оплата НДС

декларація, уточнення, виправлення помилок
Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

karmen2011 писав:
Nadiy писав:
karmen2011 писав: Вибачте .а який р.розрахунок до УРа Ви подавали до канцелярії? А на зарахування за рахунок переплати лист же не потрібний?І може не зовсім по темі .а якщо я так планую використати переплату (в зарахування по УР) то як тоді бути з рядком 11 витягу в декларації за липень .його потрібно показувати?
ваша переплата знаходиться на рахунку СЕА а не ПДВ,
по УР потрібно платити грішми на рах ПДВ
ряд11 витягу можете показ в декл зменшите зобов"язання
Тоесть получается независимо от того .что у меня в стр.11 вытяга висит переплата 5000.00.я всеравно должна по УР запрлатить 4000 +штраф на счет НДС?А эта переплата мне пойдет в счет будущих обязательств ?Я все правельно поняла?
для вас кращий варіан подавати уточн у складі декл пдв

Khomenkoop
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Khomenkoop »

karmen2011 писав:
Nadiy писав:
karmen2011 писав: Вибачте .а який р.розрахунок до УРа Ви подавали до канцелярії? А на зарахування за рахунок переплати лист же не потрібний?І може не зовсім по темі .а якщо я так планую використати переплату (в зарахування по УР) то як тоді бути з рядком 11 витягу в декларації за липень .його потрібно показувати?
ваша переплата знаходиться на рахунку СЕА а не ПДВ,
Тоесть получается независимо от того .что у меня в стр.11 вытяга висит переплата 5000.00.я всеравно должна по УР запрлатить 4000 +штраф на счет НДС?А эта переплата мне пойдет в счет будущих обязательств ?Я все правельно поняла?
не спішіть подавати уточнюючий. вступить закон в силу щодо звільнення від штрафу, якщо помилка виправляється на протязі 90 днів від періоду який виправляєте

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

Khomenkoop писав:
karmen2011 писав:
Nadiy писав: ваша переплата знаходиться на рахунку СЕА а не ПДВ,
не спішіть подавати уточнюючий. вступить закон в силу щодо звільнення від штрафу, якщо помилка виправляється на протязі 90 днів від періоду який виправляєте
з іншої теми
karmen2011 писав:Подскажите пожалуйста .если я в августе зарегистрирую НН за март м-ц (обязательства).я могу подать уточняющий расчет в сентябре или обязательно в августе нужно?
90 днів пройшли давно

karmen2011
Гений
Гений
Дякував (ла): 676 разів
Подякували: 178 разів

Повідомлення karmen2011 »

Khomenkoop
Але в мене з березня (період виправлення ) вже минуло 90днів ...
Nadiy
Справа в тому .що я вже отримала консультацію в ДПІ .що навіть якщо я подаю УР в складці декларації .а вона в мне від'ємна(і мінус великий) .то сплатити ПЗ мені все одно потрібно.То в мене була одна надія на рядочок 11 витягу .мою переплату..
А УР в складі декларації можна ж подавати .він ще діє.а то в іншій темі прочитала .що його немає?

А при сплаті по УР (за березень) при поданні в серпні в плат.дорученні вказувати ПДВ за березень чи за серпень?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

karmen2011 писав:Khomenkoop
Але в мене з березня (період виправлення ) вже минуло 90днів ...
Nadiy
Справа в тому .що я вже отримала консультацію в ДПІ .що навіть якщо я подаю УР в складці декларації .а вона в мне від'ємна(і мінус великий) .то сплатити ПЗ мені все одно потрібно.То в мене була одна надія на рядочок 11 витягу .мою переплату..
А УР в складі декларації можна ж подавати .він ще діє.а то в іншій темі прочитала .що його немає?

А при сплаті по УР (за березень) при поданні в серпні в плат.дорученні вказувати ПДВ за березень чи за серпень?
можете подавата, в платіжці пдв за березень

miniTash
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення miniTash »

Подскажите, пожалуйста. У меня на элекр счету переплата, ндс я не платила - он списывался с эл счета, теперь с августа???? я должна в додатке 4 указать переплату на счете, сумму к оплате в бюджет на текущий месяц и указать какую хочу перечислить в бюджет. Я правильно поняла? Сегодня 20-е и соответсвенно дека уже сдана (без дод 4)

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2115 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

miniTash писав:Подскажите, пожалуйста. У меня на элекр счету переплата, ндс я не платила - он списывался с эл счета, теперь с августа???? я должна в додатке 4 указать переплату на счете, сумму к оплате в бюджет на текущий месяц и указать какую хочу перечислить в бюджет. Я правильно поняла? Сегодня 20-е и соответсвенно дека уже сдана (без дод 4)
Правильно, сегодня 20-е... Поэтому нет препятствий для подачи "нова звитна".

miniTash
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення miniTash »

Только раньше я этого не делала, не могу найти с какого точно месяца введено подавать дод 4 с указанием суммы перечисления в бюджет. Подскажите, пожалуйста.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Popen писав:
miniTash писав:Подскажите, пожалуйста. У меня на элекр счету переплата, ндс я не платила - он списывался с эл счета, теперь с августа???? я должна в додатке 4 указать переплату на счете, сумму к оплате в бюджет на текущий месяц и указать какую хочу перечислить в бюджет. Я правильно поняла? Сегодня 20-е и соответсвенно дека уже сдана (без дод 4)
Правильно, сегодня 20-е... Поэтому нет препятствий для подачи "нова звитна".
Ого... у мене у СЕА теж є переплата, дека мінусова, додатку я не подавала... якщо я цей додаток не подам, то гроші так і залишаться на ел. рахунку. Чи у подання додатку є обов'язковим?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Викомакс
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 115 разів

Повідомлення Викомакс »

А разве дод.4 подают не в случае возврата излишне уплаченных денег на свой расчетный счет или в счет других налогов, которые нужно уплатить в бюджет?

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”