Допоможіть з відправкою звіту в Медку. Завантажую через Імпорт/Імпорт звітів, файл .zdi, така помилка по другій квитанції :
Виявлені помилки:
<Line 8329, Column 42>: XML-24525: (Error) Invalid text '201' in element: 'T1RXXXXG7S'
[J0112816] Не відповідає стандарту XML(помилка структури)
Державна фіскальна служба України
в чому проблема??? це не оновлений шлюз в фіскальній службі? чи в мене проблеми з файлом?
Перевірку в Медку проходить на ура, перша квитанція теж ок.
Дякую.
vitalij_2017 писав:Допоможіть з відправкою звіту в Медку. Завантажую через Імпорт/Імпорт звітів, файл .zdi, така помилка по другій квитанції :
Виявлені помилки:
<Line 8329, Column 42>: XML-24525: (Error) Invalid text '201' in element: 'T1RXXXXG7S'
в чому проблема??? це не оновлений шлюз в фіскальній службі? чи в мене проблеми з файлом?
Дякую.
vitalij_2017 писав:Допоможіть з відправкою звіту в Медку. Завантажую через Імпорт/Імпорт звітів, файл .zdi, така помилка по другій квитанції :
Виявлені помилки:
Дякую.
Опис формату .zdi я знаю, він є в папці медка (\help\manuals) і там все зрозуміло розписано. Будь який звіт в ексель файлі можна досить легко перетворити в .zdi формат і завантажити в медок щоб не заповнювати там все вручну.
Тут проблема в тому що регіональна фіскальна служба чомусь не може його прийняти. В медку з'являється вказана помилка і ніхто (ні сапорт медка, ні робітники регіональної фіскальної) не може пояснити в чому справа. В мене є два припущення
1) форму звіту J0112816 (це нова форма уточнюючого додатку ТЦ до податкової декларації з податку на прибуток) не оновили на шлюзі в регіональній фіскальній (одне з полів звіту (колонка 7) не мало значення 201, його додали в довідник в Медку зовсім недавно і напевно мали оновити автоматичні перевірки на шлюзах фіскальної служби, можливо це ще не зробили). Про помилки про з текстом "Не відповідає стандарту XML(помилка структури)" в гуглі часто знаходяться проблеми які свідчать що нові форми звітів медка не приймаються якийсь час, але згодом все спрацьовує. Пишуть часто про не оновлені автоматичні перевірки на шлюзах регіональних фіскальних служб.
2) щось криво в самому файлі .zdi . Тут одразу виникає питання - чи може бути так щоб звіт в форматі .zdi завантажився в медок, проходив перевірку в медку та першу квитанцію (наскільки я розумію це автоматична перевірка в центральній фіскальній), але видавав помилку в другій квитанції???
Виявлені помилки:
Дякую.
Добрий день
1. T1RXXXXG7S це "код типу предмета операції". Якщо вірити довідникам у EDZV, то значення можуть бути "1, 2, 3, 201-207" (201-207 додано місяць тому).
У Вас - "201". Телефонуйте у податкову інспекцію...
2. Ні, не може бути.
UPD: Чи можете Ви экспортувати у XML та перевірити T1RXXXXG7S вручну.
Наприклад, за допомогою xmllint це буде
xmllint --xpath "//T1RXXXXG7S[not(.='1' or .='2' or .='3' or .='201' or .='202' or .='203' or .='204' or .='205' or .='206' or .='207')]" MyReport.XML
Виявлені помилки:
Дякую.
Добрий день
1. T1RXXXXG7S це "код типу предмета операції". Якщо вірити довідникам у EDZV, то значення можуть бути "1, 2, 3, 201-207" (201-207 додано місяць тому).
У Вас - "201". Телефонуйте у податкову інспекцію...
2. Ні, не може бути.
UPD: Чи можете Ви экспортувати у XML та перевірити T1RXXXXG7S вручну.
Наприклад, за допомогою xmllint це буде
xmllint --xpath "//T1RXXXXG7S[not(.='1' or .='2' or .='3' or .='201' or .='202' or .='203' or .='204' or .='205' or .='206' or .='207')]" MyReport.XML
Вчора експортували цей звіт в XML та з сапортом фірми в якої ми купуємо медок дивились до цих XML. Проблем працівник сапорта не виявив. Я щойно перевірив ці XML, в одному з них є такі стрічки:
<T1RXXXXG2S ROWNUM="1">текст... </T1RXXXXG2S>
<T1RXXXXG2S ROWNUM="2">текст...</T1RXXXXG2S>
<T1RXXXXG2S ROWNUM="3">текст...</T1RXXXXG2S>
В іншому таке:
<T1RXXXXG1S ROWNUM="1">текст...</T1RXXXXG1S>
<T1RXXXXG1S ROWNUM="2">текст...</T1RXXXXG1S>
....
Я правильно розумію - мені треба спробувати перевірити значення T1RXXXXG7S чи є серед них НЕ рівні перелічиним значенням?
UPD: вже перевірив, там все ок, всі значення попадають в цей перелік. Значить проблема не в .zdi ?
vitalij_2017 писав:
Я правильно розумію - мені треба спробувати перевірити значення T1RXXXXG7S чи є серед них НЕ рівні перелічиним значенням?
UPD: вже перевірив, там все ок, всі значення попадають в цей перелік. Значить проблема не в .zdi ?
Так, Ви вірно зрозуміли.
Виходить, що проблема не з Вашої сторони...
Демо Медок накрылся ? Отключили все функции ? В нем уже вообще ничего сделать нельзя ?
Ключи ГНИ
Давно уже....
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.