Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
wasilissa
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 110 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення wasilissa »

"Найближчим часом очікуємо пакет оновлень M.E.Doc IS 10.01.026. Зокрема, доопрацьовано процедуру реєстрації Розрахунку коригування, якщо передбачається зменшення суми компенсації вартості товарів/послуг їх постачальнику".

вчера можно было отправить в ДфС, ПРАВДА ОТВЕТ С ОТКАЗОМ РЕГИСТРАЦИИ рк, а СЕГОДНЯ сделать ничего нельзя, в ДФС не уходит, только контрику.

Financier
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 617 разів
Подякували: 1104 рази

Повідомлення Financier »

wasilissa, уже есть обновления медка.

Denis@@@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 922 рази
Подякували: 109 разів

Повідомлення Denis@@@ »

Сдал сегодня РК к итоговой НН. Отправил в ДФС и квитанция пришла с ошибкой:

Как быть?

Квитанція №1
Підприємство - Продавець:
Підприємство - Покупець: Неплатник
Документ: J1201207 Додаток №2 № 2 від 29.01.2015
Дата виписування розрахунку коригування: 29.01.2015
Номер розрахунку коригування: 2
Дата виписування коригованої податкової накладної: 29.01.2015
Номер коригованої податкової накладної: 33
Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 04.02.2015 в 10:52:53
Підписи документа:
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Помилка - Сума оподаткування за ставкою 7(-515.68) не збігається з розрахованою (515.68).
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.1

wasilissa
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 110 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення wasilissa »

Financier писав:wasilissa, уже есть обновления медка.
есть, и там только функция отправить контрагенту, я писала выше

Ljahoff
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ljahoff »

Доброе утро (если конечно оно доброе)!!!Подскажите прочитала этот форум, пообщалась с контрагентом и с налоговой и голова пошла кругом и запуталась окончательно. ситуация: покупатель увидел что в зарегестрированной НН не верно указан адрес (на русск. яз) от 22,01, узнали об этом сегодня. Как это исправить?Версия покупателя : РК(с правильным адресом) с текущим № от 22,01 с "-" и причина- помилка;новая НН с текущим номером от 22,01. Версия налоговой : РК(с правильным адресом) с текущим № от 04,02 с "-" и причина- помилка; новая НН с текущим номером от 04,02. Кому верить? Подскажите, пжл#wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall#

Елена_П
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 800 разів
Подякували: 3799 разів

Повідомлення Елена_П »

Ljahoff писав:Доброе утро (если конечно оно доброе)!!!Подскажите прочитала этот форум, пообщалась с контрагентом и с налоговой и голова пошла кругом и запуталась окончательно. ситуация: покупатель увидел что в зарегестрированной НН не верно указан адрес (на русск. яз) от 22,01, узнали об этом сегодня. Как это исправить?Версия покупателя : РК(с правильным адресом) с текущим № от 22,01 с "-" и причина- помилка;новая НН с текущим номером от 22,01. Версия налоговой : РК(с правильным адресом) с текущим № от 04,02 с "-" и причина- помилка; новая НН с текущим номером от 04,02. Кому верить? Подскажите, пжл#wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall#
По-моему налоговая или в заблуждение вас вводит или не так вы их поняли, у меня такая же ситуация была в январе с адресом, тогда еще не было приказа №13 конечно, но посоветовавшись со своим покупателем, решили и сделали так: корректировку на минус тем же числом, причина помилки неверна адреса покупця, причем адрес я в РК старый оставила, потом тем же числом но уже с другим номером выписала НН правильную и всё. И мы с контрагентом решили в декларации не показывать неправильную НН и РК к ней.

Ксенія
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Ксенія »

Ксенія писав:Добрий день, допоможіть будь ласка!!! Виписала покупцю 21.01.15 р податкову накладну, зареєструвала. А сьогодні виявилось неправильно поставила № договору і від якого числа цей договір.Як зробити коректировку і хто повинен її робити я чи покупець.? Допоможіть будь ласка, срочно!!!!!!!!
Люди допоможіть! Хто знає!

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Ксенія, я б зробила РК до цієї податкової з "-" тим числом, і зробила би правильну накладну тим самим числом (нумерація збивається, а шо робити)... Реєструєте РК і нову податкову (з правильним договором).... Може, у когось є інші варіанти... Я робила так.

Ксенія
Гуру
Гуру

Повідомлення Ксенія »

Tasa писав:Ксенія, я б зробила РК до цієї податкової з "-" тим числом, і зробила би правильну накладну тим самим числом (нумерація збивається, а шо робити)... Реєструєте РК і нову податкову (з правильним договором).... Може, у когось є інші варіанти... Я робила так.
Тобто , якщо я Вас правильно зрозуміла, то мені потрібно виписати правильну податкову нову , але з тим же числом, а також РК тим же ж числом ,що і ПН. Зареєструвати їх. І сьогодні я так розумію останній день реєстрації?

Ксенія
Гуру
Гуру

Повідомлення Ксенія »

Ксенія писав:
Tasa писав:Ксенія, я б зробила РК до цієї податкової з "-" тим числом, і зробила би правильну накладну тим самим числом (нумерація збивається, а шо робити)... Реєструєте РК і нову податкову (з правильним договором).... Може, у когось є інші варіанти... Я робила так.
Тобто , якщо я Вас правильно зрозуміла, то мені потрібно виписати правильну податкову нову , але з тим же числом, а також РК тим же ж числом ,що і ПН. Зареєструвати їх. І сьогодні я так розумію останній день реєстрації?
Вибачте, я Вас неправильно зрозуміла, #blush# а тепер дочиталась те що Ви написали. Значить мені потрібно РК виписати на ту стару податкову з мінусом ,зареєструвати, а потім правильну податкову виписати і зареєструвати Дякую

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”