можно подавать УР на УР с отметкой в гр. 031 "відмітка про те, що помилки цього податкового періоду вже виправлялися раніше",снять НО, затем сдать деку с дод.4 для того,чтобы со счета электронного деньги перебросить на сч. бюджетный.
И только тогда,когда деньги перебросят, можно подать УР.
Вот такие пироги...
Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1752 рази
- Подякували: 2670 разів
Добрый вечер всем!!! Подскажите пожалуйста как быть?? В июле не показала рядок 20.2 (отриц. результат по дод.2). Возможно ли сейчас сделать уточненки за июль, август, сентябрь??? Или как быть? ПОМОГИТЕ!!!!!!!!!!!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Доброго дня! Подаю УР - коригую зобов’язання, чи потрібно переносити дані з декларації по коригуваннях податкового кредиту і зобов’язань (ці дані в мене не міняються)?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
в графу4 УР переносяться всі дані з поданої декларації, в графі 5 заповняєте з врахуванням уточненняГалина_2004 писав:Доброго дня! Подаю УР - коригую зобов’язання, чи потрібно переносити дані з декларації по коригуваннях податкового кредиту і зобов’язань (ці дані в мене не міняються)?
-
- Профи
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день, допоможіть, сьогодні побачила, що на акт виконаних робіт за жовтень на не платника ПДВ, не виписала податкової накладної і відповідно не включила в декларацію з ПДВ . Що мені робити, здавати УР-сплатити ПДВ+штраф на бюджетний рахунок, мені ще потрібно зареєструвати ПН-знову заплатити тільки на електронний. Як мені поступити??? Допоможіть!!!!!
-
- Светоч Мысли
варіант 1-"здавати УР-сплатити ПДВ+штраф на бюджетний рахунок"Світлячок писав:Добрий день, допоможіть, сьогодні побачила, що на акт виконаних робіт за жовтень на не платника ПДВ, не виписала податкової накладної і відповідно не включила в декларацію з ПДВ . Що мені робити, здавати УР-сплатити ПДВ+штраф на бюджетний рахунок, мені ще потрібно зареєструвати ПН-знову заплатити тільки на електронний. Як мені поступити??? Допоможіть!!!!!
варіант 2- переписати акт листопадом, виписати і зареєструвати пн 11 місяцем
-
- Светоч Мысли
ні, пдв сплачене на бюджетний рахунок не збільшить реєстр сумиСвітлячок писав:Варіант 2 не пройде на 100%. Мені ще потрібно буде зареєструвати податкову накладну, а реєстраційної суми немає, чи я зможу зареєструвати, коли слачу ПДВ на бюджетний рахунок?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Nadiy писав:варіант 1-"здавати УР-сплатити ПДВ+штраф на бюджетний рахунок"Світлячок писав:Добрий день, допоможіть, сьогодні побачила, що на акт виконаних робіт за жовтень на не платника ПДВ, не виписала податкової накладної і відповідно не включила в декларацію з ПДВ . Що мені робити, здавати УР-сплатити ПДВ+штраф на бюджетний рахунок, мені ще потрібно зареєструвати ПН-знову заплатити тільки на електронний. Як мені поступити??? Допоможіть!!!!!
варіант 2- переписати акт листопадом, виписати і зареєструвати пн 11 місяцем
Но если он неплательщик, то перенеся акт на ноябрь Вы не трогаете отчет по октябрю, а за ноябрь еще есть время, регистрировать по нплатедьщику нет штрафов,эта сумма учтется при сдаче декларации в ваших обязательствах. Вы просто тянете время.