1. Кстати, по ссылке, которю я дала, Википедия графически показала, что наиболее опасные по заражению как раз "моря" за границей - Африка, Азия!! Наименьшее количество инфицированных - Америка, Австралия! #hi# Так что вариант отдыха за границей не означает, что там нельзя набраться заразы!!NATA888 писав:а ще я люблю подивитися стб, передачі про людські проблеми і біди, поспівчувати їм пів ночі і тиждень всім розповідати які в людей ось біди...А на сьогодні в кожному домі якась біда, це просто щось не реальне, сиділа в черзі до фтизіатра, там стільки людей і не тільки малозабезпечених, розговорилася з однією так вона в дитячому садочку працювала і паралельно в інституті вчилася при щорічному огляді поставили такий діагноз, каже перший місяць в шоковому стані була бо стільки позору, хоча від цього не застрахований ніхто, но перетрясли садочок, інститут......каже відпочиваю кожного року за кордоном на морі, а осінню в карпатах і звідки це в неї???
Я коли прийшла в лікарню так найперше пішла до терапевта, вона направила на рентген, зробила рентген, кличе мене доктор і питає скільки в мене кашенль я кажу більше місяця, а він в мене підозра що у вас туберкульоз #swoon# дальше памятаю що сижу мокра в палаті, з нешатирем під носом, направили в пумінесцентр до фтизіатра, там так же аналізи там мені сказали "Вітаємо ви наш клієнт" #cray#
Терапевт дуже була здивована, каже - судячи по вигляду і цілеспрямованості я б ніколи не сказала що може така дівчина бути хворою....но уви, палочки коха не вибирають по статусу((((
2. гм..даже не знаю что сказать...дико извиняюсь заранее...#hi# ...но так хочется взять скалку для теста и дать по башке! ВАМ, NATA888!!! Нафига вы смотрите эти шоу??!! они и рассчитаны как раз на оо, чтобы вызывать у людей только негативные эмоции и пессимизм, программируют на то, что всем плохо и типа мне тоже...СКОЛЬКО ВАМ ЛЕТ?!!! вы еще не поняли, что это влияет на подсознание??!! только вот выше в ответах, девочки вам советовали - позитив, окружите себя попозитивом!! И не все так плохо, как показывает телик! Все в голове!! Как ты сам оцениваешь!! Что считаешь счастьем!! ...ну блииин...слов нет...ей-богу дала быб по жопе..#impossibl